יום רביעי אופנתי

Happy Goth

New member
סגור

יש לך עד יום ראשון לתפור מלתחה בוהקת וצבעונית במיוחד

לי וולף

New member
יפה!

ממש לא חסרה לי שרשרת. אני אמנם לא יודעת מה אנחנו מפסידות... אולי היא ממש מוצלחת (ושרשרת על פסים זה יפה בעייני) אבל אני אוהבת את הלוק ובפעם הבאה כשתענדי אותה, זה יראה לוק חדש לגמרי

bell1100101

New member
זה מסתדר גם בלי, כי לקח לי זמן להזכר בכלל ששכחתי...

מתה על חולצות פסים, אז בטח אלבש אותה שוב בקרוב ואנסה לעשות לוק אחר :)

shmickey

New member
את כזו עדינה וענוגה!

לוק מקסים בעיני.
בהצלחה עם המשך העבודה

אייבורי

New member
עדין ויפה

&nbsp
אני לא חושב שיש צורך בשרשרת יותר בולטת
&nbsp
לפעמים החן הוא במינוריות העדינה.

shmickey

New member
השופינג ממשיך!

איזה כיף זה לקנות בלי לשלם

ג'ינס וחולצה חדשים מזארה.
הבד של החולצה הוא קצת נוקשה כזה (תערובת של כותנה ופשתן), הצבע שלה הוא כחול, והאיזור עם הפסים ההופכיים זה כיס ענק!! השרוולים שלה קצת מוזרים, בן זוג עיקם קצת את האף לגביהם אבל אני אוהבת

Happy Goth

New member
אוי זה מעניין

תתחדשי יא פשוניסטה שיקית ופאשן-פורוורד שכמותך!

&nbsp
הגזרה של החולצה מזכירה לי קצת את הסקרבס שלובשים אנשי הצוות הרפואי (זה מה שקורה שנרדמים מידי ערב עם האנטומיה של גריי
)
&nbsp
הכיס הזה אדיר! אפשר לשים בתוכו בקבוק בירה קר עם קשית ומידי פעם לקחת שלוק

&nbsp
הג'ינס מגניב, הצבע שלו
מזכיר את הליוויס שהיו לכמה בנות בתיכון.
מעניין אותי איך יראה הלוק עם נעל עקב סטילטו כלשהי מתוך האלף שיש לך

&nbsp

shmickey

New member
צחקתי בקול

הרגת אותי עם בקבוק הבירה! אני כל כך הולכת לנסות את זה!
אין כמו להיות טיפסי בעבודה

&nbsp
אני צריכה שמישהי פה תכין לי טבלה של גזרות ונעליים שמתאימות להן (לולה?), אני תמיד מתלבטת מלא על שילובי הנעליים ואיכשהו תמיד אני טיפה מפספסת?

לי וולף

New member
קצת קשה לעשות טבלה...

אבל אני אנסה במילים:
הנעליים לא מתנגשות לי עם הג'ינס כמו שהן פחות מתחברות לי לטוטאל-לוק; בעיקר בגלל שגם החולצה וגם הנעליים גסים יחסית, נעליים מעודנות יותר היו מעדנות את כולו. עם חולצה קלילה יותר, נגיד טישרט או בוהו-כלשהי לבנה, הצבע של הנעליים מושלם וגם הסגנון לא מתנגש מידי.
אם הנעליים שאת נועלת היו שטוחות, אז זה היה מגניב בקטע עכשווי מאוד. גם נעליים גסות כמו בירקנשטוק יעבדו פה (למרות הנ"ל) כי הכל יהיה מאוד מסונכרן בוייב.
בעקרון עקב צ'אנקי כזה (בניגוד ל-FLATFORM) עובד טוב הכי עם FLARE או מתרחבים/רחבים ולפעמים עם חצאיות.

shmickey

New member

תודה!!
אני חושבת שהבעיה שלי בעיקר מתחילה מכך שיש לי כל כך הרבה נעליים ואני תמיד מתבאסת לא לנצל את כולן, אז לפעמים מתעקשת על שילובים שפחות הולכים

קניתי אתמול חולצה לבנה - בוהו סטייל, והיום בבוקר התלבטתי איזו מהן ללבוש.
אנסה אותה מחר! עם ג'ינס בסגנון דומה ועם הנעליים האלה!

bell1100101

New member
מאוד אהבתי את הג'ינס

(ואני אומרת את זה בתור אחת שממש לא אוהבת קרעים בג'ינסים אז כנראה שהוא ממש מוצלח ;) )
את החולצה קשה לי עוד קצת לעכל (לעקל? כבר לא בטוחה עם כל האנגלית-עברית שלי...) אבל רואים שיש לה קטע.
תתחדשי!!

לי וולף

New member
תתחדשי

הג'ינס נפלא! הצבע והפרימה למטה ואפילו החורים. מקווה שהוא נעים כמו שנראה.
החולצה שנויה במחלוקת. אני עם עצמי
- מצד אחד מתה על פסים, ממש אוהבת את המשחק עם האורך והרוחב, ברור שפשתן/כותנה
, מצד שני גם לי משהו מוזר בשרוולים.. אני די בטוחה שזה בגלל שהיא קצת נוקשה ולכן לא מצטלמת איי-איי-איי ולכן אם את אוהבת, אני אוהבת!

shmickey

New member
הג'ינס סווווווופר נעימי!

אחד המוצלחים ששמתי על עצמי אבר! אני טיפה מתבאסת שהרבה מהחוטים שלו התחילו להקרע, והפתחים נפתחים (למה עושים אותם כל כך עדינים??), אבל גם ככה הוא אחלה.
מהסתכלות על התמונה גם אני מתחילה לפקפק בה, אבל אני באמת חושבת שהיא מגניבה, והמגניבות שלה גוברת על ה"מחמיאות" שלה. מה גם שדברים תמיד נראים אחרת בתזוזה.
תודה בייב

לי וולף

New member
זה נכון. מגניב לא תמיד מחמיא אבל זה טרייד-אוף שווה

את הג'ינסים האלו צריך ללבוש בלי למהר... אחרת נקרעים ממש מהר
אבל זו גם הסיבה שהם נעימים כ"כ

למעלה