Deep Breath

nona1802

New member
שלו יותר טוב

משהו בפתיח החדש נראה קצת כמו תוכנית מדע לילדים, הקופסא מצוירת מידי והכל קצת ציורי ומדויק מידי, מאוד לא פתיח של דוקטור הו.
אולי פשוט לוקח זמן להתרגל, אולי אני סתם מתגעגעת לסמית' :,(

צקמן

New member
...

למה ההשראה יותר טובה לדעתי:
1. כשהטארדיס נכנסת לשעון רואים קצת את הוורטקס
2. הפונט של השמות של השחקנים מדהים
3. הסיום עם הכוכבים יותר יפה מפשוט השם של הפרק לשנייה ואז הפתיח נעלם
&nbsp
למה הפתיח עצמו יותר טובה לדעתי:
1. אין את החותם של רסיילון, רעיון יפה אבל לא קשור בעליל לדעתי
2. מה הקטע בהשראה על הפרצוף של הדוקטור מחייך על פאקינג שעון? העיניים של הדוקטור בלבד עדיפות בהרבה, למרות שעדיף בכלל בלי חלקי גוף שלו, מרגיש לי יותר מידי הסדרה הישנה ככה
3. הלוגו של דוקטור הו עדיף בפתיח מאשר בהשראה
&nbsp
&nbsp
בכללי הסאונד של שתי הפתיחים ממש טוב. הרבה מתלוננים על המוזיקה של הפתיח החדש, אני ממש מחבב אותה כי יש בה משהו אפל שכזה...

taliabar1

New member
מדוכאת משו..

פעם ראשונה שהדוקטור לא מרגיש לי כמו הדוקטור, בכל ההתחדשויות שלו עד עכשיו היה לי מוזר אבל זה עדיין היה הדוקטור ופה..
לא מתתי על הפרק אבל אולי זה רק בגלל קפלאדי. ההומור של סמית' ממש חסר, ובשילוב של לונדון הוויקטוריאנית וקלרה הפרק הרגיש לי קצת כבד.
&nbsp
אבל אני סתם מתלוננת כי גם למאט סמית' לקח לי עונה וחצי להתרגל^^
&nbsp
מחכה לחזרה של הדלאקים שיחזירו את הסידרה לנורמאליות><

Guid

New member
דווקא אהבתי!

-הפתיח החדש מעפאאאאאן. מעצבן אותי שהם כל כך טורחים להרוס אותו עוד קצת בכל עונה... מה היה רע בפתיח של עונות 1-4?! מילא משנים את הויז'ואל, אבל למה להפוך את הסאונד לגועל נפש?!
-לא נתנו לקאפאלדי הרבה "זמן דוקטור" בפרק, כנראה בטענה שהוא עדיין מבולבל מההתחדשות. הגיוני, אבל מבאס.
-ציפיתי מקלרה ליותר. קצת מוזר לי איך שפתאום היא כל כך חסרת הבנה כלפי הדוקטור, כשכל הזמן עם סמית' היא הייתה בדיוק ההיפך.
-הסיפור עצמו עם הרובוטים והמרתף היה קצת חלש. פחות אהבתי.
-סמית'!! כמה שהוא היה חסר לי! היה מפתיע ביותר לראות אותו, אני חושב שזו פעם ראשונה שהם עושים משהו כזה. מבריק בטירוף, והשיחה שהייתה לקלרה ולדוקטור בעקבות זה הייתה ממש טובה. קאפאלדי יודע לשחק, אני מקווה שהוא יודע איך הדוקטור שלו יהיה.
-פרק הבא דאלקים! הסיבה היחידה שאני שמח מזה היא בגלל שבפרקים של דאלקים התכונות החבויות של הדוקטור מתגלות, ויסקרן אותי לראות איך קאפאלדי ייתמודד עם זה. זה יהיה פרק מבחן די חשוב לאישיות של הדוקטור ה-12. (חוץ מזה- אני שונא דאלקים אז זה בטח יהיה פרק מעפאן עלילתית, מבחינתי)
&nbsp
ונקווה לעונה טובה

&nbsp
ולמי שלא יודע- קלרה עוזבת אותנו בספיישל קריסמס הקרוב, משמע שזו העונה האחרונה איתה...

Guid

New member
זה לא נחשב ספוילר... או שכן?

הדברים האלו מפורסמים בכל אתר אפשרי בלי שום אזהרה, אז אני לא יודע.
מצטער אם הרסתי, לא בכוונה

timetraveler900

New member
כל פרט עלילתי שלא שודר עדיין - מפורסם או לא

נחשב לספוילר. ואפילו ספוילר עתידי שמסמנים ככה
. אולי זה לא נראה ככה אבל זה יכול להרוס לאנשים.. מעכשיו אתה יודע :)

אריאדנה

New member
יהההה

אלו החדשות הכי טובות ששמעתי מאז שהודיעו שמאט סמית' עוזב! אושר.

מסכימה עם הכתוב לכן ה

לגבי קלרה- אוהבת <בערך>את הדמות אבל לא התאהבתי בה.
גם עם מרתה קרה לי אותו דבר

ketrina

New member

יהיה מעניין אם קלרה תתחלף.
אני מאוד אוהבת אותה, בכלל ראיתי את הספיישל הראשון איתה לא במקום הנכון ועוד כמה פרקים בערבוב ולקח לי המון זמן להבין מי היא ולמה היא מיוחדת כל כך...לדעתי היא בול מאט סמית, והם היו שילוב מוצלח בטירוף של דוקטור ומלווה. הוא קצת ילד, היא קצת מורה. והעובדה שהיא בעצמה היתה קיימת לא מעט פעמים(לא יודעת איך לקרוא לזה...)
אז מלווה חדשה ממש תתאים, אחת שתתכתב יותר טוב עם הדוקטור החדש.(לדעתי כמובן :)

taliabar1

New member
שונא דלאקים? לדעתי הם האוייבים הכי טובים><

במיוחד אחרי שרואים אותם בסידרה הקלאסית בסקארו^^ חוצמיזה הם גם האוייבים שהכי מאפיינים את הדוקטור.. אחרי כל הדברים ההזויים בעונה החדשה, מהפתיח וקאפאלדי ועד המערכת יחסים הקריפית של מאדאם וסטרה וג'ני.. אני אשמח למשהו מוכר כמו הדאלקים.

לא ממש אהבתי את הפרק ..
חוץ מהמראה של הנבל הראשי הכל היה נראה לי דיי מוזר עם עלילה שלא ממש מחזיקה את עצמה והפתיח היה מעפן ברמות ...

ketrina

New member
איזה פרק!

ההתחלה ממש ממש מוזרה...לא התחברתי לשעונים ולשינוי המנגינה. מזל שאת הצליל של הטארדיס לא שינו. יש דברים שאסור לשנות לדעתי.
מעניין מתי הדוקטור יחליף את המברג, אם בכלל.
אהבתי מאוד שמופאט תקף את העניין של השינוי של הדוקטור, דוקטור זקן, מבוגר...מי הוא בכלל? וכשהדוקטור אמר לקרלה שהיא לא רואה אותו...פשוט נמסתי...היה אפשר לדמיין את הדוקטור של מאט אומר את המילים האילו, את כל הדו שיח וזה עבד מאוד יפה...
כשהדוקטור התלונן שאיימי לא נמצאת זה היה מעולה

הכי אהבתי שהדוקטור אמר לאנדרואיד שהוא כמו מטאטא, החליף כל כך הרבה חלקים -והוא כבר לא אותו אחד המקורי. זה הרגיש שהדוקטור מדבר על עצמו, עבר כל כך הרבה חידושים- האם הוא אותו אחד?
כשהדוקטור אמר שאחד משניהם משקר לגבי הטבע האמיתי, חשבתי ששניהם שיקרו. אבל אז האנדאוריד באמת לא מת בסוף, כך שיצא שהדוקטור שיקר,כי לא הייתי רוצה לגלות דוקטור רוצח.
כותנת הדוקטור נראתה ממש כמו כותנת משוגעים. הדוקטור של מאט אומר שהוא בהחלט משוגע בקופסא כחולה. מעניין היה לראות את הדוקטור בלי הקופסא הכחולה.
העלילה, כמו שהדוקטור אמר, באמת מוכרת מאיפשהו, וזה היה די חבל. אני מניחה שבכוונה קיבלנו ים דמויות מוכרות להקל על המעבר, כמו עם הדוקטור של טננט.אבל משהו בזוג הבריטי הזה לא מסתדר לי טוב...
&nbsp
אם המלווה של הדוקטור נוצרה בהתחלה לעזור לצופים להתחבר לדוקטור ולעקוב אחרי העלילה, כאן היה ממש קל להתחבר לדוקטור, למרות שזה היה דוקטור חדש ומוזר ולא ברור כלל. היו גם מלא בדיחות ורפרנסים...פרק ממש טוב

Lion_Heart

Well-known member
אהבתי

אני רגיל לעובדה שהדוקטור מתחדש הוא מאבד את הצפון (ושאר הכיוונים) ואהבתי את ההתנהגות שלו, מקאפאלדי התלהבתי , הוא אפל יותר מהקודמים , אבל גם משעשע'

למעלה