ויוה כתבו שהם יפרסמו ביום רביעי את המחליפה של המתחזה

קורה לי משהו מוזר

לאחרונה אין אף טלנובלה חדשה שמלהיבה אותי שמשודרת בויוה אפילו לא לאהוב עד המוות שפתחתי לה עמוד. למעשה הטלנובלה האחרונה שציפיתי בה בויוה הייתה באהבה אין חוקים. את דם ואדמה צפיתי קצת אבל תאכלס מעניינת אותי רק בגלל קרולינה גומז סוכר מר והחומה לא מושכות אותי בכלל, לגבי ויוה פלוס אני דוחה עדיין את אובססיה, למעשה הטלנובלה היחידה שאני רואה כרגע היא חלומות בהקיץ. כל השאר פשוט לא בא לי. גם בוינטג' לא ראיתי כלום. חבל שלא נתתי צ'אנס למחיר התשוקה. קצת מאוכזבת שגיליתי את הכל על סודות אפלים ואין לי כח לראות כשאני יודעת שאוזלם היא הבוסית שמנצלת את הראשי כדי לטרפד אותו שימצא את קרם. מקווה שאולי הברזילאית חדשה או עונה שנייה של באהבה אין חוקים יחזור לויוה.

evglev1

Well-known member
מנהל
נראה שיש משהו בדברי אוהבי הטורקיות עד כמה זה איכותי

אני לא מוותר על הלטיניות כמוהן ואפילו עכשיו אני מקדיש יותר זמן ללטיניות ופחות לטורקיות, אבל כשמריאם ומחכים לשמש שודרו הייתי ממוקד מאוד בהן ודחיתי ודחיתי את אישה הטורקית שכבר הייתי באמצע שלה ובאחד מקטעי השיא ואת הלטיניות ואפילו את הקוריאניות ונעצרתי בשם קוד טריוס הקוריאנית המותחת דווקא ויש לי 10 פרקים להשלים כבר חודשים וויתרתי על לב אוהב. אם כי עכשיו כשסיימתי את מריאם, מחכים לשמש ואובססיה דווקא הטלנובלה שהכי מלהיבה אותי זה המתחזה למרות שאת הפרקים שאני רואה עכשיו כבר ראיתי בסיבוב הקודם.

אני מניח שאצלך יחזור העניין בלטיניות לכל המאוחר עם העונה השנייה של באהבה אין חוקים שאם אהבת את העונה הראשונה סביר להניח שתאהבי את ההמשך

tami129

New member
דווקא התחלתי לראות את החומה

אני רק בפרק החמישי, אבל בינתיים מעניין, יש שילוב של מספר נושאים ונראה לי שתהיה קפיצה בזמן (כרגע מדובר על שנת 2007)
צפיתי בפרק אחד או שניים מסוכר מר, אבל התייאשתי מהר מאד
מהקוריאניות לא התלהבתי..מחכה לסדרה הבאה שנראית מבטיחה, מעיין שילוב של כל מיני ז'אנרים, היסטורי ומסע בזמן אז אני בעד ונתחיל לראות...לצערי אין עדיין סדרה מעולה כמו "הרי את מוכרת לי" עד היום אני מבכה שהיא ירדה מהVOD .

evglev1

Well-known member
מנהל
לא אהבת לא את בונג סון האדירה ולא את מיסטי?

Hadar169

New member
כי כל החדשות שמשודרות עכשיו בויוה לא מעניינות, תקופה כזאת חח

חבל שאת לא צופה בקוריאניות שווה לך לתת צ'אנס

evglev1

Well-known member
מנהל
ובכל זאת ללאהוב עד המוות רנת חיכתה בהתלהבות

ולא מצליחה להתלהב ממנה כמו מהגרסה הראשונה ששודרה בויוה עם לורנה רוחאס ז"ל ומריו סימארו ולמרות הזוג החד מיני המבטיח של הטלנובלה. גם החומה הייתה אמורה להיות בטעם של רנת.

מסכים לגבי הקוריאניות במיוחד כשעכשיו לראשונה בתולדות ערוץ ויוה בכלל וערוץ ויוה פלוס בפרט יהיו שלוש קוריאניות בו זמנית לפחות במשך חודש.

ניסיתי רק קוריאנית אחת

מאיזה כוכב את, הקוריאנית היחידה שראיתי. הייתי רוצה שיחזירו את פשוט אהבה אבל אין לה סיכוי.

העונה השנייה של באהבה אין חוקים תסמן את חזרתי לויוה

או ברזילאית חדשה תלוי איזו. סוכר מר לא מבינה למה רכשו אותה, אף אחד כמעט לא שמע עליה, ולא ביקש אותה, יכלו להביא ברזילאית במקום ותמיד אהבה בא בזמן לא מתאים שזה מין סתימת פיות. כנראה הן זולות. החומה אין לי דיעה אבל זאת לא טלנובלה שמדברת אליי. לאהוב עד המוות נותנת לי תחושה של כבדות עם הפשע ומאפיונרים. לפחות בבאהבה אין חוקים היו מקרים משפטיים שמשכו עניין. גם במקסיקו אין אף טלנובלה מעניינת. אני מחכה לדראגון אבל לצערי היא תשודר קודם בארה"ב בערוץ יוניביסיון.

evglev1

Well-known member
מנהל
כנראה הם חשבו שחזרת בטי המכוערת

תגרום לצופים לגלות סקרנות כלפי קולמבינאניות של היום.

evglev1

Well-known member
מנהל
ב-10.9.2019 הפרק האחרון, ב-11.9.2019 מתחיל תשוקת הנצים

למעלה