שאלת תיק לספרקית (ולכל מי שיש לה תובנות)

ו ו ר ד 7

New member
כמו שאמרתי - אינדוודואלי

מחשה דוקא לא היתה בבית חולים. ולי המשחה הזאת היתה מצוינת. לנזינו לא צריך להוריד לפני ההנקה הבאה.

לי היה חסר מיץ מתוק לשתות בין הצירים...

משהו שיתן אנרגיה בקלות. מים זה לא מספיק.
הבאתי פרות ונשנושים אבל הייתה לי בחילה בלידה ולא יכלתי לאכול כלום
ובתוך הצירים לא הצלחתי להסביר לבן זוג מה אני רוצה והוא קנה לי משהו שלא אהבתי בכלל.
חוץ מזה אני הבאתי נגן ודיסק מוזיקה שהכנתי מראש וממש עשה לי טוב.

הבן זוג מאד נהנה מהחטיפי אנרגיה שהיו בתיק...למי יש כח באמצע לידה לרוץ לחפש אוכל במכונות

ספרקית

New member
איזה כיף שהלידה קרובה כל כך!

הדבר היחיד שהשתמשתי בו עבורי היה גרביים. למרות שילדתי לקראת סוף יוני, היה לי ממש קר בחדר הלידה. חוץ מזה לא השתמשתי בכלום.

לגבי בן הזוג, הכנתי לו מתנה
סלסילה ובה מבחר דברים לגבר בחדר הלידה. המחשבה היתה לתת לו להרגיש שלא שכחו אותו ולגייס אותו ללידה. זה עבד נפלא (למרות שברוב הדברים הוא לא השתמש). אז מה היה שם? גרביים עבורו, דיסק עם שירים שהוא אוהב, ירחון בלייזר (לא משהו שהוא בדרך כלל קורא), בקבוקון וודקה קטן, שוקולד ואגוזים ובטח עוד כמה דברים שאני כבר לא זוכרת. בנוסף, כתבתי לו מכתב לחדר הלידה בו פירטתי לו איך הוא יוכל לעזור לי ולהפוך את הלידה לקלה יותר. המכתב היה חשוב מאוד כי להרבה גברים (כולל בעלי) לא פשוט לראות את האישה לצידם סובלת והמכתב עזר לו להתמקד ולתפקד בצורה שלא היתה מביישת אף דולה.

בהצלחה

תודה רבה

לו הוא רק היה שותה, נראה לי שבקבוקון וודקה היה מאוד במקום, ועוד אחד בשבילי

shira3121

New member
כתבו לך כבר הכל אז רק אוסיף משחת לנסינו לפטמות

ובגדים שמתאימים בערך לחודש חמישי-שישי ולא כמו מישהי שלא ננקוב בשמה שחיה בסרט שתצא מבית החולים כמו גל גדות

תודה לכולן על העצות! יש כבר התחלה של תיק

היום אחרי ביקורת אצל הרופא (שווידא שהכל תקין והעוברית, לדעתו, כבר מתקרבת ל-3.5 ק"ג) עשיתי סופסוף השלמת קניות והתחלתי לארגן תיק. חוץ מבגדים בשבילי לאשפוז ורשימת דברים שייכנסו ברגע האחרון (מטען, משקפיים וכו') - הרוב כבר ארוז. יש לי הרגשה שהתיק הזה יחכה עוד שבועיים-שלושה בפינה...
אפילו העזתי וקניתי לעוברית כובע (חפרו לנו בקורס על זה שצריך להלביש להם אחד עוד בחדר הלידה כי קפוא שם), אבל ברחתי מ"קרטר'ס" לפני שהמוכרת הצליחה להראות לי עוד בגדים בשבילה; קניות בגדים זה קצת יותר מדי מוחשי עבורי כרגע, אז הבגדים להתחלה זו הפינה של החברה הטובה (שמעבירה לי את הבגדים של הבת שלה) ושל אמא שלי (שמכבסת הכל בדמעות התרגשות).

למעלה