Once פרק 3X20

Im All That

New member
ראיתי את הפרק

אני לא בעד רמבל, אבל אני כן יכול לראות את רמפל עושה את מה שהוא עשה. זה תאם לדמות ולא היה יוצא דופן...

Macphista

New member

אם זה מתאים לדמות שלו לשקר/לעבוד/לבגוד באישה שעכשיו הציע לה נישואים, אחרי כל ההיסטוריה שלהם, אז היא צריכה לזרוק אותו.

Im All That

New member
אני מסכים

אני ממש לא חושב שהם צריכים להיות ביחד
אבל מה שאני אומר זה שהם אף פעם לא היו חזקים כזוג כי בכלל לא פיתחו את מערכת היחסים ביניהם

הלדין

New member
מן הסתם אצטרך לחכות עד שהפרק יגיע ליס דרמה.

לגבי מערכת היחסים ביניהם, כל העניין הוא שבל רואה ברמפליצקין את מה שהוא אינו וזו הסיבה שהוא אוהב אותה. היא לא אוהבת את רמפליצקין האמיתי ומעולם לא אהבה אותו. היא אוהבת את הגבר שדמיינה. הדרך היחידה שבל עשויה להתפכח היא לפגוש גבר שמתנהג בדיוק איך שהיא מדמיינת את רמפליצקין. אם להשתמש באנאלוגיה מעולם האגדות, רמפליצקין האמיתי הוא דרקון ובל היא האביר על הסוס הלבן שיהרוג אותו כדי לחלץ את רמפליצקין המדומיין שלו היא מייחלת. השקרים והרמאויות בסוג כזה של מערכת יחסים עשויים רק לתגבר את האובססיה שלה לקטול את הדרקון ולא להחליש אותה. זו לא מערכת יחסים בריאה שמבוססת על אמון והבנה הדדיים אלא מערכת יחסים חולנית שמבוססת על קורטוב של הונאה עצמית.

Shiri from the block

Active member
מסכימה לגמרי עם מה שאמרת בדיוק מילה במילה.
בל מדמיינת גבר אחר שזה ממש לא ראמפל. ראמפל אף פעם לא היה הגבר שבל רצתה שהוא יהיה.. לכן אני בהלם שהמערכת יחסים ביניהם נגררת לכל כך הרבה זמן... זה באמת מיותר.
אף פעם לא אהבתי אותם כזוג, אבל הפרק האחרון רק הוכיח עד כמה הם ממש לא צריכים להיות ביחד.

Shiri from the block

Active member
בדיוק השאלה אם לאדם&אדי יהיה אומץ להפריד ביניהם, כי רמבל נחשב לאחד הזוגות האהובים בסדרה..

Rachel47

New member
רמבל נחשבים לאחד הזוגות האהובים

בסדרה רק כי אין באמת ברירות אחרות
מי?
צ'ארמינגז? ממש לא
רג'ינה ורובין מוצאים חן בעיניי בניצנים הראשוניים האלה אבל הם לא רשאים להתחרות על זה עדיין..כי..אנחנו עוד לא מכירים אותם כזוג
סוואן קווין כמו שתרצו לא באמת קיים
אז בלית ברירה זה הזוג האהוב..
את יכולה לזרוק אבן בסדרה ולמצוא 5 זוגות יותר טובים מהם...

Macphista

New member
בואו נרגיע

רמבל בעונה הראשונה היו מושלמים.
בעונה השנייה היו להם את הרגעים שלהם שהיו מוצלחים. טוב, בחלק הראשון של העונה השנייה.
בעונה השלישית... בע.

אני די כועסת לגבי הזוג הזה.
סבבה שלזוג יהיו בעיות ועליות וירידות אבל שברו אותם.
וגם הדמות של בל מפרק לפרק נשחטת יותר ויותר.
אני לא מבינה מי מאפר אותה כל כך רע, מי עשה לה בפרק האחרון קלוז אפ על האף שגרם לה להיראות מגה יהודיה, מי בוחר לה את הבגדים ועושה לה תסרוקות נוראיות, אבל אמילי דה ראבין פשוט נראית רע בסדרה הזו. החל מהרגע שהוק ירה בה בעונה השנייה היא נראית רע רע רע.
ויודעים מה? גם הדמות של רמפל מפרק לפרק... לא, זה כבר לא עובד.
פשוט הזניחו את שתי הדמויות האלה מבחינת קווי העלילה. רמפל בעונה הזו היה חפרן משעמם בנוורלנד ואח"כ בובה מיותרת בסטוריברוק. בל מאז ומעולם לא קיבלה פיתוח לדמות שלה.
וזה מה שנשאר. השיפ האהוב עלי נרמס לרגלי ה... לא יודעת. לרגלי פוקוס ומיקוד בדמויות אחרות.

וזאת בדיוק הסיבה שאני חושבת שיש

להם עוד איזשהו סיכוי
רמפל ובל הם שתי הדמויות היחידות בסדרה עם מערכת יחסים שלא התפתחה בכלל
לא ראינו אותם מתגברים יחד על קשיים או רבים בכלל
עכשיו הוא עשה טעות ואם הבמאים יקחו את המערכת יחסים בידיים הם יוכלו
לשבור קצת את התמימות של בל שמאמינה בו כל הזמן וגם את התמימות של רמפל שחושב שהיא תאהב אותו לא משנה מה
אני ממש רואה אותם חוזרים כזוג מוצלח אחרי פרידה כלשהי בגלל העניין הזה.

והכל בתקווה שלא ישכחו מהם, יתעלמו מהם או חס וחלילה יזווגו את בל עם ניל כמו שהיה נראה שהם רצו לעשות באיזשהו שלב

אבל לא עשינו את זה בעבר?

הזכרון שלי לא משהו, אבל זכור לי שהיה שלב שבל לא רצתה שום דבר עם גולד כי הוא "רע" ובסוף היא נשברה וחזרה אליו.

לא יודעת, אני אישית לא עפה על הזוג הזה, לא היו שם מעולם ניצוצות,
בין הוק ולרצפה יש יותר כימיה

היי זאת השוואה לא הוגנת

להוק יש יותר כימיה עם הרצפה מאשר עם אמה...

אני באמת לא זוכרת שלב כזה ואני חושבת שהייתי זוכרת כי אם היה שלב כזה זה היה שובר גם אותו, מאוד אכפת לו ממנה
אני רוצה לראות אותו מנסה לפייס אותה

Macphista

New member
איך את לא זוכרת?

עונה שנייה, פרק 1- אמרתי לך לא להרוג את רג'ינה וניסית להרוג אותה, שיקרת לי, אני הולכת... 5 דקות אח"כ חוזרת כי... ממממ... סיבה כלשהי.
עונה שנייה, פרק 4- בל מגלה שרמפל ממשיך לעבוד על קסמים וכו' במחסן שלו. דיון בבוקר- חשבתי שהשתנת, מה בחמש הדקות שאת מכירה אותי? (וזה ציטוט ישיר...), בל בוכה, עולה לחדר השינה, בורחת מהחלון. הוא מחפש אותה, אבא שלה מוצא אותה, והפרק נגמר בזה שהיא לא רוצה לדבר עם אף אחד מהם (אבא ורמפל) ואז רמפל נותן לה את המפתחות לספרייה והיא מזמינה אותו לבורגר דייט.

וזה עוד היה בשלב שהם היו זוג חמוד בעיני.

אבל בכל הפעמים האלה בל עשתה הכל

אני מחכה לרגע שהיא תפגע עד כדי כך שהיא לא תרצה לחזור ואני ממש ממש מקווה שזה יבוא עכשיו
ראינו אותה סולחת לו, לא ראינו אותה שוברת לו את הלב ובטח שלא מתאהבת במישהו אחר וזה מה שאני מקווה שיקרה לה

Macphista

New member
את רוצה לראות אותה מתאהבת במישהו אחר?

הניחוש שלי- היא תכעס כמו בפעמים הקודמות, תתקפל מהר מאוד ותסלח לו בלי סיבה אמיתית, כרגיל.

כן אני רוצה לראות אותה מתאהבת במישהו

מישהו בוק כזה כמו צ'ארמינג (אבל לא צ'ארמינג עצמו
)
ואני רוצה לראות אותה מתלבטת עם זה עדיין מרגישה משהו כלפיי רמפל וכועסת עליו.

ובעיקר אני רוצה לראות אותו מפגין חולשה מולה בלי שהיא תתרכך מייד

אמרנו שפנטזיות זה טוב לא?

למעלה