טופ 24 בקצרה
?
בנים
1.
מייקל סימיון - חמוד ממש. אוהבת את הקול שלו וסו פאר הוא לא מעיק לי בכלל.
2.
מארק אנדרו - נראה ונשמע כמו משהו שאני לא אצטרך לזכור את השם שלו לאורך זמן.
3.
דניאל סיבי - אני יודעת שכולם שונאים אותו והרווח בשיניים שלו גורם לי לרצוח לקחת פלייר וליישר לו אותן בלי הרדמה. אבל מסיבה לא מוסברת אני לא שונאת אותו בכלל ואפילו מוצאת את ההופעות שלו חביבות. הוא עצמו די מעיק אבל כשהוא שר הוא לא מפריע לי בכלל.
4.
קאסים מידלטון - בדיחה. סאנג'ייה עונתי.
5.
אדם אזגליין - צווחן ומשעמם.
6.
רייבון אואנס - אני מרגישה שמלינדה כופה עליי לאהוב אותו ובלעדיה סביר להניח שלא הייתי מתייחסת אליו בכלל.
7.
קוונטין אלכסנדר - הוא מגניב כזה אבל לא הכי הטעם שלי. אם היה לי כוח לעשות פאשן פוליס הוא בטח היה הפייבוריט שלי.
8.
טרוור דאגלס - המתמודד האהוב עליי כרגע מבין הבנים. הוא חנן חמוד כזה ויש לו קול טוב ואני אוהבת את התזוזות המוזרות שלו כשהוא מנגן.
9.
ניק פרדיאני - חתיכי כזה, חמוד, לא יהיה אכפת לי שישאר כמה שבועות אבל שיבחר שירים מעניינים יותר.
10.
קלארק בקהאם - חתיך הורס. קול מעלף. הופעות מרדימות
11.
סביון רייט - איכשהו בשנה שעברה הוא אומנם היה מכוער ממש אבל הוא נשמע טוב יותר.
12.
ריילי בראה - כבר אחרי האודישן שלו היה ברור לי שהוא יזכה. עדין לא שיניתי את דעתי. והוא לא נראה מעיק מידי אז לא יפריע לי אם הוא יזכה.
בנות
1.
לאבי ג'יימס - בגדול היא לא רעה אבל יש רגעים מסוימים שהקול שלה קצת מעיק.
2.
ג'אקס - לא מצליחה להתחבר אליה. היא לא רעה אבל לא יודעת. לא עושה לי את זה.
3.
שאנון בריתיום - עדין צווחת לי מידי. היא לא רעה אבל סו פאר היא לא מרגשת אותי במיוחד.
4.
סרינה ג'וי קרואו - היא טובה ואחרי 700 עונות, הגיע הזמן שהיא תגיע לטופ 24.
5.
שי סקוט - זוועתית ממש. אפשר להעיף אותה ולהביא את רייצ'ל במקומה?
6.
מאדי ווקר - בהתחלה תהיתי איך זה שלא העבירו אותה. ואז כשראיתי את רייצ'ל חשבתי לעצמי, אוקיי, רייצ'ל טובה יותר. אבל אז מאדי עוברת במקומה אז אני חצויה בקשר לכניסה שלה לטופ 24. ז"א, הייתי מעדיפה את שתיהן על פני כמה אחרות אבל אם זה רייצ'ל או מאדי, העדפתי את רייצ'ל מהמעט שראו.
7.
ג'ואי קוק - איכשהו כשלילי סקוט הייתה במשבצת הזו אהבתי כל שניה מזה אבל כשג'ואי מנסה להיכנס למשבצת הזו זה כל כך מעיק לי באוזן שאני לא יכולה לסבול את זה.
8.
אדאנה דורו - אפילו לא זוכרת מי זו.
9.
קת'רין ווינסטון - הראו לנו אותה לפני? כי אם כן, די פיספסתי אותה. כרגע היא הכי מעניינת מבחינתי מהבנות. ממש מחכה לראות מה היא תשיר בשבוע הבא.
10.
טיאנה ג'ונס - לא הקאפ אוף תה שלי בכלל.
11.
לורן לוט - חוץ מיופי אין לה הרבה.
12.
אלכסיס גומז - דווקא חיבבתי אותה עד שהיא התחילה לשיר בספרדית. זה לא קשור לשיר. וכן, הבנתי את מקסיקנית. יופי לך. אל תעשי את הטעות של להקשיב לג'יי לו. זה ידוע שהיא שונאת בנות ותעשה הכל כדי לחבל לך בסיכויים.
ועכשיו אני ארשה לעצמי להמליץ לאמריקה על הטופ 12 שהייתי רוצה לראות וכדאי מאוד שאמריקה תקשיב לי:
טרוור, מייקל, דניאל, קלארק, ניק וריילי.
קת'רין, אלכסיס, סרינה, מאדי, לאבי וג'קס.