ספויילרים לעונה 3
|ספו

Macphista

New member
קשה להגיד שהם נתנו יותר מדי מידע...

הם כבר אמרו על החלוקה לעונת סתיו ועונת אביב. מה שהוסיפו זה שהם יתייחסו לזה כאל שתי עונות עם התחלה אמצע וסוף. שזה נחמד. כי אולי זה יניע את העלילה מהר יותר ואז סיפור נוורלנד יגמר בפרק 11 במקום למרוח את זה עד סוף העונה המלאה.
תהיה עלילה על האנשים בסטוריברוק ולא ישכחו מהם, אמה תתעמק בקסם שלה ונדע עוד על העבר שלה, הדברים שכתובים על רג'ינה ורמפל לא מחדשים דבר, נראה לי שהחידוש היחיד הוא שסנואו תחזור להיות סנואו לוחמת וחזקה במקום הרכרוכיה שראינו בעונה השנייה.

זה משעשע-
The showrunners got a note from ABC calling for “more guyliner” for Captain Hook. “Like he’s going to a Depeche Mode concert.”

ומעניין אם בזה שאמרו שבמקור לרג'ינה היו שלושה ילדים אומר שהשאלות על ההאפי אנדינג שלה יובילו לילדים.

Shiri from the block

Active member
יש מצב ג'ניפר מוריסון גם אמרה בראיון שהיא חושבת שהנרי הוא היה true love שלה ובכלל לא הזכירה את ניל. מה שמאוד מעודד אותי

אני גם חושבת שהטרו לאב של רג'ינה ואמה זה הנרי, וזה מה שיאחד אותן ביחד

יסמין@

New member
ההפי אנדינג שהייתי מאחלת לרג'ינה ולרמפל

א. מטמורפוזה פנימית עמוקה ואמיתית: בחירה סופית בטוב, התרחקות מהרע, התחייבות פנימית תמיד לנסות לכל הפחות לעשות טוב, לשאוף לטוב, לנסות להיות טוב/ה בכל יכולתה/ו. וזה אמור להתבטא לא בדיבורים אלא במעשים יומיומיים.

ב. מימוש האימהות והמשפחתיות: שיהיו לרג'ינה ילד/ילדה/ילדים/ילדות (נוסף להנרי) שגרים/ות איתה בבית. שתהיה לה משפחה: ילדים/ות וקשרי משפחה טובים עם סנואו, צ'רמינג ואמה וכמובן הנרי. אני מאחלת לה עוד ילד/ה/ים/ות נוסף על הנרי, משום שהנרי עכשיו מאוד מחובר לאמה ולצ'רמינגס ולא ברור אם הוא ירצה לחזור לחיות איתה. אז בנוגע להנרי, שלפחות יהיה ביניהם קשר קרוב יומיומי, כלומר שרג'ינה והילד/ה/ות/ים הנוספים/ות יחיו בשכנות קרובה לאמה ולהנרי.

וכמובן, כל זה גם לרמפל: חזרה בתשובה, חיי זוגיות עם בל, חיי משפחה - אולי יוולד לו ילד/ה מבל? קשר משפחתי חם וטוב עם בנו ועם נכדו ועם כל השאר.,
אחחחח, אוהבת סופים טובים באמת לכווווווולם/ן.

יסמין@

New member
בקיצור

בסוף הסדרה אני רוצה שכוווווווווווולם/ן יחיו באושר עד עצם היום הזה

ayalam44

New member
חחח חזרה בתשובה

אתם יודעים אם לכולם יהיה את הסופים הטובים שלהם בעונה הזאת.. לא יהיה לאן לסדרה להמשיך

הוא כולה אמר שרגינה תצא קצת לדייטים או משו

Macphista

New member
הוא אמר

שהיא מחפשת את ההאפי אנדינג שלה והיה רוצה לראות אותה יוצאת לדייטים ומישהו מכין לה מיקסטייפ.
אבל הוא לא אמר שהיא תצא לדייטים.

אין מצב שיקחו את הנרי מאמא שלו

זה אכזרי מדי, להרוג אותה יהיה יותר הוגן...
זה שהוא נקשר לצ'ארמינגס לא משנה כלום, הם המשפחה המורחבת שלו.

Macphista

New member
כבר לקחו את הנרי מאמא שלו

הנרי בחר לגור עם דייויד במקום להמשיך לגור איתה.
זהו, אח"כ אמה וסנואו חזרו והוא חי עם המשפחה הזאת וחולם לגור עם אמה וניל ביחד בטירה.
הסדרה הזאת, עד כמה שזה מכעיס, שמה קשר דם לפני כל קשרים אחרים.
אני לא רואה שום קונסטלציה שהנרי יחזור לגור עם רג'ינה, אלא אם כן ניל באמת ימות ורג'ינה ואמה יהיו ביחד.

הוא התרחק *זמנית* מאמא שלו

בגלל המעשים שלה עד שתוכיח שהיא אחרת.
מה הוא יכול לעשות בינתיים, לשכור חדר אצל גרני? ברור שהוא יגור אצל הצ'ארמינגס.
הוא דיבר על לגור עם כולם בטירה, הילד חולם על משפחה גדולה ומאושרת. בדיוק כמו סנואו.
אמה לפעמים מתנהגת כאילו היא עכשיו מוכנה לגדל את הנרי ותודה לרג'ינה ששמרה עליו עד שהיא תחזור, והגישה הזאת באמת מאוד מקוממת, אבל חוץ ממנה אף-אחד בסדרה לא שם קשר דם לפני הכל.
אפילו אמה הודתה ברגע של כנות שברור לה שהיא לא האמא.
אני לא רואה שום המשך שבו הנרי לא חוזר לגור עם רג'ינה. היא כבר היתה בכיוון הנכון, הנרי שם לב ואמר לה שהוא רואה שהיא השתנתה, אם היא רק היתה ממשיכה ככה עוד כמה ימים, רק מספיק כדי לשכנע שהשינוי מחזיק מעמד, הוא כבר היה חוזר הביתה. אבל אז קורה הגיעה וההמשך ידוע.
לדעתי דווקא כדאי שניל יחיה ויעשה עם אמה ילד/ה משלהם

Macphista

New member
טוב, אז אנחנו רואות את זה אחרת לחלוטין

אני לא רואה מצב שהנרי יעזוב את המגורים עם אמה ויחזור לרג'ינה ואת לא רואה אפשרות שהוא לא יעשה זאת.

אם כך, אין סיבה שהנרי יחיה. יאללה רמפל, תהרוג אותו ונגמור עם ההתלבטות הזו.
ככה רג'ינה תעשה ילדים עם מישהו אחר ואמה וניל שכבר הוכיחו שהם פוריים ביחד יעשו אחרים.
הנרי במילא מיותר.

אל תהרגי את הנרי

אחרי כל הרציחות בתוך המשפחה, צריך לשמור על כל אחד מהשורדים ולשלוח את הילד לפסיכולוג אמיתי.
סבא רמפל הרג את סבתא מילה, סבתא סנואו הרגה את סבתא קורה, אמא הרגה את סבא הנרי... רחמים על הילד.

Macphista

New member
אמא גם הרגה את סבא...

איך שקוראים לאבא של סנואו. רג'ינה אמנם לא הרגה אותו פיזית אבל היא יצרה את זה.

בכל מקרה, הנרי מיותר. הביאו לי רמבלבייבי.

יסמין@

New member
מאוד מסכימה

לדעתי לא מדובר בקשר דם, אלא בבחירה באם טובה ולא במכשפה רעה. כמו שהנרי אמר לרג'ינה כאשר שוב היא עוללה את אחד ממעלליה המפלצתיים, שהיא לא hero אלא villain
ברור שהוא רוצה ומעדיף וצריך אימא טובה, ששייכת לטובים/ות, שהיא גיבורה, ולא מכשפה רעה. כל פעם שרג'ינה משתדלת לבחור בדרך הטובה ולהיות טובה - הנרי מתקרב אליה. וכל פעם שהוא רואה שהיא שוב בחרה ברוע - הוא מתרחק ממנה. כשהתברר לו שאמה שיקרה לו - הוא התרחק ממנה ואמר לה שהיא מתנהגת כמו רג'ינה. לא מדובר בקשר דם, אלא בקשר לטוב ובהתרחקות מהרע ומהרוע.

אבל גם אם רג'ינה תהיה טובה טובה טובה, לא נראה לי שהנרי ירצה לעזוב את אמה ואת סנואו ואת צ'רמינג. נראה לי שיש לו פנטזיה כזו: כוווולם/ן חיים ביחד באותו בית. משפחה גדולה. לא נראה לי שהוא ירצה להסתפק רק בקרוב/ת משפחה אחת/ד.

למעלה