אופירה ושמחה ענו לך יפה מאוד
מוסיפה גם כמה דברים.
קודם כל במקום להסתכל על ה'לא בסדר' תסתכלי על מה שכן בסדר, ירדת 11.5 ק"ג בחודש, וואווו איזה יופי!!! את קולטת מה זה לרדת 11.5 ק"ג? תקני שישייה של מים מינרלים (של עין גדי כי הבקבוקים שלהם גדולים יותר) ותסחבי את זה איתך כמה שעות לכל מקום, תראי איך זה מרגיש, זה מה שהורדת.
כמו שכתבו לך וכמו שאת יודעת, כל אחד מאיתנו הוא אדם שונה לגמרי וגם אנשים שמתחילים באותה נקודה בדיוק ועם אותם נתונים בדיוק, לא בהכרח יגיעו לאותו יעד או לא באותו זמן או באותם דרכים.
את בתחילת תהליך , לשיפור החיים שלך לירידה במשקל וכניסה לאורח חיים בריא וטוב יותר.
התחלת ספורט וחדר כושר, את מנסה ומחזקת את הגוף וזה מעולה.
מבחינת דיאטנית, אני לא יודעת לאיזו את הולכת אבל אני אישית לא הלכתי לדיאטנית שעבדה עם המנתח שלי, א- לא התחברתי אליה כלכך והיא הייתה לא נעימה בכללי וב- בדיוק בגלל הסיבה של התורים הרחוקים כלכך אחד מהשני, אני פניתי לדיאטנית שעובדת עם מנותחים בריאטריים בקופ"ח וכבר שבוע לפני הניתוח היה לי תור אליה ואח"כ כל שבוע בערך נפגשנו ובהמשך כל חודש כשכמובן אם הייתה לי שאלה או בעיה יכולתי תמיד לשלוח לה הודעה או להתקשר, ככה הייתה לי את התמיכה הזמינה יותר שהייתי צריכה מעבר לפעם בחודש/שלושה חודשיים שהדיאטניות שעובדות עם המנתחים נותנות, אני חושבת שלי לפחות זה עזר ונתן את המענה שהייתי צריכה מבחינת תזונה נכונה ומה להוסיף ומתי.
שווה לך גם לבדוק אולי לעשות את זה.
אגב אל תסתכלי על מה שמישהו אמר שמתאים לגובה שלך, אני בגובה 1.62 (תלוי את מי שואלים, כבר אמרו לי 1.63 וגם 1.61
) אני שוקלת קצת מעל 70, אמרו לי שכדי להיות 'בנורמה' אני אמורה לרדת 5-8 ק"ג, בכנות אני אגיד לך, אני לא יודעת אם אני רוצה את זה, אני אראה חולה ולא בריאה אם אני אעשה את זה.
אני החלטתי עוד בהתחלה לא להכנס לסחרחרת האובססיה סביב המשקל ובגלל זה אני גם לא נשקלת הרבה, אחת לחודש רק כדי לראות איפה אני נמצאת.
אני יודעת שאני אוכלת נכון וטוב (בהתחלה זה קשה במיוחד כשאת מוגבלת במה שמותר לך אבל עם הזמן זה משתפר), בדיקות הדם שלי במצב מעולה, אחוזי השומן שלי עומדים על 21-22 אחוז והתחלתי במעל 40 אחוז, אני מתאמנת, אני מתחטבת, אני בונה שריר , אז יש לי עוד 5, 6, 10 ק"ג עודפים, כביכול ע"פ מדד שלא בהכרח לוקח בחשבון הרבה דברים ומשתנים אחרים וחשובים לא פחות.
תנשמי עמוק, ופשוט תלמדי להנות מהתהליך הזה, הוא לא קל, ולפעמים קשה מאוד ומתסכל, אבל אם תפעלי נכון ותלמדי להשתמש עם זה לטובתך, זה יעשה לך רק טוב.