Once פרק 3X20

Shiri from the block

Active member
וואי וואי וואי
כל כך הרבה קרה מאיפה מתחילים??
טוב אני אודה שהלידה של הילד של סנואו ודיויד קצת ריגשה אותי.. נראה לי שזה קשור לכך שהיא באמת בהריון במציאות אז זה היה בטח מרגש גם בשבילם!
קצת איכזב אותי שלא אמרו ישר מה שם התינוק.. אני סקרנית!! חח
כשחשבו שאולי זאת תיהיה בת אז עלו על רעיונות כמו Faith או Hope אבל אי אפשר לקרוא לזכר פיית או הופ..
אני בעד השם ליאו על שם אבא שלה ליאופולד.. יכול להיות נחמד. הם בטוח יבחור שם יצוגי כלשהו

לאמא אין קסם!! איזה חרא! אני מקווה שהיא תצליח להחזיר אותו איכשהו

רג'ינה כמובן הייתה תותחית כל הפרק הזה, כרגיל! אבל קצת מעצבן אותי שהיא יותר מידי HERO. אני אוהבת כשהיא קצת רעה

זלינה... כל הפלאשבק שלה היה מעולה! עם גלינדה, ואוז, ודורותי.. ממש אהבתי את כל העלילה הזאת!

וכמובן ראמפל... מציע נישואים לבל... ו........ עובד עליה, ומשקר לה, ועוד מציע לה להתחתן איתה.. ואז הולך והורג את זלינה למרות שהבטיח שהוא לא יעשה את זה....
אני לא מבינה מה הוא חשב לעצמו, בטוח שכולם יחשבו שהוא עשה את זה ואז איך הוא יסביר את זה לבל?
קיצר ציפיתי לאיזשהו טוויסט ברגע שהוא הציע לה נישואים, כי ידעתי שאי אפשר שהכל יהיה מושלם ביניהם. תמיד ידחפו משהו..

אז זלינה מתה?? הרוח שלה התעוררה?? לא ברור מה הלך בסוף אבל אני מקווה שהיא לא מתה באמת.. אני ממש אהבתי אותה!!

Rachel47

New member
באמת קרה המון!!

גמני התרגשתי בלידה, לא מאוד מאוד אבל כן קצת וגם אני חשבתי על איך היה להם לצלם את הסצינה הזאת כל כך קרוב ללידה שלהם...חזרה גנרלית

האמת התבאסתי מהקטע עם אמה והקסם..נורא מוזר שבנו עלילה שלמה על העניין הזה ובסוף מה?
כל זה רק בשביל רומנטיקה עם הוק?

רג'ינה!!!!!!!!!

חיים שלי!!!
בגלל שתחילת הפרק לא התמקדה בה חשבתי שאולי לא יראו אותה הרבה

ואז היא כן הופיעה ואמה הפכה חסרת תועלת ואז פחדתי שאולי חס וחלילה יקרה משהו לרג'ינה שלי

הסצינה בבית חולים שהם אומרים לה שהיא יכולה להיות טובה ולהציל את המצב הייתה די מרגשת..ולאנה שיחקה את הפרצופים שלה מעולה! (כמו תמיד
) זה ממש היה נראה כאילו היא שיא הלא מאמינה בעצמה וממש מתרגשת ממה שהם אומרים
כן היה בזה משהו מאוד "ווהווו האפי אנדינג! דיסני! אמונה! גורל!!!" בקטע טיפה ילדותי אבל זה היה עוד נסבל, תכלס להפוך איוול קווין להירו צריך הרבה מאוד אמונה והמון דיסני..
ובכל שאר הקטעים רג'ינה הייתה מלכה אמיתית! היא הייתה פשוט מושלמת

גם אני חשבתי שזה יהיה קצת מבאס אם היא תהיה עכשיו "טובה" אבל בסוף כשהיא החביאה את האבן זה היה קצת נראה ערמומי...וגם האיום על זלינה היה הכי איוול קווין!

אז אני לא דואגת..ותכלס אין באמת גרסא של רג'ינה שאני לא אוהבת אז אני פשוט אסירת תודה על כך שהיא על המסך שלי...

העלילה של דורותי באמת הייתה מעולה ומהנה

כל העלילה של ראמבל

נורא התרגשתי מהצעת הנישואים ובכלל מכל הדיאלוג שם
אבל משהו הרגיש לי מוזר....הייתה לי הרגשה שלא עומדים להשאיר את זה סתם ככה
וזה העציב אותי שהוא הלך להרוג אותה

ועכשיו עם העשן הירוק..וואט דה הל?
מה גם שזה לא פרק הפינאלה
אז אני מנחשת שאולי היא באמת לא מתה?
שוין!
מחכה רצח לשבוע הבא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shirush3

New member
גם חשבתי

בסצנ של הילד של הצ'ארמינגס שהם החזיקו אותו שזה בטח היה מרגש בשבילם בגלל שג'יניפר באמת בהריון

Macphista

New member
לא לא לא לא לא לא לא
מש"ש/תאוריה

לפי הפרומואים, בואו נחשוב.

זלינה הפעילה את הקללה. אמה נשאבת לתוכה, בסופו של דבר זה מופעל על כולם.
כולם עוברים לעולם בו רג'ינה לא נולדה. יכול להיות שזה לא משנה הרבה בגזרת זלינה כי רג'ינה במילא נולדה אחריה אז יש סיכוי שקורה תמסור את זלינה בכל מקרה.
ובכן, אין רג'ינה.
מה יש? מילה עדיין עזבה את רמפל לטובת הוק. רמפל הדארק וואן. הוא לא השתמש ברג'ינה להטלת הקללה. במי כן ישתמש? למי כן יש יכולות קסמים גדולות- לאמה (כנראה שהצ'רמינגס כן התאחדו בכל מקרה.
הוא מחליט ללמד את אמה. אבל אמה מתלהבת מחיי בנדטים עם הוק. האם יש לו הוק?
האם אמה בהריון בשנייה הראשונה של הפרומו?
האם הם מתקדמים לכיוון עונה רביעית שתהיה "עונה שלא הייתה" וכולם יחיו ביקום מקביל- מה היה קורה אילו רג'ינה לא הייתה נולדת- ואז רמפל חוזר שוב בזמן כדי למנוע מעצמו להרוג את זלינה כדי שהקללה לא תופעל?

אגב, אולי רמפל ידע שהמוות של זלינה יפעיל את הקללה? הוא בילה איתה די הרבה זמן, והוא חכם משהו...
אולי הוא רצה להפעיל את הקללה כי זו הייתה הדרך להחזיר את ניל לחיים?

אוי יש לי בלגן בראש...

אני שוקלת לראות את הפרק שוב ולצעוק על בל "קחי את הפיגיון! תדקרי אותו! תהיי את הדארק וואן!"
לפחות ככה משהו מעניין יצא ממנה...

Macphista

New member
פרומו קנדי

http://www.spoilertv.com/2014/05/once-upon-time-season-3-finale-canadian.html

אני מבולבלת.
מישהו הגיב שם תאוריה- רק אמה תחזור בזמן ותראה את ההורים שלה מכירים ונלחמים ברג'ינה בזמן שהאחרים ימשיכו לחיות בסטוריברוק. כך שבעונה הרביעית יהיו קפיצות בין הפגישות של אמה עם כולם בעבר ביער המכושף (ומוצי מושי עם הוק ביער המכושף ואולי גם רמפל לפי הפרומו השני) לבין החיים של כולם בסטוריברוק ואיך/אם הם משתנים בהתאם למה שאמה עושה בעבר?

מממממ

אני מבולבלת.

Shiri from the block

Active member
הממ
זה כבר יותר מידי מזכיר לי את הכיוון של אבודים הקטע של הקללה החדשה הזאת

Shiri from the block

Active member
וזה בדיוק למה אני כבר לא סובלת את הוק. פשוט דוחפים אותו לכל חור זה נמאס

הוא ניהיה דמות יותר ראשית מצ'רמינג סנואו וראמפל!! מה נסגר?? שיעלימו אותו כבר!!

Macphista

New member
לא לא לא לא לא לא לא

מבחינתי רמבל שרופים.
זהו, אין יותר רמבל.
אני מאוד מקווה שכשבל תגלה שהוא שיקר לה, עבד עליה, בגד בה, אמר לה שהוא מאמין בה בו ברגע שהוא מוכיח שאסור להאמין לו, מאוד מקווה שכשהיא תגלה היא תגדל עמוד שדרה ותעזוב אותו.
לא מעניין אותי.
"הבטחתי לביילפייר שאנקום את מותו".
לא מעניין אותי.
לא היה מעניין את ניל.
וואו, כמה נקודות רמפל איבד אצלי הפרק.
וואו.
זהו, רוצה לראות את בל מגלה וזורקת אותו קיבינמט.
כן, רוצה שהיא תגלה את זה! שלא יעלימו את זה בעלילה איכשהו!
גמרנו עם רמבל.
מבחינתי שרמפל ירקב כל חייו לבד ושבל תמצא איזה מישהו יותר הולם ומתאים. להבנתי רובי עדיין פנויה. הן שיפ נחמד מאוד. איך קוראים לשיפ שלהן? red beauty?
זהו, עברתי לשפפ את red beauty

יודעים מה? אני רוצה שבל תמות!
זהו.
גמרנו.
במילא הדמות שלה כל כך מיותרת, עדיף שהיא תמות, סופית, לנצח, כדי שרמפל יהיה אומלל לנצח וידע שהוא הרג אותה! שהוא שיקר לה! ובגד בה! והוא שוב איבד אותה!

מעבר לזה היה פרק נחמד.
לא ברור לי ממש מתי רג'ינה הפכה להיות טובה אבל ניחא. אין לי כוח להתקטנן על זה כרגע. אני חושבת שאראה שוב את הפרק (היו לי נדודי שינה+חום מייגע... ראיתי את הפרק בחמש וחצי בבוקר...)
אני גם לא מבינה למה המוות של זלינה הפעיל את הקללה/חזרה בזמן. אולי היה לה איזה מנגנון שבמקרה והיא תמות בגרסא הזו של החיים החזרה תופעל בכל מקרה ולכן תחייה שוב?
בטח יתנו איזה סיבה קלילה בכמה שניות בפרק הבא.

בכל מקרה, היה נחמד לראות שוב את וויל וארצ'י. די חבל לי שהם לא חלק יותר משמעותי בסדרה.

Shiri from the block

Active member
חח לא רציתי להגיד כלום
פחדתי לעצבן אותך בנוגע לרמבל XD
אבל כן. גם מבחינתי הם גמורים.
מצד אחד, הרסו אותם לגמרי.. מצד שני, יש משהו בזה שהדמות של ראמפל לא משתנה והוא נשאר כמו שהוא. כי במציאות לא כולם משתנים גם אם יש להם סיבה להשתנות..
אני באמת חושבת שצריך להפריד ביניהם ובל צריכה למצוא לה זיווג אחר.. לראמפל עם כל הכבוד אין טעם להיות עם מישהי.. לא מתאים לו. הוא עצמאי מידי וכוחני מידי..

אני רק מדמיינת את כל הבלאגן שרמבל יעשו לאדם בטוויטר על הפרק הזה!!

Macphista

New member
לא מתאים לו להיות

איתה.

לדעתי הוא יכל להיות אחלה עם רג'ינה, זלינה, קורה אפילו אמה.
הוא צריך להיות עם מישהי חזקה, בוגרת, שמזהה בולשיט מקילומטרים.
בל היא יותר מדי "פרח עדין" ילדותי בשבילו. ואין לה סקס אפיל בשיט. רמפל רחוק מלהיות יפיוף צעיר, אבל הוא שופע סקס אפיל. בל... לא.

סצנת הצעת הנישואין הייתה מוזרה בעליל, ראו פרפרזה לסצנה:

רמפל- אחרי כל מה שעשיתי, את עדיין לצידי.
בל- זה לא היית איתה, זו הייתה זלינה.
רמפל- חלק מזה זה היה אני... אהמ אהמ! הינט הינט! איים סטיל קיינדה איוול...
בל-

רמפל- זה שאמת מחזירה לי את הפיגיון זה סמל לכך שאת מאמינה בי. לחלוטין.
בל- כן.
רמפל- למה לעזאזל?! לא למדת כלום כבר שלוש עונות?!
בל-

רמפל- יאללה חבובה, את אחלה, בואי אקח אותי לסיבוב, את אולי לא אהבת חיי, אבל גם מילה וקורה לא היו, אז למה לא עוד סיבוב?
בל- כן! אני אתחתן איתך! אני אוהבת אותך! אתה נסיך החלומות שלי! הילדים שלנו יהיו מלכים, אבירים ושופטים בבית המשפט העליון!
רמפל- אהההה? סקסי טיים?
בל- אהההה אני מאורסת!!!!
רמפל- סקסי טיים עכשיו או שאחזור עוד חצי שעה אחרי שאהרוג את זלינה ואת כבר תתלהבי ותהיי מוכנה לסקסי טיים?
בל- אהההה אני הולכת להתחתן!!!!!
רמפל- כבר חוזר.

ממה שראיתי עד כה בטוויטר אמילי קיבלה איחולי מזל טוב על האירוסין ורוברט כרגיל קיבל התלהבויות של מעריצות סטייל יא אתה כזה מושלם.
לא ברור, מעריצות רמבל צריכות להבין שלמרות האירוסין, הזוג הזה גמור.

Shiri from the block

Active member
הממ
אני עדיין חושבת שהוא לא היה מחזיק מעמד עם אף אחת מהבנות שציינת.
כי כוח וכוח לא הולך ביחד, כל אחד היה מנסה למשוך דברים לצד שלו. לא היו התפשרויות כי כל אחד ממי שציינת עקשן על הצד שלו.

אבל מסכימה שבל היא פרח עדין וילדותית בשבילו..
היא הייתה צריכה מישהו כמו אוגוסט
או רובי באמת!!

הלדין

New member
למען האמת,

"כל אחד מנסה למשוך דברים לצד שלו" הוא תיאור מצוין של מערכת היחסים בין רמפל לבל. כל הנקודה היא שבל לא מוותרת לו ומנסה למשוך אותו לעבר הצד הטוב שלו ולפעמים זה פחות או יותר גובל בסירוס האני האמיתי שלו. חוץ מזה, הוכח שבל היא אהבת האמת של רמפליצקין כשהיא כמעט שחררה אותו מהקללה בפולס של אהבת אמת בעונה הראשונה (ובעולם האגדות, מדובר בדברים שחקוקים באבן.). הם תקועים זה עם זה עד שתמצא דרך לשבור את הקשר הלא בריא ביניהם.

Macphista

New member
הם לא מתקדמים

לכאורה יש התקדמות בקשר שלהם- האירוסין.
אבל ממש כמו בפרק הראשון בעונה השנייה שהיא גרמה לו להבטיח לה שלא ינסה להרוג את רג'ינה, גם כאן היא גרמה לו להבטיח לה (ויותר מזה) שלא יהרוג את זלינה.
אז כשגילתה שכן ניסה לעשות זאת היא רבה איתו והם נפרדו לכמה פרקים, הפעם, לא רק שהוא חזר על זה, הוא חזר על זה בצורה הרבה יותר משמעותית ומאכזבת.
הוא שיקר לה ועבד עליה עם הפיגיון- זה באמת משהו משמעותי וגדול. הוא לא מכבד אותה. זה פשוט זה, הוא לא מכבד אותה ברמה מספקת.
הם לא מבינים אחד את השני, הם לא באותו הראש, היא חושבת מדי פעם שהיא כן מבינה אותו עד שקולטת שהוא שיקר לה ועשה כרצונו.
לא, הם פשוט לא צריכים להיות יותר ביחד.

Im All That

New member
אבל מן הסתם הם לא יתפתחו כזוג...

הפעם היחידה שהם היו ביחד היה בחצי הראשון של העונה השנייה.
אחרי זה היא איבדה את הזיכרון, הפכה להיות לייסי, הוא נסע לנברלנד, מת ואז הפך להיות השפוט של זלינה.

ממש הם איפשרו למערכת יחסים הזו להתפתח...

Macphista

New member
רמפל היה אמור להתפתח

ברמה האישית בתקופה הזו.
רג'ינה התפתחה והשתנתה, הוא נשאר אותו הדבר.

ראית את הפרק?

Im All That

New member
מה זה "היה אמור"?

אבל הוא לא.
הוא ורג'ינה זה שתי דמויות נפרדות.
בחלק הזה של העונה היה אפשר לראות את רג'ינה מתפתח והופכת לטובה.
אצל רמפל לא היה דבר כזה וזה בסדר בהתחשב במה שזלינה עשתה לו כל הזמן.

Macphista

New member
רמפל חוזר על אותן הטעויות

במשך כל חייו, שוב ושוב ושוב ושוב.

צר לי, הפרק הזה הבהיר לי כמה הוא ובל לא מתאימים.
נכון, הם לא היו ביחד, בתקופה שהם לא היו ביחד הוא המשיך בטעויות שלו, והיא המשיכה בדמיונות ובתקווה שלה.
כמה חבל שאין להם אחיזה ממשית במציאות.
הבגידה שלו בה מבהירה זאת.

אני לא מבינה, ראית את הפרק?
את מצודדת ברמפל ורמבל אחרי שראית את הפרק?

למעלה