תחרות הפורום – שבוע 10

gadotmi

New member
דווקא משחקים בסולג'ר פילד....

אבל בכל זאת הבחירה היא בסדר גמור.... מתי נזכה שוב לקבל את קרולינה ואוקלנד בתחרות באותו שבוע?????

PACK PACK

New member
ניחושים

בולטימור על 4 נק'.
פאקרס על 6 נק'. חייבים לנצח.
אוקלנד על 3 נק'.
סן פרנסיסקו על 5 נק'.
OVER.

underdog36

New member
שלי

1. סינסי 5. סינסינטי נראים הרבה יותר טוב מבולטימור השנה.
2. גרין ביי
3.
3. אוקלנד 4. ג'איינטס סמרטוטים השנה. אפילו בבית.
4. סן פרנסיסקו 6. גם בבית וגם אחרי ביי?! חוץ מזה שההגנה של הניינרס מסוגלת לעצור את קאם ניוטון, בניגוד לרוב הליגה.
5. פחות. רומו זורק בממוצע 267.1 (9 בליגה) אבל הפעם הוא מול הגנת ריצה של 211.9 (5). הייתי אומר שיש לבריס הזדמנות לעשות 400 יארד בגלל הגנת המסירה המעפנה של דאלאס, אבל לדעתי המשחק הזה ייכנס מהר מאוד לגארבג' טיים ואז הסיינטס יתחילו להריץ את הכדור.

שבוע טוב לכולם.

philadelphia76

New member
שבוע 10

1. בולטימור - 4. סינסינטי כמובן הטובים בבית, אבל לא תמיד שומרים על עקביות. הפעם תורם להפסיד
2. גרין ביי - 3. בשתי הקבוצות ק"ב מחליפים, ניק פולס אחרי משחק אדיר ולכן הפעם הוא ינפק משחק בינוני להחריד (כמובן גם שגרין ביי... איך נאמר... היא לא אוקלנד)
3. ניו יורק - 6. המומנטום בניו יורק עובר לצד ה - W. אוקלנד מקבלת בראש
4. סן פרנסיסקו - 5. קשה קשה, אבל אני צריך לתת למישהו 5 נק'. קפרניק בינוני במסירה, ומולו הגנת ברזל של קרוליינה. ועדיין, נראה לי שבמותחן סן פרן יקחו.
5. פחות מ - 650 יארדים. זה לא יהיה רחוק, אבל קשה לי לראות את שני הק"ב עוברים יחד את ה - 300 יארדים במשחק הזה.

מענה לסקר השבועי: אולי

roei90210

New member
אלוהים, אני מתדרדר..

1. אני לא יודע!
2. אני לא יודע!!
3. גם אם הייתי יודע, אני לא יודע!
4. אהההההההההההההה!!! איזו עונה משוגעת!!

טוב, אז ככה.
1. נו, שיהיה בולטימור (4) - אין לי משהו חכם לומר. וגם לא לכתוב..
2. איגלס (3) - דחוק, אבל המחליף הנצחי וולאס לא מרשים בלשון המעטה. וויליאם וולאס יהיה אופציה טובה יותר.
3. ג'ייאנטס (5) - מזל שוושינגטון הפסידו ואז לא הייתי בוכה שכל ה-NFCE ניצח חוץ מדאלאס..
4. 49ס (6) - יהיה פאן.
5. אני אלך על יותר.. משוגע אני..

20 מ-10?

1) בולטימור, 4, בשביל הכבוד.
2) פילדלפיה בשיניים 3.
3) ג'איינטס, 5
4) קפרניק עוצר את הרצף של ניוטון. 6.
5) יותר.

REDSKINS

New member
שבוע 10

סינסינטי 4
גרין ביי 6
ג'איינטס 3
סן פרנסיסקו 5

פחות מ650

DS9

New member
ניחושים

סינסינטי 5 - כן אותה הקבוצה בחוץ או לא אותה הקבוצה בחוץ לא משנה לי. שורה תחתונה בולטימור איומים השנה, עדיף להמר נגדם
איגלס 3 - ראיתי את סאנקה, והוא נורא.
ג'איינטס 4 - אומנם לא מנינג של דנבר, אבל עדיין הוא צריך לשמור על המותג
סן פרנסיסקו 6 - האמת שהייתי שם על המשחק הזה שלוש, אבל כל פעם שאני מהמר על משחק של האיגלס אני טועה.

בונוס - מעל

Hines86

New member
שבוע עשר שיהיה

סינסינטי בבולטימור: לטעמי הרייבנס מזמן נוסעים על אדי הדלק האחרונים ומתעוררים רק לאתגרים אמיתיים. בולטימור לוקחים. עבור 4

איגלס בגרין ביי: גרין ביי אפילו בלי רוג'רס אמורים לקחת את זה. בעיקר אם אדי לייסי יקום על הצד הנכון... פאקרס עבור 3

אוקלנד בניו יורק ג'איינטס: ג'איינטס יאספו כאן ניצחון כדי שבסוף יהיו להם מספיק ניצחונות ויוכלו להימנע מפיטורים של סבא קופלין. ג'איינטס עבור 5

קרולינה בסן פרנסיסקו: ניינרס דורסים בסיגנון עדות הארבו 21-10. סאן פראן עבור 6

בונוס - יארדים באוויר: מתחת 650. ולא בגלל שדרו בריס לא מסוגל לתת את החלק שלו...

amirbc

New member
הניחושים שלי - ברגע האחרון

סינסי-3
גרין ביי-4
ג'יאנטס-6
סאן פראן-5
פחות

dannyb11

New member
שלי

1. סינסי 5
2. איגלס 3
3. ג'יינטס 4
4. סן פרנסיקו 6

5. יותר מ650

gadotmi

New member
תורי

לספירת האוהדים משבוע שעבר: מספר אוהדים ניירנס נפקדו, וחלקם אף ננזף: ראשית עמוס (MOSS) וכמובן הבן יקיר לי המבלה את לילותיו בצבא ולא מצליח לחזות בכל המשחקים (URI) - אולי בגלל זה לא שם לב לשאלה החשובה של יורם. נא להוסיף לסטטיסטיקה (לפחות כאן אין פער באהדה בין בני אותו בית... כמו אצל אחרים בפורום
).

ולשבוע הנוכחי:

1. סינסינטי בבולטימור: כל כך קרוב, עד שאפילו בלאס וגאס מתנדנדים..... אני חושב שבולטימור על הפנים...
סינסינטי - 4

2. ההארה שנפלה על ניק פולס לא תחזור כשמולו ההגנה של הפאקרס. מצד שני - כשהכדור בהתקפה של גרין ביי, עדיף לפעמים לעצום את העיניים (או להתפלל שפותחים את הדרך עבור לייסי..
בדומה להערה מהשאלה הראשונה - הקזינו לא מספק גב חזק (1 לאיגלס).
נלך על לייסי : גרין בי - 3.

3. כל מה שהענקים בכחול צריכים זה לעצור את הריצות בשחור.....
ניו יורק - 5

4. בדיוק כמו בהערה לשאלה 3 - עצירת ריצת הפנתר השחור (מה שהניינרס עשו מצויין בעונה הקודמת) תספק יתרון משמעותי
סן פרנציסקו - 6

5. בונו: בריס יפציץ (איך לא), אבל התוספת של רומו לא תביא את שניהם מעל 650. הרף טיפה גבוה.
תשובה: פחות.

kibibo1

New member
לפני שריקה

6 בולטימר
5 גרין ביי
4 ניו יורק
3 סן פראן
2 אנדר

למעלה