פרטנר משיקה תשתית אינטרנט במהירות 1G

• פותח הנושא cheif
  • פורסם בתאריך

רוב הזמן נח

Well-known member
עוד לא הבנתי מאיפה הם הגיעו

כל מה שנאמר בעבר שהחידוש יהיה הסיבים של חברת החשמל. רק על זה דיברו במשך שנים.
אף אחד לא אמר שעוד רגע יש עוד חברה שיש לה סיבים אופטיים שתיכנס לעסק.

cheif

Member
מנהל
הם כבר עובדים על זה די הרבה זמן

פרטנר כבר עובדת על הנושא די הרבה זמן. יש איזורים תעשייתים שלמים בהם פרטנר פרסה סיבים אופטים ומספקת ללקוחות עיסקיים שירותי תמסורת בעליות שמתחרות יפה מאוד באלה של בזק והוט. כאן יש פרטים על הנושא - https://www.partner.co.il/-2/business/transmission

לפני כשנתיים פרטנר התחילה לפרסו, במסגרת ניסוי, כבלים אופטיים לבתים והיום היא השיקה את השירות רישמית. הנה ידיעה על הבית הראשון בארץ אליו פרסה החברה כבל אופטי במסגרת הניסוי - http://www.geektime.co.il/partner-started-deploying-fiber-infrastructure/

וכאן יש לך מידע על הפרויקט שאושר החברה לפני כשנה - https://www.themarker.com/technation/1.2988029

rafid1

Active member
מנהל
לא הבנתי, מייד להפסיק לשלם לאנלימיטד, אם המיזם כבר נפל?...

כי האינטרנט עדיין "זורם" בסיבים שאצלי (אגב, גם החשמל...)...
אתה אומר שזה הכול בהנשמה מלאכותית? עד מתי?... ;-P

cheif

Member
מנהל
אנלימיטד במצב קשה

בסוף מישהו יקנה את המיזם הזה - במצבו הנוכחי, אין לו זכות קיום עצמית.

rafid1

Active member
מנהל
ידוע, בטוח שימצאו קונה במחיר הנכון

במקומם, הייתי מוריד את כל המחירים ל99 ש"ח או אפילו 89 ל100M, וגם ממשיך ב " 200 במחיר של 100" (ב99) ומתחרה בכ-ו-ל-ם, כולל בפרטנר, שלא נותנים 200 UP/סימטרי.

cheif

Member
מנהל
אבל הבעיה הבסיסית נשארת

הבעיה הבסיסית של אנלימיטד היא הפריסה הדלה - לחברה אולי קורטים אנלימיטד אבל הפריסה מאוד לימיטד...

rafid1

Active member
מנהל
שילוב של בעיות

שורש הבעייה, הוא היותה ספקית של מוצר יחיד, בשוק רווי ומאוד-מאוד תחרותי שלו (וגם חצתי מונופוליסטי).
גם הוט היתה פעם עם פריסה דלה, אבל עם ביקוש של 100% למוצר בנקודות הפריסה. ולבזק - עם שילוב הטלפוניה והפריסה שלה המוכנה מראש - היה קל.
כנ"ל פרטנר - רוכבת על הכנסות ממוצרים אחרים (שאנחנו משלמים...) , ולא תתמוטט אם הפריסה מתחילה תמיד כ"דלה" (אגב, ראית מפת פריסה שלהם? אני לא...)
&nbsp
אמתי ואני חוזר ואומר, 4 תשתיות אופטיות במדינה זה ממש לא כלכלי, והרגולטור כבר מזמן היה צריך לאפשר לכולן לשכור את התשתית של כל אחת אחרת כדי שתהיה כדאיות כלכלית גם עם פריסה התחלתית דלה.
&nbsp
במוסף, בהיותנו גם רחוקים מ"המרכז" של האינטרנט (ראה ער LATENCY), 200M סימטרי - פחות אפקטיבי לפרטיים. מה שנשאר, זה להתחרות במחיר, ולזה צריך גם עזרה מלמעלה, לפחות בשלבים הראשונים בדרך שציינתי או אחרת.
&nbsp
שיהיה להם בהצלחה, וגם לך - בלמצוא סיב של מישהו שמגיע אליך הבייתה. אל תתיאש!

&nbsp
&nbsp

A

adorah

Guest
למה צריך להשאיר פרטים לדעת אם יש באיזור שלך?

בUNLIMITED אפשר לקבל אינפורמציה באתר לגבי היכן הם מספקים שירותים. פרטנר שומרת את האינפורמציה קרוב לחזה. למה אני צריך לתרום להם את הפרטים שלי למאגר כדי לדעת אם בכלל קיימת האפשרות באיזור שלי להתחבר אליהם?

cheif

Member
מנהל
אתה מכיר את הגישה שלי

עד שבפתח הדירה שלי לא עומד נציג של פרטנר עם חוזה ביד אחת וקצה של סיב אופטי ביד השניה - אני לא מאמין לאף הבטחה.

rafid1

Active member
מנהל
אז רק לידיעה, כשמישהו עם סיב מגיע - הוא פונה לוועד הבית...

d70

Well-known member
משהו עשה השוואה בינם לבין 1G של סלקום?

d70

Well-known member
כנראה שעדיין בהרצה
משתמשים בסיבים אופטיים.1000 הורדה,אפלואד 100 במחיר 100 ש"ח.

מה 2-3 אנשים שהתחברו הבנתי שמרוצים אבל חשבתי לבדוק פה לראות אם יש דעות אחרות בנושא.

למעלה