ניתוחי שרוול

אופירA

New member
מנהל
עליך לבצע בדיקות דם מקיפות
ולבקש מרופא המשפחה להצביע על בעייתך, מלבד בעיית הסוכר.

כדי לכוון אותך עלי לדעת כמה ירדת במשך חצי שנה, מה היה משקלך לפני הניתוח, מה הגובה שלך, הגיל שלך, האם אתה עושה פעילות גופנית, במה אתה עובד, מה מצב האנרגיות הנפשיות שלך - האם אתה סובל מלחצים או מקשיים אחרים, ועוד פרטים, בהתאם לתשובות שתיתן.

Night Light

New member
המלצה שלי?
1. לא לפחד. הפחד פועל נגד הדיאטה לדעתי. התהום הרגשית שהוא פותח היא תהום שאנשים כמונו רגילים למלא עם מזון, אז נוצר מעגל קסמים נוראי. את הרי יודעת שאת יורדת. ואת יודעת שתחושת הרעב היא לא בהכרח פיזית אלא אולי רגשית (במיוחד שהקיבולת שלנו, אפעס, קטנה משמעותית מגודל הפנטזיה).
2. אפשר בהחלט ללמד את הדחפים שלך לחכות בסבלנות. הידיעה שבין ארוחה לארוחה יש רק 3 שעות, שבינינו זה ממש כלום זמן, צריכה לעזור לך בהתמודדות עם התקפי הרעב. אם אכלת בשעה 8 והרעב והמחשבה על אוכל מתחילים להציק לך ב-9, תזכירי לעצמך שזה ממש מעבר לפינה, רק עוד שעתיים, ובינתיים כדאי לשתות כי בעוד שעה וחצי כבר יהיה אסור לך (חצי שעה לפני הארוחה). ואם את שותה, אז היי, ממילא את לא יכולה לאכול עכשיו...
3. אני 3 חודשים ושבוע אחרי שרוול. ירדתי 25.6 ק"ג. אני עדיין בשלב שבו אם הטיימר בשעון שלי לא יזכיר לי לאכול, רוב היום אני לא אוכל. אבל יש לי כבר תחושת רעב חלק מהזמן, ולפעמים גם אני כמוך מתמלאת פתאום מחשבות על מזון, ובא לי כ"כ שזה נהיה קרייבינג מעצבן. היום, למשל, בעלי ביקש שנצא לסושי, אבל אני כבר כמה שעות חושבת על סטייק ולא עובר לי, למרות שבשר לא עובר לי טוב ואני יודעת שאני לא בהכרח אהנה מזה בפועל, ולמרות שאני יודעת שהקיבולת שלי קטנה מדי. אז הזמנו מנה אחת של סטייק, שאני אכלתי כמה ביסים ממנה והוא אכל את השאר. הרגיע לי את הדחף בלי שאוכל יותר מדי.... (למרות שבגלל הקרייבינג המטורף אכלתי מהר מדי, בלעתי אוויר מדי, לעסתי מעט מדי, וזה עף החוצה ממני בסוף, שתכלס - עובד עלי כמו טיפול באמצעות אברסיה ומעלים את החשקים האלה אחד אחרי השני).

שרוולדת

היום לפני שלוש שנים עשיתי שרוול.
אני ממליצה לכולם אכן .
למרות שזה לא קל ושלוש שנים אחרי
עליתי קצת במשקל .לא הגעתי למשקל
של לפני הניתוח אבל הייתה קצת עלייה אכן .
עדיין הניתוח שומר עליי מלעלות עוד .
אז אני בהחלט ממליצה אבל רק שתדעו שניתוח זה רק כח
עזר צריך עדיין לשמור ולעשות עבודה כמו פעילות גופנית אחרת
מעלים במשקל . אבל עדיין אני ממליצה כי זה כח עזר משמעותי
זה מאד עוזר ( לי לפחות).
שרוולדת שמח .

Dotan Levi

New member
ויטמינים לאחר הניתוח

שלום לכולם,לאחר ניתוח צורכים ויטמינים של ילדים.
מה המליצו לכם? איזה מוצר לקחתם? האם הוא כשר?
אשמח לטיפים, אני צריך לקנות את כל הכמות לפני פסח.

מריומה73

New member
באתי לומר שלום

בימים אלו אני "חוגגת" 5 שנים להכרות עם הפורום המקסים והתומך הזה.
לפני 4 1/2 שנים שורוולתי ע'י ד'ר קיידר.
שומרת באדיקות על הירידה.

lizush

New member
שאלה למטופלות IVF אחרי ניתוח.

היי לכולם,
מכירים את זה שאומרים שהשמנה יכולה לגרום לבעיה בהבאת ילדים? אז בעקבות השמועות עברתי את הניתוח שרוול בסוף 2013 וירדתי 40 קילו.
הילד עדיין לא הגיע ולכן התחלתי טיפולי הפריה IVF.
היום אחת הרופאות אמרה לי שלפי מחקר שעשו נראה שיש בעיה בהזרקת הורמונים בבטן כי התרופה לא נספגת טוב אצל מקוצרי קיבה.
הפתרון שהיא נתנה: הזרקת ההורמונים לשריר.

האם מישהי נתקלה בבעיה כזאת או בסיפור דומה?
אשמח לכל תגובה...

Judi56

New member
האם לאחר חצי שנה מהניתוח יש עצירה בירידה?

המשקל משחק.. ירידה של 400-600 גרם לבין עליה של 400 - 600 גרם

האם זה נורמלי?

nony4

New member
ואווו כמה שנים לא הייתי פה!!!!!

שבת שלום .. מה שלומכם??
אצלי הכל מצוין,, ממשיכה לשמור יפה מאוד על המשקל
אוטוטו 5 שנים מניתוח שרוול...

אופירA

New member
מנהל
מריומה, מקסים לשמוע שמעל 4 שנים את שומרת על הירידה

זה כל כך משמח! ברוך ה'.
יהי רצון שתשמרי כך גם עוד 44 שנים. בכלל, עד 120, בבריאות ובשמחה.
נותחת אצל תותח בעל מיומנות רבה, וגם זה חשוב בגלל רוחב השרוול שעושים.
אבל העיקר - שהפנמת הרגלי אכילה מותאמים לניתוח ובריאים, שמאפשרים לך לשמור על הירידה.

מקסים מקסים מקסים. יישר כוח והמשך הצלחה בקלות!

קוב י d1

New member
הנושא לא מוכר לי

חברות מי שעברה טיפולי פוריות והיא מנותחת שרוול מתבקשת לעזור
כמו כן אני מפנה אותך לפורום המשורוולים השכנים שלנו בתפוז ,אולי שם יוכלו לעזור לך יותר
ידוע שהשמנת יתר גורמת לבעיות בפוריות אצל כנראה המקרה יותר מסובך.
בהצלחה בפרויקט הזה של הבאת ילד לעולם .

בהצלחה!!

קובי

רחלי789

New member
עצירה במשקל

אני כ 8 חוד' אחרי הניתוח לפני כחודש וחצי היתה לי עצירה בירידה במשקל, אך עכשיו פתאום זה רץ לי..
יש לציין שהייתי תקועה על משקל בערך 3 שבועות..

כל אחד שגופו שלו.

קוב י d1

New member
LONG TIME

5 שנים איך שהזמן טס ,שמח לשמוע שאת שומרת על המשקל
בהצלחה בהמשך.

קובי

קוב י d1

New member
עצירה בעלייה

ברור שיש עצירה בירידה ,יכולה גם להיות עלייה במשקל ,הגוף מגן על עצמו מירידה גדולה מידיי כדי שלא יגרם נזק.
אל דאגה, אני מציע לא להשקל כל יום כי זה ישגע אותך,שקילה פעם בשבועיים מספיקה.בטוח שתמשיך לרדת במשקל ,ס.ב.ל.נ.ו.ת מילת המפתח .
בהצלחה אשמח לשמוע מה קורה איתך .

קובי

מריומה73

New member
תודה אופירה

הנתינה שלך והעזרה פה היא חסד גדול.
רזה לא הפכתי להיות אבל ממידה 52-54 לשמור 4 שנים על מידה 44 ועל אותו מישקל(בתנודות קלות) זה השיג אדיר.
אני בטוחה שאם הייתי משקיעה יותר גם הירידה היתה מגיעה
לא שוכחת מאיפה התחלתי ושמחה בחלקי

אופירA

New member
מנהל
מידה 44 היא מידה יפהפיה

מוצאים בגדים בכל החנויות בלי קושי.
חיתנתי את הבן שלי לפני 3 שנים במידה זו, ונראיתי מיליון דולר. שקלתי אז 71 קילו.
אני מתה לחזור למשקל הזה, זה BMI28 אצלי, ולא צריך פחות, כי כך אני נראית טוב מכל הבחינות ואם ארד יותר אז זה יפגע בפנים.

מגיע לנו המידה הזו. היא באמת נהדרת. לא צריך לרדת יותר מ-10 מידות. לא חכם לחזור לרזון של BMI25, כי מבנה הגוף השתנה בהשמנה הגדולה, וב-BMI25, בגילי, הוא עלול להיראות רזה מידי בגלל שינוי המבנה.

למעלה