שרוולים

קוביd1

New member
תחושת רעב מה עושים קובעים תור לדיאטנית שתיתן לך תפריט מה לאכול ובכמה ארוחות ,אולי לאכול כל 3 -4 שעות יגרום לזה שלא תישאר רעב.

קובי

קוביd1

New member
שרוול בפרטי ניתוח שרוול או כל ניתוח להגבלת /קיצור קיבה נמצא בסל הבריאות ,במידה ואת עומדת בקריטריונים את זכאית להינתח בבית חולים ציבורי .
במידה ויש לך ביטוח מושלם או זהב או פלטיניום , או ביטוח באחת מחברות הביטוח הפרטיות יש אפשרות לעשות את זה בפרטי במחיר השתתפות קטן מאוד,
ניתוח שרוול פרטי עולה כמה עשרות אלפי שקלים ,לידיעתך באם את לא עומדת בקריטריונים שום רופא שפוי לא ינתח אותך בשום הון שבעולם.

קובי.

שמחה37

New member
אוכלים בד"כ אוכלים כ"כ מעט ושבעים כ"כ מהר ששוכחים שהיית פעם רעב

אבל לתת דגש בהבחנה בין רעב רגשי לרעב "קרקורי"(כשהבטן מקרקרת)

לשים לב שאתה שותה מספיק כי המוח שלנו לא מבדיל בין תחושת הצמא לרעב

והחשוב מכל כדי לרזות עם השרוול חייבים לאכול

הרעבה עושה נזק לטווח הארוך יתרה מזו צריך לאכול גם אם לא רעבים

כדי שהגוף לא יכנס למגגנה מעבר למה שהוא גם ככה נכנס

שמחה

האם גם לכם כאב / כואב???

בוקר טוב!
כמעט 3 שבועות אחרי הניתוח.
הכאבים במקום של הניתוח פסקו .

אבל,
באזור צד שמאל של המותן התחיל איזה כאב, כאילו שיש לי שם התכווצות שרירים, או נתפש איזה שריר, לא יודעת מה. בכל אופן - לא יודעת מה לעשות עם זה. זה מפריע בנהיגה - הפסקתי לנהוג, זה לא מאפשר לי לישון על הצד [הנגדי דוקא, כלומר צד ימין]

לא רוצה לקחת תרופות נגד כאב. הציעו לי לחמם את המקום, וזה אכן מקל.

מישהו מה'גורו'אים' - הותיקים יודע מה זה?
איך מתמודדים עם זה? זה יעבור פעם???

תודה מראש

אשאל גם במשורוולים

קוביd1

New member
לחציצה

לא נראה לי שזה בגלל הניתוח ,אם את מחממת את המקום וזה עוזר זה בטח בגלל שריר תפוס ,דבר אחר פנימי חס וחלילה חימום המקום לא היה עוזר .
זה יעבור ,קצת סבלנות ,גם לקחת משהו קל נגד כאבים לתקופה קצרה לא יכול להזיק .

קובי

גברת ע

New member
זה גם אזור הסכום שאני שמעתי בזמנו כשביררתי לגבי פרטי אצל רופא שלא עבד דרך הקופה שלי

קוביd1

New member
יש כאבים

יש משכחי כאבים אפילו בלי מרשם רופא לתקופה קצרה ,למה לסבול

קובי

אופירA

New member
מנהל
לא תמיד צריך לדעת למה זה קורה

החשוב זה לדעת מה לעשות עם זה.
מרגיש כמו התכווצות שרירים? תמרחי וולטרן אמולג'ל, או תקחי נוגדי כאבים אנטי-דלקתיים, או גם וגם, ותחממי, אפשר גם עם מנורה כחולה (עושה פלאים), ותראי אם זה חולף אחרי שבוע.
כמו כן, קצת יותר מנוחה, עד חודש וחצי אחרי הניתוח.

קודם כל תודה על התגובות וההתיחסויות.

הכאב הזה כבר שבוע. בדיוק כששמתי לב שהכאב מהניתוח עברו.

שנית, נאמר לי ע'י אחות מקצועית , אם כי לא בריאטרית, אבל מלווה אותי בתהליך - אכן כן לקחת נוגדי כאבים. אני לוקחת אופטלגין נוזלי 30 טיפות. פעם עד פעמיים ביום, ולעתים בכלל לא.

אני כבר הולכת לנסות את הוולטרן. מעניין מה זה יעשה.

לגבי תרופות - ניסיתי הבוקר לקחת כדור שלם לוסק, והוא אמנם ירד, אבל הרגשתי אותו בגרון. אז מעדיפה דברים שניתן לרסק.

בכל הסיפר הזה, לא חשבתי על כאבים... חשבתי רק על הפחד שאני אי פעם אחזור לאכול כמו שהיה לפני הניתוח, ואיך להתמודד עם זה. לא עם כאבים.

נו טוב,
בכל מקרה זה יעבור, אני מניחה

שבת שלום לכולכם, ושוב תודה על העידוד והעצות

אופירA

New member
מנהל
אופטלגין זה לא נוגדי כאבים אנטידלקתיים

נוגדי כאבים אנטידלקתיים זה כדורים מסוימים, שאסור למי שיש לו בעיות עם הכבד לקחת.
כדורים שלוקחים נגד כאבים של דלקות בגידים וכאלו.

didi2408

New member
צריכה להשתדל לא להתאמץ יותר מידי

ולנוח כמה שיותר. הגוף צריך זמן להחלים.
אם קשה לך כרגע לבלוע כדורים את יכולה גם ליטול אבקמול - זה אקמול בצורת אבקה. הוא גם בא בטעמים אז בכלל אין בעיה להבדיל מכדורים שמרסקים ויש להם את הטעם הנוראי הזה.... תרגישי טוב!

רותם026

New member
היי

לי היה בדיוק אותו דבר...גם 3 שבועות אחרי הניתוח עם כאבים אבל אחרי כמה ימים עבר לבד...צילצלתי לד"ר אבינוח (היהתי די לחוצה)..והוא אמר שזה יעבור לבד ושאין לזה קשר לטבעת

רותם בקר טוב,

היא מדברת על ניתוח שרוול שהוא יותר מורכב מטבעת.
אצלי למשל אחרי טבעת לא היו מי יודע מה כאבים.
אבל אני למודת ניתוחים קיסריים ועוד תיקון אחרי קיסרי ככה שיכול
להיות שההשוואה שלי אחרת...

למעלה