גם אני אהבתי את הפוטנציאל, אבל...
E Eli R New member 27/10/19 #19 תודה לשניכם! השתעשתי לא מעט זמן ב-חיתוך הנדרש ואם בכלל (התמונה המוצגת היא כפי שצולמה...). שמח שהצלחתי לייצר 'דיון' סביבה.   תודה, אלי
תודה לשניכם! השתעשתי לא מעט זמן ב-חיתוך הנדרש ואם בכלל (התמונה המוצגת היא כפי שצולמה...). שמח שהצלחתי לייצר 'דיון' סביבה.   תודה, אלי
E Eli R New member 27/10/19 #20 תודה לך זאת תמונה שצילמתי ואני מאוד אוהב, והיא מיד קפצה לי לראש כשפורסם נושא האתגר השבועי.   אני שמח שאהבת.   ולהיות שני לשחר זאת בהחלט מחמאה.   תודה, אלי
תודה לך זאת תמונה שצילמתי ואני מאוד אוהב, והיא מיד קפצה לי לראש כשפורסם נושא האתגר השבועי.   אני שמח שאהבת.   ולהיות שני לשחר זאת בהחלט מחמאה.   תודה, אלי
נ ניריתסקוטלנד1 New member 27/10/19 #12 תוצאות האתגר שמחה לראות כל מיני סוגי ציפות באתגר מקום שני נותנת ל Eli R על התמונה - בועות מקום ראשון נותנת ל steiff על התמונה - עדר סירות ומזח הכדור עובר אליך steiff שבוע טוב לכולם
תוצאות האתגר שמחה לראות כל מיני סוגי ציפות באתגר מקום שני נותנת ל Eli R על התמונה - בועות מקום ראשון נותנת ל steiff על התמונה - עדר סירות ומזח הכדור עובר אליך steiff שבוע טוב לכולם