Nightmare in Silver

Outplay

New member

אז את כל ההתחלה לא ממש אהבתי ולא הבנתי איך יכול להיות שגיימן כתב את זה, אבל מהרגע של מלחמת המוחות של הדוקטור בסייבר דוקטור הפרק פשוט נהיה מעולה והוא כנראה האהוב עליי ב7ב ביי פאר.
הילדים הגיבו בדיוק כמו שמלווים צריכים להגיב, ועם זאת שמרו על הילדותיות שבהם בצורה מעולה.
קלרה ממש לא עצבנה אותי הפעם ואפילו קצת חיבבתי אותה, אבל רק קצת. מאט כרגיל מלך.
השחקן של הקיסר היה די לא משו, כנראה שאין הרבה מבחר בשוק השחקנים - גמדים אבל זה כנראה קצת הרס את הסוף שהוא מחק את הכוכב ביותר מדי קלילות.
רק היה חסר לי איזה "DELETE!" קטן וסייברמני

בעקבות הדיון שהתפתח פה שבוע שעבר החלטתי פעם ראשונה לא לראות את הפרומו ולא לקרוא שומדבר על הפרק לפני השידור שלו, בעצם לראות ספויילר - פרי. אני עדיין סקפטי לגבי ההצלחה שלי בזה, אבל שווה לנסות

Outplay

New member

תאמין לי, הייתי די בשוק שגיליתי את זה. לטעמי הוא היה מאד חלש הפרק

May2112

New member
כתמיד, מגיבה באיחור.. XD

טוב אז בגלל שאני רואה לפי הקצב של יס תמיד יוצא שאני מצטרפת לדיונים שבוע באיחור אבל אני עדיין חייבת להשתתף

טוב אז בעיקרון אני גם מסכימה עם כל מה שכתוב פה, אבל אני חושבת שהפרק הזה עדיין נחשב (טוב בעיניי לפחות) לאחד הפרקים היותר טובים בעונה 7 ואפילו בכלל העונות של מאט סמית'.
אני האמת ראיתי את הפרק בשני חלקים (נרדמתי בערך שתי דקות לפני שהסייבר מתכנן הזה השתלט עלל הדוקטור) אז הזיכרון שלי מהפרק הוא ממש ממש מעולה כי דווקא "החלק השני" שראיתי היה מה שהפך את הפרק לכל כך טוב.
טוב ועכשיו לנקודה שלי חח
זה רק אני או שהמשחק של מאט סמית' השתנה לחלוטין?
הוא כאילו יצר דוקטור חדש לחלוטין, עם התנהגות שונה ואפילו תנועות ומחוות שונות! הוא הולך כפוף יותר ומחכך את הידיים כל הזמן אחת בשנייה. יש לי לפעמים ממש תחושה כאילו הוא ריג'נרייטד מרוב שהדוקטור הזה שונה. כי אם תמיד חשבתי והתייחסתי לדוקטור של מאט כילדותי מדיי, אז פתאום יש תחושה שהוא איבד את כל האינפנטיליות הזאת שהייתה לו..
מתגובות פה ראיתי שעוד חושבים כמוני אבל עדיין רציתי לכתוב את זה פה כי זה ממש מוזר לי לצפות בזה..
ואל תבינו אותי לא נכון, השינוי הזה מעולה! אני סופסוף מעריכה את מאט כשחקן מעולה שהוא באמת ובתמים הדוקטור (גם אם באיחור של 2 עונות).
וכל זה מוביל אותי לחשוב על מה המשמעות של זה- שהוא סתם קיבל שיעורי משחק? שזה החליפו לו (סופסוף) קומפאניין? או שיש פה איזו מטרה כלשהי ושאלה בכלל הוראות בימוי חדשות שמובילות לאנשהו שהוא נכנס אליהן עד הסוף?
קיצור, אלה סתם מחשבות שעולות לי בכל פרק בעונה האחרונה וסתם רציתי לדעת מה עוד אנשים חושבים

למעלה