ניתוחי שרוול

קוב י d1

New member
תרופות רכות

לפי מייטב הבנתי אין בעיה לקחת תרופות רכות ,הקפסולות תכף נמסות .

קובי

קוב י d1

New member
ויטמינים

הסופרפארמים ובתי המרקחת מלאים בויטמינים ,הרוקח יוכל להמליץ לכם על ויטמינים מסויימים ,האמת אני לא זוכר את הויטמינים שלקחתי לפני 14 שנה ,בטח יש דברים חדשים
חבר'ה מי שיכול לעזור מוזמן .

קובי

אופירA

New member
מנהל
תשאל בפורום משורוולים, כי שם יש יותר מנותחי שרוול

אני יוצאת מהנחה שעברת שרוול, כיוון שאחרי טבעת אין חובה לצרוך ויטמינים נוזליים. והאמת שאין חובה לצרוך ויטמינים כלל אחרי טבעת, אלא רק לפי הצורך, ורק אחרי כמה חודשים, כשמתחילה הרזיה גדולה. ואז הקיבה לא פצועה כלל, ואפשר לקחת את כל הכמוסות הכי ענקיות, רק לתמרן נכון עם שתייה ואכילה כדי שהם יימסו בפאוצ' ויעברו לקיבה הגדולה.
בשרוול ובמעקף קיבה זה אחרת, כי אין קיבה גדולה, והרזיה גדולה מתחילה מיד, ומואטת אחרי הרבה חודשים.

אני אחרי חודש וחצי אחרי מעקף לוקח את את אלו:

ויטמולט - מולטיויטמין נוזלי
פריפל 3 - סירופ ברזל
ויטמין בי 12 של הדס - למציצה תחת הלשון
קלציום D סנדוס- סידן מתמוסס בכוס מים בטעם לימון
ויטמין 3 D - טיפות של חברת סופהרב

כולם כשרים אבל לא לפסח.

משרוולי

New member
היי לגביי הויטמינים

הצנטרום גוניור הכי נסבל..... ואחריו וטעים זה המולטי ויטמין של הדס הטבליות שוקולד. אני לוקחת 4 טבליות + 1 צנטרום גוניור

אופירA

New member
מנהל
כבר שלוש שנים הצטברו בוותק? כבוד! באמת!

אני מאושרת לשמוע שהניתוח עדיין שומר, ושלא התקרבת למשקל שלפני הניתוח.
עלייה יש לכל המנותחים, ובעיקר לאלו שלא יכולים לעשות פעילות גופנית ולשמור על תזונה בריאה כל הזמן.
לאורך שנים, נצפה בסקרים מצב שבו רוב המנותחים הצליחו לשמור על ירידה של 50% מעודף המשקל המקורי, כלומר עלו בחזרה בערך עד למחצית ההישג הראשוני. יש לזכור שלרוב המנותחים עודף המשקל המקורי היה 40-70 ק"ג, ומיעוטם היו בעודף משקל גדול יותר.

גם אני כמוך, עליתי במשך השנים. עליתי כ-50% מגודל הירידה, עקב חוסר פעילות גופנית ואכילה לא מסודרת, עם צורך במתוק שאינני מצליחה להדביר, למרות כל הניסיונות להשתמש בטכניקות המקובלות לשם כך. אני גם סובלת מהרבה תקופות ומצבים של דיכאון וחוסר אנרגיות נפשיות, מה שמסביר את חוסר ההצלחה להיפטר מהסוכר.
אבל קיבלתי את המצב, והתרגלתי לגוף שלי. ויש לי אמונה שעם השנים כן אוכל להגיע להישגים בנושא. וגם אם לא, ברור לי שהמצב כרגע עדיף מאוד על מה שהיה לפני הניתוח, וטוב שכך.

למעלה