סיכום שני הפרקים
בשני הפרקים היו יותר דיבורים ופחות הופעות של המתמודדים ממש השמיעו 20 שניות מכל אחד וזה לא תמיד מספיק
מבחינתי.
מייקל סימיון- ביצוע נחמד סך הכל, אני די אוהבת את הקול שלו, לא בטוחה אם יש לו סיכוי להגיע לטופ 12 כי יש יותר חזקים ממנו
אבל לטופ 24 לא אכפת לי שהוא נכנס, היה נחמד שהוא התחיל שקט והמשיך קצבי והוסיף את הראפ.
לורן לוט- לא אוהבת קאברים של השיר הזה, יש לה אישיות ונוכחות בימתית, הקצת שהשמיעו היא קצת צעקה את השיר
ועכשיו ששמעתי את הביצוע המלא ההתחלה הייתה ממש לא טובה ובהמשך השתפרה, יש יותר טובות ממנה בז'אנר.
אדם אזגליאן- אהבתי את בחירת השיר אבל זה היה צרחני ממש, אני לא חושבת שהיה מגיע לו לעלות לטופ 24
ואני די בטוחה שאין לו סיכוי לעלות לטופ 12 יש מתמודדים הרבה יותר טובים ממנו.
קודי פריי- בחירת שיר תמוהה בשבילו, אני עדיין אוהבת אותו וידעתי לפני הפרק שהוא כבר הודח אז לא הופתעתי
חבל לי עליו אבל באמת מבחינת שואו יש יותר טובים ממנו, עדיין אני חושבת שהיו צריכים לתת לו לעלות לטופ 24
ולתת לאמריקה להחליט לגביו. הוא היה ההדחה המפתיעה לפי התגובות, ראיתי מלא שהתפלאו שהוא הודח.
לאבי ג'יימס- אהבתי את הגרסה שלה לליטל מיקס, סך הכל הופעה נחמדה, אני מחכה לשמוע אותה בהמשך עוד לא החלטתי לגביה.
אדנה דורו- איזה פה גדול יש לילדה הזאת תרתי משמע חח, היא נתנה את כל כולה בהופעה, הגיע לה לעלות לשלב הבא
עכשיו נראה איך היא תתמודד עם שאר הבנות שהן על אותה משבצת כמוה.
מאדי ווקר ורייצ'ל- טוב זה היה קטע ממש מגעיל מצד איידול מה שעשו פה, להגיד לבחורה שהיא עברה ואז פתאום
חכי שניה פתאום אנחנו מתלבטים ואז בסוף להדיח אותה? לא משנה שאני חושבת שלמאדי יש יותר פוטנציאל מרייצ'ל אבל
עדיין לא אהבתי את הקטע הזה בכלל. מאדי עוד צריכה להשתפר הביצוע לא היה הכי טוב אבל אני חושבת שהגיע לה לעלות.
קלארק בקהאם- וואו איזו הופעה, אהבתי ממש, הוא טוב בכל השירים הישנים האלה, אני מקווה שהוא טוב גם בשירים קצת יותר עדכניים
אבל לא היה לי ספק שהוא עולה.לכו תשמעו את ההופעה המלאה לא תתאכזבו.
דניאל בן ה15- לא היה לי ספק שהוא עולה מכל הפמפום שהיה סביבו, אלוהים למה לשיר את פולה עבדול??
היה עדיף אם הוא היה מחכה עוד כמה שנים שהקול שלו יתגבש, חבל לי שהוא עלה ויש כמה שלא עלו שהיו יותר טובים.
טיאנה ג'ונס- בחרה שיר קשה אבל שרה אותו ממש טוב, נראה לי שהיא הפייבוריטית שלי מהבנות בז'אנר שלה
היא שרה עם מלא ביטחון, לא אהבתי רק איך שהיא מתלבשת מקווה שיעשו לה מייקאובר.
רייבון ג'ונס- שוב לא היה לי ספק שהוא עולה, הקול שלו כל כך צלול, אני רק רוצה שהוא יתחיל לגוון קצת בבחירות
השירים הכל אצלו בלדות אני מפחדת שאמריקה תשתעמם ממנו, עדיין ביצוע ממש טוב.
שאנון- אני רואה שהרוב פה מתלהבים ממנה, אני לא ממש, משהו מפריע לי בהופעה שלה, הפרצופים שהיא עושה,
למרות שזה משהו שהיא יכולה לעבוד עליו, אין ספק שהיא מיוחדת, אני אחכה לשמוע ממנה בהמשך ואז אני אחליט סופית.
ג'אקס- טוב עוד אחת שלא היה לי ספק שהיא תעבור, האמת שהשיר הזה פחות עבד לה עדיין היא מצוינת ואני מקווה
שהיא תפתיע בהמשך, לא הבנתי את העצירה באמצע ההופעה.
הוליווד אנדרסון- לא באמת הופתעתי שהוא הודח, אחרי האודישן הראשון שלו שהיה מוצלח הוא לא הצליח לשחזר
את זה בהמשך והביא הופעות לא יציבות, מסכן שהוא לקח את זה כל כך קשה.
ג'ואי קוק- כן היא מיוחדת אבל הסגנון שלה ממש מיושן בעיני ודי משעמם, אני לא מתחברת אליה
נראה מה אמריקה תחשוב.
קת'רין וינסטון- אני אוהבת אותה, היא מכניסה הרבה רגש בהופעות שלה ותמיד נשמעת טוב מבחינה קולית.
מאדי האדסון- מהקצת שהשמיעו זה היה ממש לא טוב, היא עוד צעירה אז יש לה הזדמנות עוד להשתפר ולחזור בעתיד.
אלכסיס גומז- אהבתי אותה יותר באודישנים הקודמים, זה היה בסדר אבל לא התרשמתי יותר מידי והספרדית לא נשמעה קשורה לכלום.
קוונטין אלכסנדר- הוא מיוחד, אני לא מכירה את השיר שהוא שר, הוא יודע איך להופיע, צריך מישהו כמוהו בתחרות, אני שמחה שהוא עלה.
סאביון רייט- אף אחד לא הופתע שהוא עלה, הופעה טובה, ביצוע קולי טוב מאוד, מחכה לשמוע מה ישיר בהמשך.
ג'אק והאנטר מודחות בלי הסבר ומבלי להראות לנו את ההופעה, ממש מאכזב האנטר הייתה ממש טובה.
מארק אנדרו- אחד מה"זקנים" האמת שלא חשבתי שיש לו סיכוי, יש לו קול טוב הבעיה שיש לפחות 6 יותר טובים ממנו אז
לא חושבת שיהיה לו סיכוי לעלות לטופ 12.
טרבור דאגלס- הוא ילד חמוד, ההופעה הזאת לא הייתה משהו כל כך אבל עדיין אני בעדו, זה היה יותר מידי מהיר
מקווה שהוא ישתפר בהמשך.
אמילי ברוק- זה היה חמוד, היא גם מהצעירים אז אני לא דואגת לה שהיא תחזור בטח בשנה הבאה.
ניק פרדיאני- הוא טוב, שומעים שהוא ממש מקצועי, הבחירות שירים שלו היו טובות עד עכשיו אני מקווה שהוא ימשיך
בבחירות כאלו גם בהמשך.
סרינה ג'וי- אם היא לא הייתה עוברת זה באמת היה מתסכל מבחינתה פעם רביעית, היא טובה אבל לא בולטת בעיני מספיק
עדיין, הקול שלה לא זכיר לי משום מה, אולי כי לא ראינו אותה מספיק יחסית לבנות אחרות שעברו, אני אחכה להמשך לשמוע עוד ממנה.
קאסים מידלטון- הם לא רציניים שהם העבירו את הדבר הזה. זה היה נוראי, חוץ מאמא שלו המצחיקה אין שום דבר מעניין בו,
ההופעה שלו הייתה בלאגן אחד גדול, הם סתם התלהבו מפרפורמנס שלו נראה לי יותר כי הופעה קולית לא הייתה שם, חבל לי שהוא עלה.
ריילי בריה- ילד הקאנטרי של השנה או בשמו השני בייבי קית', אומנם אני לא מתחברת לז'אנר אבל הוא די טוב, יש לו כריזמה על הבמה, הילדות נראה לי יאהבו אותו
היה שקוף שריקי שכמעט לא הראו לא יעלה על חשבונו אבל האמת שהוא גם פחות טוב ממנו.
שי סקוט- מה באמת היא עלתה? Iפרצוף ציניI הבחורה אחת הכי מפומפמות העונה, אני לא מתחברת אליה, לא מבינה את ההתלהבות, הקול שלה
מעצבן אותי, סורי.
סך הכל אני די מרוצה מהטופ 24 חוץ מכמה שאני מקווה שיעופו בשבועות הקרובים, נקווה שתהיה המשך עונה טובה.