איזה פרק!
ההתחלה ממש ממש מוזרה...לא התחברתי לשעונים ולשינוי המנגינה. מזל שאת הצליל של הטארדיס לא שינו. יש דברים שאסור לשנות לדעתי.
מעניין מתי הדוקטור יחליף את המברג, אם בכלל.
אהבתי מאוד שמופאט תקף את העניין של השינוי של הדוקטור, דוקטור זקן, מבוגר...מי הוא בכלל? וכשהדוקטור אמר לקרלה שהיא לא רואה אותו...פשוט נמסתי...היה אפשר לדמיין את הדוקטור של מאט אומר את המילים האילו, את כל הדו שיח וזה עבד מאוד יפה...
כשהדוקטור התלונן שאיימי לא נמצאת זה היה מעולה
הכי אהבתי שהדוקטור אמר לאנדרואיד שהוא כמו מטאטא, החליף כל כך הרבה חלקים -והוא כבר לא אותו אחד המקורי. זה הרגיש שהדוקטור מדבר על עצמו, עבר כל כך הרבה חידושים- האם הוא אותו אחד?
כשהדוקטור אמר שאחד משניהם משקר לגבי הטבע האמיתי, חשבתי ששניהם שיקרו. אבל אז האנדאוריד באמת לא מת בסוף, כך שיצא שהדוקטור שיקר,כי לא הייתי רוצה לגלות דוקטור רוצח.
כותנת הדוקטור נראתה ממש כמו כותנת משוגעים. הדוקטור של מאט אומר שהוא בהחלט משוגע בקופסא כחולה. מעניין היה לראות את הדוקטור בלי הקופסא הכחולה.
העלילה, כמו שהדוקטור אמר, באמת מוכרת מאיפשהו, וזה היה די חבל. אני מניחה שבכוונה קיבלנו ים דמויות מוכרות להקל על המעבר, כמו עם הדוקטור של טננט.אבל משהו בזוג הבריטי הזה לא מסתדר לי טוב...

אם המלווה של הדוקטור נוצרה בהתחלה לעזור לצופים להתחבר לדוקטור ולעקוב אחרי העלילה, כאן היה ממש קל להתחבר לדוקטור, למרות שזה היה דוקטור חדש ומוזר ולא ברור כלל. היו גם מלא בדיחות ורפרנסים...פרק ממש טוב