ויוה כתבו שהם יפרסמו ביום רביעי את המחליפה של המתחזה

Hadar169

New member
ויוה כתבו שהם יפרסמו ביום רביעי את המחליפה של המתחזה

הם ענו למישהי בתגובות מתחת לפוסט על התקצירים
https://www.facebook.com/vivatv.il/
מעניין אם זו באמת תהיה האחד או שאולי יחליפו בין המשבצות
וזו בעצם תהיה הברזילאית החדשה? כמובן במקרה שהברזילאית
הבאה לא תהיה פשוט נהדרת שעולה גם לאתר.

evglev1

Well-known member
מנהל
זה די ברור שזה או טלנובלה נוסטלגית

או פשוט נהדרת. אני מניח שהברזילאית החדשה שמורה למחליפה של לאהוב עד המוות שמסתיימת שבוע אחרי המתחזה. לא נראה ששמונה בערב תחזור להיות משבצת חדשה בזמן הקרוב, רק מקווה שישימו נוסטלגיה ולא פשוט נהדרת שאז סתם מעבירים את השידורים החוזרים מ-18:10 ו-23:20 ל-18:10 - 20:50.

מעניין גם שאתמול נגמרה צ'אליקושו וטרם פורסמה המחליפה שלה. אבל בשבוע הבא עולה כלתו של אל המים הקוריאנית לאתר. האם גם לטלוויזיה ולכן הם כל כך מפחדים לבשר שהם ישימו בשבת בינג' אחת טורקית ואחת קוריאנית והם כבר צופים את התנפלות אוהבי הטורקיות על למה שידור חוזר טורקי מוחלף בשידור חוזר קוריאני ולא בשידור חוזר טורקי אחר?

evglev1

Well-known member
מנהל
כן ראיתי

מישהי ביקשה לשים טורקית במקום המתחזה בטענה ש"מי כבר צופה בספרדית?" ואת ענית שיש לה בשביל זה את ערוץ ויוה פלוס, והחצופה אמרה שזה לא מספיק לה.

elall

Member
מנהל
נכנסתי לקרוא את זה, למרות שאני לא סובלת

להכנס לעמוד שלהם ולקרוא את התגובות, כי רובן עולות לי על העצבים, אבל אם הייתי עונה לכל האלה ש"לא מספיק" להם (לא שיש לי כוונות לענות שם למישהו), אז הייתי אומרת שאם לא מספיק שלהם, שימצאו חיים

elall

Member
מנהל
לא טחנו את זה מספיק?

אבל הדר בטח תשמח

evglev1

Well-known member
מנהל
את כל הנוסטלגיות חוץ מאלו ששודרו בערוץ 22

כשלא לכולם היו כבלים כמו קסנדרה, גבריאלה (לא גבריאלה דרכי גורל שתורגמה גם כגבריאלה ושודרה קצת לפני המעבר מויוה פלטינה לויוה פלוס), סניורה ולא זכו לשידור בויוה כמו נאנו ועל כנפי התשוקה טחנו מספיק שלא לדבר על בובה פראית שטחנו מכל הכיוונים וכנראה תהיה שנים גם ב-VOD וגם באתר ויוה.

חישבתי את התאריך ולצערי לא מתכוונים לשדר את סרט ההמשך של המתחזה ברצף אחרי המתחזה כפי שהיה ראוי, מה שאומר שכנראה גם אחרי בטי המכוערת לא ימהרו לשדר את אקומודה, נה שאומר פחות מחצי שנה לנוסטלגית נוספת.

אשמח שאלה שראו קודם את מילה של כבוד יוכלו גם להשוות בין שתי הסדרות.

ובעיקר תמוהה איך מתמסס המסר באתר גלובו שהאחד תשודר אצלינו, כבר נוסטלגית שלישי וזה לא האחד. מצד שני העובדה שהמחליפה היא לא האחד ולא פשוט נהדרת מבטיחה שהמחליפה של לאהוב עד המוות היא ברזילאית חדשה.

אני לא בטוחה שיש לה זמן

הבנתי שהיא עמוסה בטלנובלות
&nbsp
חבל שלא הביאו את לעולם לא אשכחך או נקמתה של אנחלה ששודרו פעם אחת ותשוקת הנצים מוצה מכל הכיוונים כך גם הרימייק שלה כמו בובה פראית. חוץ מזה מוקדם מידיי לשדר את תשוקת הנצים זה כבר לא וינטג' כנ"ל רובי.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם לעולם לא אשכחך ונקמתה של אנחלה שודרו פעמיים

לעולם לא אשכחך שודרה בויוה אחרי סלסטה וסלסטה תמיד סלסטה שבויוה שודרה כסלסטה אחת של 372 פרקים. והייתה הראשונה כשמשבצת נוסטלגיה הפכה למשבצת חוזרת רגילה אם כי עד השידור החוזר של האחד במשבצת הזאת שודרו רק שידורים חוזרים מויוה פלטינה.

גם נקמתה של אנחלה שודרה שוב בויוה פלטינה כשהערוץ היה בחיתוליו.

אך תשוקת הנצים בנוסף לשני השידורים הייתה גם באתר ולפי התקדים של בובה פראית כנראה תהיה באתר שוב, בעוד סדרות של קלונגה חוץ מתשוקה וכוח לא היו באתר וגם מקסיקניות נוסטלגיות עד שתעלה ב-29.9 לא היו באתר.

נראה במה הדר תבחר יש לה הרבה תוכניות לסדרות שהייתה רוצה לראות. בינתיים אני יודע על הברזילאית שתשודר בערוץ הברזילאי, על סוכר מר וכמובן שברור כעת שהמחליפה של לאהוב עד המוות תהיה ברזילאית חדשה, השאלה איזו והאם היא תהיה לטעמה של הדר, וכמובן עוד ברזילאית חצי תקופתית שהיא רוצה לראות בגלובו.

Hadar169

New member
סוכר מר החלטתי לוותר

מזיפזופ בכמה סצנות זה נראה הכי רחוק ממה שחשבתי שזה. נראה שמעברי הזמן כבר קרו והראשית הצעירה הפכה לממורמרת. ובכלל רובם נראים שם ממורמרים חח לא כיף וחבל כי ניכרת השקעה בצילומים במיוחד שזה סוג של תקופתי. לגבי היתר - אני עדיין עם אדמה פראית, ובמראה של החיים(
)אני כבר צופה. התחלתי אותה איך שסיימתי את השוד הגדול. אם הברזילאית החדשה בויוה גם תהיה תקופתית אז אאלץ לוותר על עשרת הדיברות.

Dona Sonrisa

New member
בדיוק ההתלבטות שלי

לוותר על הסוכר המר או לא .. אצפה בכמה פרקים ואז אחליט כנראה.
ראיתי את מילה של כבוד
הרימייק. טלנובלה מדהימה!!
השאלה אם כדאי לצפות במקור? אם זה אותה עלילה רק שחקנים אחרים..
אם יהיה לי זמן אז אצפה גם במקור תשוקת הנצים.
אני צופה גם ב:
1.לאהוב עד המוות.
100 ימים להתאהב שנעלמת השבוע
2.שאריות של בובה פראית.
3.דם ואדמה המעולה.
ו4?השאלה על הסוכר המר .
ואז גם 5.תשוקת הנצים.
ויש לי גם את העונה האחרונה של הכתום זה השחור החדש.
אם תהיה ברזילאית חדשה זה מעולה
אבל יש לי עומס מטורף
כי יש גם המירוץ למיליון עונה חדשה.
וזה voice .
&nbsp

evglev1

Well-known member
מנהל
העלילה דומה אבל זה הרבה יותר משחקנים אחרים

כי יש כמה הבדלים זה לא כמו האלמנה 2006 שאחד לאחד כמו המקור או אל קלון שהעלילה קרובה עד כמה שאפשר למקור.

אגב תשוקת הנצים היא לא המקור, המקור זה מים שקטים שלא שודרה בישראל. אבל תשוקת הנצים היא הריימק הראשון בו היה שלוש זוגות כי במקור מים שקטים שריתה ופרנקו / אנדריאה וסמואל מתו אם כי מכיוון שתשוקת הנצים ומים שקטים נכתבו על ידי אותו התסריטאי נראה שזה היה בגלל שלא אהב את השחקנים במקור והחליט להעלים אותם בשלבים מוקדמים.

אני כמובן משוחד כי אני מת על השחקנים של הסבא בתשוקת הנצים ועל השחקנית של ליביה (אלמה) ורות (וורוניקה) בתשוקת הנצים וגם על הראשית דנה גרסיה.

Hadar169

New member
דם ואדמה אני גם מתכוונת לצפות בהמשך איך שתתפנה לי משבצת

בינתיים היא שמורה אצלי בממיר אבל היא בהחלט מצאה חן בעיניי כשהצצתי בה בזמנו ככה שאין לי ספק שאשלים אותה בשלב כלשהו.
לגבי דה וויס אני צופה לפעמים בעיקר כי אביב גפן כבר לא שם חח
תכנית טובה.
לפחות פה שרים בעברית בניגוד לכוכב הבא ולפחות לפה אסי לא נדחף

evglev1

Well-known member
מנהל
האמת הופתעתי כבר לאחר מעבר הזמן נכתב שהשנה היא 1975

לא חשבתי שכל הסדרה תקופתי וחשבתי שמעבר הזמן הוא כבר בתקופתינו והנה כשהילד השחור כבר הגיע ל-21 מראים כאילו השנה היא רק 1975. טוב אם הסדרה התחילה בשנות החמישים אז אפשר להבין את היחס לשחורים בתחילת הסדרה וגם בהתחלה הייתה רק עבודה בשדה ואחרי מעבר הזמן יש מפעל.

Hadar169

New member
רכש מפתיע! אבל לצערי אאלץ לוותר

הייתי מאוד רוצה לצפות בה, את מילה של כבוד שזה הרימייק שלה ממש אהבתי
והיה לי חבל שפספסתי את המקור. אבל אין לי זמן אלייה כרגע. יש יותר מידי מה לראות ופחות מידי זמן חח אבל בטח אזפזפ פה ושם בשביל ההשוואה:)

למעלה