רק אני שמתי לב לזה?

MonicaF

New member
תראי אני לא מבינה גדולה אבל

זה שהיא מסוגלת לשחק סצינת נשיקה עם אישה לא אומר שהיא חושבת בחיוב על דוקטור אישה או דוקטור שהיא הלן מירן

אין ספק שהיתה לה כימיה עם מאט יותר מאשר עם דיויד, ויתכן שאין לה כימיה עם מירן והיא פשוט כנה לגבי זה.

MonicaF

New member
אולי
אבל אני מהמרת שיש כמה

מבוגרים ממנה, שווים כאלה, שהיא לא היתה מתנגדת.

ailag

New member
מסכימה

אבל לאנשים יש רתיעה טבעית מדברים שעדיין נחשבים סוג של טאבו לפעמים. אם "הומו" זה קללה, אז התגובה הראשונית לכך שיקראו לך "הומו", עוד לפני שחושבים על משמעויות והשלכות, היא רתיעה ואי-נוחות. נאורים ככל שנהיה.

אז אני לא מאשימה אותה, היא היתה בסיטואציה מלחיצה קצת גם ככה.

לכן גאווה וזה.. מעבר להחלטות הלא-מיידיות (להרשות למשפחות חד-מיניות לאמץ זה לא מיידי, למשל. כי יש זמן לחשוב לפני שעונים) צריך לטפל בתגובות המיידיות.

symptoms

New member
אני גם לא מאשימה אותה, אבל אני חושבת

שאנשים קוראים את התגובה שלה לא נכון.

(אני לא חושבת שהיא נבהלה מזה, או נרתעה מזה, התוכנית שקישרתי אליה היא תוכנית עם פרופיל די גבוה, והסטוריליין היה במשך כמה פרקים, וזה היה לא מזמן, ככה שזה לא שאנשים לא יודעים את זה, והיא דיברה על זה בתוכניות אירוח וכאלה. אני באמת חושבת שיש משהו מאחורי ההערה שלה, או שזה קשור להלן מירן, או שהיא ניסתה להתבדח וזה לא יצא ככה).
בכל מקרה, אני לא חושבת שהכוונה שלה הייתה לרמוז שהיא נגד דוקטור אישה, או שזה לא יכול להיות.

רעות

meilla

New member
האמת שהדעה הכי פופלרי

היא שדיוויד יהיה הדוקטור הבא

meilla

New member
עשו סקר על מי מעדיפים לראות

בתור הדוקטור הבא,יצא שדיוויד קיבל את מרב הקולות
ובכלל אני רואה ברשת יותר תגובות של "דיוויד הדוקטור הבא." מאשר "יאיי אישה!" (למעשה יש הרבה אנשים שהכריזו שאם תהיה דוקטור אישה הם יפסיקו לראות את הסידרה)

May2112

New member
אוי חחחחחח קראתי גם את אלה

פשוט זה כל כך לא קשור ומוזר ותקוע בעבר ותכלס יהרוס אפילו את הסדרה שזה לא באמת שווה התייחסות XDD
חח אבל תיקון בשבילך - השעה השנייה הכי פופולרית XD

meilla

New member
פשוט היא דיברה על דוקטור אישה

כאילו הרבה מאוד אנשים רוצים בזה, מה שבתכלס לא נכון.

(אני לא מבינה מה הבעיה בזה, זה יכול להיות רעיון נחמד.)

ailag

New member

מלווה לא משנה לי, בחור, בחורה, טרנס או כלב מפח.

למעלה