עונה 4 פרק 2!!

בהחלט פרק טוב!

טוב אז אין לי הרבה מה להוסיף אחרי שכולם כתבו פה את דעתם..
לדעתי הפרק היה די טוב, אהבתי את החיבור בין אליינה לדיימון

התוכנית של הרוצח ערפדים המוזר הזה היתה די מקורית וממש אהבתי את מה שטילר אמר - שהוא חלק מקבוצה, וככה הוא הציל את אליינה כי נראה לי עוד שניה היא היתה רצה לדם של אפריל..
מאד מאד אהבתי את הסוף כשדיימון דיבר עם אלאריק, זה הראה עוד יותר כמה שהוא רגיש ובאמת קשה לו בלי החבר היחיד בערך שהוא השיג אי פעם לדעתי..

לא ממש הבנתי כמה דברים:
1. למה סטפן כעס שאלנה שתתה דם מדיימון? דיימון אמר שזה "אינטימי", אולי זה מראה על סוג של חיבור מיוחד ביניהם או משהו... לא יודעת
2. איך הכומר הזה יפגוש שוב את אפריל? ומה הקטע עם ההתאבדות הזאת? הוא שתה דם ערפדים לפני והוא יחזור כערפד?!
3. מה הקטע שרק ג'רמי ראה את הקעקוע של הרוצח ערפדים?? זה חלק מ"הכוחות המיוחדים" שלו או משהו?

חוץ מזה פרק די טוב, בטח יותר טוב מהראשון שגם היה יפה אבל פחות ממה שהתרגלנו

אה וכמובן שכחתי לציין...

אלאריקקקקק

איך שמחתי לראות אותו! כל כך אהבתי את הדמות שלו, הלוואי שיבוא עוד כמה פעמים.. חח

shaharEB

New member
מצטרפת לגבי 2 השאלות האחרונות

ולגבי הראשונה כמו שכתבתי למעלה.. אולי עכשיו לאלנה יש במערכת שלה את הדם של דיימון.. אולי זה הופך את זה לאינטימי בדרך כלשהי ? אולי עוד נגלה. בהמשך..

והסכמתי עם כל מה שאמרת
וגם אני שמחתי לראות את אלאריק D: !

00נטע00

New member
וואו איזה פרק!!

יומני הערפד חזרו!! סוף סוף!! וואו איזה פרק מדהים..סטפן..
ואלנה
ודיימון

כל הדמויות היו פשוט הם במיטבם והקטע בסוף של הפרחת הנרות והמונולוג של דיימון..מדהים..אין לי מילים, מדהים ומרגש ואפילו הזלתי דמעה לזכר כולם, לקסי ואנה וגרמי וויקי וג'נה וההורים שלהם..
כי באיזה שהוא מקום גם אנחנו איבדנו אותם..וזה היה כל כך נכון להפרד מהם ככה..
סטפן כזה מדהים! וזה כזה נכון לדמות שלו (הגלגל ענק, הזריחה על ההר- הוא תמיד בא עם מחוות רומנטיות כל כך מדוייקות)
די כל מה שאני יוסיף יהרוס..מדהים. יומני הערפד בשיאו! אהבתי ממש ממש ממש

such an angel

New member
|ספויילר| אני אוהבת את דיימן

זה היה פשוט הפרק הכי טוב שהם עשו,
זה היה צריך להיות פרק הפתיחה, ובמקום לעשות 45 ד'ק
הם היו יכולים לעשות שעה, של כמה דקות על הפרקים הקודמים, על זה שאליינה ערפדית, והסוף של הפרק הראשון . איכשהו לחבר את זה בחצי שעה ולא לעשות מזה 45 ד'ק.
בחיי שהפרק הראשון לא כלכך ריגש אותי ובגלל זה ראיתי את הפרק השני רק אתמול !
זה היה פרק מעולה ודיימן הצחיק אותי בכל משפט שהוא אמר, אין עליו

זה היה פרק מעולה!!!

סוף כל סוף סטפן מראה קצת רגשות
הוא כל הזמן כזה מרוחק, נותן לדיימון לעשות מה שהוא רוצה, נותן לאלנה לעשות מה שהיא רוצה (באמת העדפת שהיא תמות ועל פני זה שהיאתחיה עם רגשות אשם? מה אתה דביל??)
סוף סוף רואים אותו קצת כועס, קצת נעלב, הרבה אוהב
ככה צריך!

גם ככה אני לא מבינה מה כל כך מושך בו, זה נראה לחלוטין שהאהבה של דיימון חזקה יותר, דיימון זה שבאמת רוצה להגן עליה ולעזור לה.

abcd80

New member
סטפן VS דיימון

מה שמושך את אלנה בסטפן זה שהוא מכבד אותה ונותן לה לעשות את ההחלטות שלה גם אם זה לא מוצא חן בעיניו כי זה החופש שלה וזו זכותה הבלעדית להחליט בכוחות עצמה. דיימון לא נותן לה את הפריבליגיה הזו ובכך לא מכבד אותה. לכן לדעתי זו אחת הסיבות שאלנה בחרה בסטפן.
ת'כלס, גם אני הייתי בוחרת אותו דבר. לא יכולה להיות עם בחור שמנסה לכפות עליי את ההחלטות שלו ולא נותן לי את החופש להחליט החלטות שלא מוצאות חן בעיניו. אז מה אם דיימון חתיך יותר, מצחיק יותר, סקסי יותר וכו'? הוא כפייתי ולא נותן את הדבר הכי חשוב לאלנה - חופש להחליט.

תקשיבי, אני חושבת שבסופו של יום רובנו היינו ב

בוחרות בסטפן.
אבל, וזה באמת אבל גדול, זו סדרה טלוויזיה.
מה שנותן לנו את הפריבילגיה לבחור בבחור הסקסי והרע והלגמריי-לא-נכון, כי למי אכפת, יש שם סט שלם של כותבים שיהפכו אותו לבחירה הטובה ביותר, אז מה רע?

ורדונה2

New member
חחחחח אבל זה מגוחך בתאכלס

אם את היית עומדת בסיטואציה של סטפן- תארי לעצמך את הבנאדם הכי יקר לך בעולם- הוא טובע עכשיו יחד עם מישהו שאת לא הכי קרובה אליו והוא מבקש ממך להציל את החבר שלו ולא אותו. אשכרה היית נותנת לבנאדם הכי יקר לך בעולם למות בגלל שהוא ביקש שלא יצילו אותו קודם?!

זה שמציגים את זה בסדרה כ"הדבר הנכון לעשות" לא אומר שזה נכון

כל בנאדם נורמלי היה שם זין ומציל את האישה שהוא מאוהב בה ויקרה לו על פני מכר לא קרוב.
אני הייתי מעדיפה גבר שיעשה הכל כדי להגן עלי ולשמור עלי בחיים, לבין גבר שייתן לי למות מתוך "כבוד" לבקשה שלי.

תשובות לשאלות שלכם

יצא שיש שאלות שחוזרות על עצמן בתגובות, אני אנסה לענות (לפחות לפי מה שהבנתי בעצמי:
למה סטפן כעס על דיימון שהוא נתן לאלינה לשתות מהדם שלו?
החלפת דם זה אקט אינטימי למדיי, זה דורש קרבה ובטחון באדם השני.
בהנחה ששני המשתתפים הם ערפדים, הם לא באמת אמורים לשתות את הדם אחד של השני, ואמורים להיות מסוגלים להמנע מזה ולא לתת לזה להכפות עליהם.
אתה צריך לסמוך על הפרטנר שלא ינצל את זה לרעה, ולהרגיש מספיק קרוב אליו בשביל לתת לו להיות איתך ככה קרוב מבחינה גופנית, להכנע לו לחלוטין.
ורואים שזה מאוד מקרב בין אלינה ודיימון - פתאום היא נצמדת אליו בהתהלבות ונותנת לו ללטף אותה ולהחזיק אותה קרוב-קרוב.
לא משהו שהיית רוצה שהחברה שלך תעשה עם אחיך, נכון?

וזה בזמן שמתעלמים לחלוטין שהדם של דיימון נמצא במערכת של אלינה, הוא פחות או יותר מסמן טריטוריה ומשאיר בה חלק ממנו.

המכתב של הכומר:
אני חושבת שזה פשוט היה מכתב נוסח נפגש בגן עדן ולא הרבה יותר מעבר, הוא בכל זאת איש דת והכל.
וזה דיי ברור שמישהו גרם לו לעשות את זה (מישהו=ערפד)... אני לא חושבת שהוא יחזור לחיים או משהו, זה פשוט מוגזם מדיי.
ההימור שלי זה שזה איכשהו קשור לצייד, למרות שאין לי ממש רעיון איך.

הקעקועים של הצייד:
טוב, הילד דפוק על כל הראש בתכלס, רוב הסיכויים שהוא רואה את בגלל אותן סיבות שהוא ראה רוחות

BiNa8866

New member
ג'רמי ל-א דפוק

אני חולללה עליו! הוא מדהיםםםם

ותודה על התשובות

חחחח גם אני חולה לו על התחת, אבל הוא עדיין די

דפוק

זה לא ממש מפתיע עם כל מה שהולך שם אבל, כן? XD

ואין על מה ^^

BiNa8866

New member
חחחחחחחחחחחח טוב אולי

אבל מי לא דפוק שם, בינינו?

ותכלס אחרי כל מה שהוא עבר, מסכן

קצת לא מסכימה

לגבי הדם, אני לא חושבת שזה קרבה, אלא יותר כמו שכתבת בימון טרטוריה (גם בדם אמיתי יש דומה לזה).

לגבי הכומר, אני לא חושבת שהכוונה נתראה בגן עדן, נראה לי הזוי שהכומר יאסוף את כולם רק בשביל להתאבד, אני חושבת שיש שם משהו, אני מאמינה שעוד נראה או נשמע עליהם בעתיד.

וג'רמי לא דפוק
יש לו יכולות עכשיו, הוא יכול לראות דברים שאחרים לא רואים, אולי כישוף או קסם שיש על הצייד, לא יודעת, אבל זה חלק מהיכולת החדשה שלו.

למעלה