הטרדה מינית: מי מטריד את מי בעצם ?

Jake Speed

New member
נכון

שלאחרונה קיבלת, לראשונה בחייך, ציון עובר במבחן בהבנת הנקרא?

Lady In Blues

New member
אני מסכימה לחלוטין.

אף אחד לא נועלת נעלי עקב כי זה נוח לה.
אף אחת לא לובשת חצאית מיני כי חם לה.

בנות עושות את זה כדי למשוך תשומת לב. לגיטימי ומובן, אבל הבעיה מתעוררת כשאנחנו מקבלות את תשומת הלב הזו ממישהו לא רצוי.

כשבחור חתיך הורס אומר לך שיש לך רגליים מדהימות זו מחמאה, אבל כשהוא זקן/מכוער זו הטרדה מינית? זה לא עובד ככה.

ומהצד השני- ממש ממש ממש לא צריך להתלבש חשוף כדי "לזכות" בהערות כאלה, וזו בעיה בפני עצמה.

אחד מביאורי המילה provocative הוא....מגרה, קנטרני. כך שהתשובה בגוף השאלה "האם לבושן הפרובוקטיבי נועד באיזשהו מקום למשוך תשומת לב". ירך חשוף, חזה חשוף, שיער חשוף מעורר את הגבר בוודאי שלא באשמתו כי אצלו המנגנון הוא גופני. זה טבעו של עולם. ואי אפשר לשנות את זה. אישה שמוטב שבן-זוגה יהיה היחיד שצופה בה, גורמת לעשרות אם לא מאות גברים ברחוב להביט בה (אותה הבטה נקראת "עין צרה" מה שלא מיטיב עם האישה). לכן, שׂאנה בתוצאות.

רינתי77

Active member
השאלה הנשאלת היא מהן אותן התוצאות?

מידת החשיפה היא העניין. גברים מביטים בנשים. נקודה.
גם כשהן לא לבושות באופן מאד חשוף. שיער חשוף הוא לא
משהו מגרה במיוחד, וודאי שלא כמו מחשוף נדיב.

הייתי אומר הבלטה לא חשיפה. גם בגד צמוד על כל הגוף מבליט.

אל תמהרי לקבוע עובדות. שיער של אישה מגרה ולא בכדי - נשים מטפחות שיער ארוך (תור במספרה, צבע, תספורות, תכשירים וכו'...)

גברים מסתכלים בנשים - נכון. היום זה הרבה יותר מפעם. משום שבעבר נשים לא היו מצויות כמו היום...ברחוב.

hofit1980

New member
אין בליבי כל ספק

בנוגע לכוונת המתלבשת למשוך/להמנע מתשומת ליבם של הסובבים.
כולנו מנסים להיות אטרקטיביים/דוחים בעיניי הסובבים אותנו.
כך שלסיכום הנקודה הראשונה, אכן, לבושן נועד למשיכת תשומת לב.

אבל איני רואה בכך הצדקה להערות מבזות או משפילות.
להביט תמיד מותר, כולנו מביטים כל הזמן. לנסות להתחיל או לבוא בהצעה נעימה ומקובלת, אחלה, גם אם תסתיים בדחייה.
אך אין כאן כל לגיטימציה להערות פוגעניות או מבזות, או בעלות אופי מיני, כפי שאת הגדרת זאת.

האם הן מטרידות מישהו?
הן מטרידות את מי שבוחר להיות מוטרד. אני מכירה לא מעט נשים שאין בלבושן חשיפה כלשהי, אפילו צנועות מאוד, אך יש משהו בהווייתן המשדר מיניות.
גברים מתבלבלים בקרבתן.....האם גם אותן יש להאשים בהטרדה?
ובנוגע להערות כאלו ואחרות שעלו לאורך השרשור....גברים בספידו או במכנסיים הדוקים (ולא מחמיאים בעליל) מעולם לא הטרידו את מנוחתי או עוררו בי רצון להעיר הערות בעלות אופן מיני.

אז
לרצון למשוך תשומת לב ו
להיותן מטרידות.

poseidon111

Active member
נראה לי שאת מפרשת את המילה "מטרידה", לא לפי

כוונת הכותבת. המטרה היתה להבין אם אין משהו בלבושן של אלו ההולכות חשוף אשר מעצם הוויתו וקיומו, מזמין הערות.
טיבן של ההערות הוא נשוא המחלוקת. מדוע להחמיא למישהי על החזה המפואר שלה נחשב בעינייך להטרדה, אך אם תחמיאי לגובהה
למשל, זו לא תהיה הטרדה. התשובה היא פשוטה. את גובהה, לא ניתן להסתיר ולכן הוא גלוי לעיני כל אם תרצה בכך או לא.
את החזה לעומת זאת, שאמור להיות מכוסה, ואז לא היה זוכה למחמאה, היא חושפת מרצונה החופשי. שימי לב שאיני מדבר על הצעות
מיניות, אלא מחמאה כלשהי. הרי לפי החוק, זו נחשבת הטרדה. חזה הוא איבר מיני, גובה אינו. היא בחרה לחשוף משהו מיני,
אך אחר כך מיתממת שאינה יודעת למה מעירים לה הערות מיניות.

להגיד שלאישה מותר ללבוש מה שהיא רוצה, לא משנה עד כמה חשוף ומיני יהיה לבושה, אך מצד שני להגיד לגבר לסתום את הפה
נוכח המחזה המיני שהוא חוזה בו הודות לנדיבותה, מהווה בעיני צביעות.
הכנסת את עניין הגברים בספידו, וביטלת אותו כי לך זה לא עושה כלום. כל הכבוד לך, אך את לא העניין פה, אלא כל אותן נשים שמוצאות
את הלבוש החשוף מידי של גבר, כסוג של הטרדה.

hofit1980

New member
הבנתי היטב

ואין בלבושן להזמין הערות.
אף הסברתי שמחמאה שאינה בעלת אופי מיני מתקבלת בברכה, כך גם ניסיון להתחיל איתן.
אך מדוע מותר לך להביך אותי באמירה על חזי או ישבני ? איני מבינה כיצד אתה טוען שזה לגיטימי?
גובה אינו דבר שעלול להביך או למשוך תשומת לב מיותרת כנאמר כמחמאה.
בדיוק משום שאלו איברים מיניים בין השאר ההערות הללו אינן מקובלות.
אני גם סייגתי והבהרתי שברור לי שנשים מחפשות את תשומת הלב של הסובבים בלבושן, אך חלקתי על תפיסתך (ודומייך) בנוגע ללגיטימיות התגובות.
אני חושבת שהייתי ברורה מאוד בדברים שלי.
גבר יכול לסתום את הפה מכיוון שתגובות הן עניין נשלט, אלא אם כן אתה עם תסמונת טורט.

ובנוגע לגברים עם החבילה הבולטת, אני לא העניין פה ולא ניסיתי לצייר זאת כך! השתמשתי בעצמי כדוגמה להתנהגות לה אני עדה בקרב הסובבים אותי.

poseidon111

Active member
אבל זה מקור הבעיה בנינו. אם את מסכימה שחזה

וישבן הם איברים מיניים, מי אשם בחשיפתן לעיני כל? מי מתלבש בכוונה כדי להראות את נכסיו המיניים?
בואי לא ניתמם. מחמאות כן, אך מחמאות בעלות אופי מיני(?) לא. איזו מחמאה אפשר לתת לישבן או לחזה שמוצג לראווה, ואינו בעל אופי מיני כלשהו?
את מתלבשת פרובוקטיבית מינית ומצפה שיחמיאו לאינטליגנציה שלך? אם כך מדוע הלבוש מלכתחילה, אם אינך יודעת איזה הערות תקבלי.
צריך להיות מישהי שנחתה אתמול בארץ מכוכב אחר כדי לא לדעת זאת מראש, ובכל זאת לעשות זאת
את מדברת על תגובות כעניין נשלט, אך הרשי לי לומר לך שלבוש הוא הרבה יותר נשלט, אלא אם כן את עושה
זאת מראש ובידיעה ברורה לתוצאות.

היית ברורה בתגובתך בנוגע ללגיטימיות, אך אני חולק על מסקנתך לחלוטין.

Nיזנטרופ

New member
תחלוק תחלוק אם אתה תראה כוסית אתה

לא תגיד לה בפרצוף איך בא לי למעוך לך את השדיים נכון ?
אז מה אתה רוצה

poseidon111

Active member
אני אגיד לך מה אני רוצה. קודם כל שלא כל אחד

שחושב שמבין עברית, יעשה לעצמו חופש לעוות את מה שהוא קורא, רק כי פיספס את כיתה ג'.
זה דבר ראשון.
דבר שני, שיקרא היטיב את הפוסטים ויבקש הבהרות לגבי מילים שקשות לו.
רק לאחר מכן, ולאחר שכתב את הודעתו לפי כללי הנימוס המקובלים, שיצפה לתשובה.
הבנת את זה, ברוך?

Nיזנטרופ

New member
הבנתי שאתה מתחמק

מציע לי אבן שושן במבצע ? אל יתהלל חוגר כמפתח
תענה לעניין

poseidon111

Active member
אני אסביר לאט. אני רוצה שאם בחורה יוצאת

עם חצי חזה בחוץ, שתדע שהסיכוי שלה לקבל הערות, הוא פי כמה יותר גבוה מאחת שלא מציגה את הסחורה לראווה.
ברור?
ובעניין ההערה. זה לא סגנוני ומעולם לא היה.
יחד עם זאת לא כולם כמוני, ויש לדעת שיהיו גם אחרים.

hofit1980

New member
זה לגמרי לא נכון!

ואני לא מבינה מנין הביטחון שלך אם אתה לא נוהג כך.

אני רואה על הנשים בסביבתי שאין זה תלוי בלבוש אלא באופי המגיב.

Nיזנטרופ

New member
לא ממליץ לך להתנפח שלא תתפוצץ בסוף

אתה יכול לדבר סינית אני מבין כל מילה מר בלון הליום
בטח שאתה מאשים את הכוסיות אין לך סיכוי לגעת וגם אין לך אומץ לדפוק הערות אתה שומר הכל בבטן ואז מתפוצץ פה על בנות שלא עשו לך כלום מר מרור
אתה משתין לבאר שאתה שותה ממנה נהנה מהנוף ואותו זמן מזלזל וקורא להם בשמות אז אל תשחק אותה לא עשו אותי באצבע

poseidon111

Active member
אני לא משתין לבאר חמוד. אני משתין בבוז

על אנשים כמוך שמתפרצים לדלת פתוחה, כולם רוח וצלצולים כי נדמה להם שהם חכמים גדולים כמו בהודעתך הראשונה.
אני עוד יותר משתין על חצאי נשים משופמות כמו ההיא שעל סמך קריאת הודעה תמימה מעיזה להגיד למישהי פה שבעלה אוטוטו הולך
לאנוס מישהי.
על אלו אני משתין בקשת כי אלו הם גורמים אלימים מילולית, הרבה הרבה יותר מכל האלימות הפיזית שהם יוצאים נגדה. החוצפה, שלא
לומר, ההאשמות המופלצות על סמך האג'נדה המדומיינת שלהם בהחלט גורמות לי להרגיש שאתה ושאר חבורת הנשים בדמותך,
לא שווים הרבה יותר מבוז וקריאת שמות.
וזה רק כי הייתי עייף אמש, אחרת הייתי אומר להן מה באמת אני חושב עליהן ועלייך גברת.
אבל עוד חזון למועד.

מעניין שעל הפוסט ההוא לא היה לך מה להגיב, חתיכת צבוע מתחנגל.

Nיזנטרופ

New member
אתה זה שצבוע אדון בלון הליום

בוא תגיד מה ההבדל בין אנס בפוטנציה
ל מתחנגלנכון שאתה הומו מביישת את המין הנשיאת כל כךמכוערת
חולדה טרחנית

אה ? מי אמר משהו יותר גרוע היא או אתם ?? מי צבוע פה שאומר מה מתחשק לו מצדיק את חברים שלו ולאחרים סותם תפה בלי לחשוב פעמיים
לך מותר להתנפח אה מר אדון בלון העיקר שאחרים ישתקו שאין לך מה לענות אל תשחק אותה כי לכל נוד שאתה תוקע יש גם זכות לאחרים לתקוע
הבנת את זה ברוך ??

למעלה