רק אני שמתי לב לזה?

רק אני שמתי לב לזה?

כחלק מההכנות להחלפת הדוקטור (וגם כמפלט מהבגרויות) אני רואה עכשיו את כל הפרקים הדוקטור ה11.
הגעתי לעונה 6 פרק 4 ומצאתי הוכחה לשאלה של כמה אנשים פה-
האם הדוקטור באמת יכול להפוך לאישה?
הדוקטור מדבר על time lord אחר, והוא אומר:
"He had that snake as a tattoo in every regeneration. He didn't feel like himself unless he had that tattoo. Or herself a couple of times, oh she was a bad girl!"

אז מסתבר שכן, לצערי הרב, הוא בהחלט יכול להיות אישה

May2112

New member
חח כתבתי את זה האמת כשהיה הדיון הזה

חחח וגמאני רואה את כל הפרקים של 11 שוב (והתחלתי בדיוק שבוע לפני שהוא הודיע וזה רק גרם לי לרצות לראות יותר)

AvivZ41

New member
דווקא זכרתי את זה

ועדיין, הוא לא יהיה אישה.
אני בספק אם הוא מתישהו יהיה משהו אחר מבריטי לבן.

Lhuna1

New member
לדעתי דווקא יש סיכוי לא קטן

שזה יקרה.
נוצר עכשיו סוג של לחץ לזה לצערי. כאילו "2013 אז חייבים, אחרת זה לא נאור מספיק" (שזה קשקוש
)

MonicaF

New member
אוטו נקודה מעניינת

גם אני מהמרת על כך שיוצרי הסדרה לא יבחרו משהו שונה מבריטי לבן.
ודווקא רציתי הודי.
תארו לכם דוקטור הו מנענע ראשו כמו הודי כשהוא אומר כן. גינונים של בוליווד.

אופס

ואני באמת מתפללת לזה. בריטי, לבן, בן 40+. דוקטור מושלם. כמה שערות אפורות לא יזיקו לדוקטור החביב שלנו.

NekoNeko

New member
מה, זה יכול להיות מדהים

אני היחידה שחושבת ככה?
דוקטורית יכולה להיות מגניבה כל כך.
ואז יהיה לה קומפניון בן.
קצת Girl power עוד לא הרג אף אחד

MonicaF

New member
הממ שתהיה לה אם כבר קומפניון בת

אני רק רוצה שהסדרה תצליח כך אוכל להמשיך לצפות בה.
אם כבר גריל פרוור למה לא בת ובת?
תשובה: לא יצליח.

Lhuna1

New member
גם לדוקטור גבר יכול להיות קומפניון גבר.

והאמת זו האופציה הכי מועדפת בעיניי

בעיקר עם הקומפניון הוא קפטן ג'ק או קרייג.

May2112

New member
אני באמת לא מבינה את ה"גירל פאוור" הזה..

אני ממש חושבת שהזדמנויות שוות לנשים ולגברים זה חשוב, אבל הסדרה הזאת היא משהו מבוסס כבר עם 50 שנה של עלילה ומשהו מאוד ברור.
לבוא ולהגיד "היי זה כבר 2013 אנחנו אנשים נאורים" נראה לי קצת צבוע, כי שוב- זאת סדרת טלוויזיה בסופו של דבר..

ודרך אגב, יש גם העדפה הפוכה ברורה בסדרה- קומפניון אישה, ובאמת לא שמעתי על אנשים שעושים ממש עצומות ולחץ כדי שיהיה אחד גבר..

NekoNeko

New member
אני לא חושבת שזה כדי למנוע אפלייה

זה לא קטע של "הו תקרת הזכוכית הדמות האהובה עליי היא לא בת", פשוט יש ברעיון הדוקטור-בת כל כך הרבה רעיונות מעניינים שאפשר לחקור, וזה נראה לי המשך לגמרי ראוי לדמות של הדוקטור -שהוא לא מיני בכלל, ולא באמת עונה להגדרה של "גבר". כלומר, הסדרה לא אמורה להשתנות באופן אקוטי.
פשוט נראה לי שהיה יכול להיות נחמד.

מוגלי7

New member
הדוקטור הוא כבר ממזמן לא א-מיני.

רוז? אפילו ניצוץ של תשוקה עם אסטריד? ופאקינג ריבר סונג? הוא מאוד למד לאמץ את המיניות אליה הוא התכחש. לכן זה יהיה עוד יותר מוזר אם הוא יהיה אישה, על אחת כמה וכמה עכשיו כשהוא נשוי לריבר חח. אלכס קינגסטון התראיינה לפני כמה ימים וכששאלו אותה על העניין, בפרט על השמועה שהלן מירן עלולה לגלם את הדוקטור, היא הגיבה שהיא לא חושבת שהיא תוכל לנשק אותה.

מסכימה במאה אחוז!

ועכשיו רצתי לחפש את הראיון הזה, והפנים של אלכס היו כל כך מצחיקות כשהזכירו את הלן מירן, שהייתי חייבת לחלוק איתכם XD

May2112

New member
חח בדיוק

להפוך את הדוקטור לאישה יהיה לשנות את המהות לגמרי (וראינו כבר תתגובות מה קורה כשמשנים את האופי של הדוקטור. פציפיזם מישהו?)
דוקטור בת יכולה להיוצ ממש מגניבה, אבל לספיישל אולי, אני לא חושבת לעונה שלמה..

למעלה