כבר הגיע יום חמישי?!

ashly1997

New member
השבוע טס וכבר סופש

דבר טוב שקרה השבוע: האמת שהיה רובו שבוע נהדר, וחלף כל כך מהררר

דבר פחות טוב שקרה השבוע: יום של כאבי מחזור במיטה

התחדשות השבוע: זוג גרביונים שקופים וזוג גרביונים שחורים, מקווה שיחזיקו מעמד חחח

שיר השבוע: Well, Well, Well- Duffy
ספר,סרט,סדרה שתרצו להמליץ עליה?: יומן השומן, רגע של ייאוש ב VOD גרם לי להדליק, מצאתי את הסדרה ממש מעניינת וראיתי שתי עונות של 6-7 פרקים כל אחת בשלושה ימים

תמונה שתרצו להוסיף?: הפרופיל החדשה שלי

מסר לאומה: דברים רעים קורים כשאנשים טובים שותקים ...
מקום שהייתן טסות אליו עכשיו, בלי לחשוב פעמיים? חוזרת לכפר דייגים קטן בהולנד שהייתי ביולי השנה, מושלם מושלם מושלם!!

ToBat

New member
איזו תמונה מדהימה

הבחורצ'יק שלך?
אני גם בדיוק קניתי גרביונים שקופים ושחורים

ashly1997

New member
אחת האהובות עליי

הפכה לשומר מסך, מסך נעילה, פרופיל פייסבוק, פרופיל ווטסאפ חחחח

Vivir

New member
סמויה אבל זורמת..

אני עובדת בעבודה שדורשת מדים אז הלבוש היום-יומי מאוד מאוד משעמם וממש לא מגוון, ועל הפעם בשבוע בלחץ שאני מתלבשת אני מאוד מתעצלת להעלות

דבר טוב שקרה השבוע: סגרתי אוטו!
דבר פחות טוב שקרה השבוע: האוטו ידני.. יאבלה!
התחדשות השבוע: אוטוווווו

שיר השבוע: רץ השבוע בעבודה הפלייליסט של גידי גוב. אבל אני ממש מכורה לAll about that base
ספר,סרט,סדרה שתרצו להמליץ עליה?: וואו אני חזקה ממש בסדרות.. סיימתי לאחרונה את חליפות(ואני מטורפת על הסגנון של דונה.. יגיע יום שאוכל לפרגן לעצמי בשמלות למשרד, בעזרת השם!
)
תמונה שתרצו להוסיף?: זורמת על עוד מברזיל

ושאלת השבוע:
מקום שהייתן טסות אליו עכשיו, בלי לחשוב פעמיים? בואנוס איירס- גם קיץ וגם ספרדית.. חלום!

shmickey

New member
תתחדשי על האוטו!

ידני זה הכי כיף, אני גם קניתי ידני ואני מתה עליו!
תמונה מדליקה

&nbsp
שמחה שהצטרפת אלינו!

Happy Goth

New member
לא, מה יהיה עם התמונות האלה?

אהה, סליחה! דווקא בגלל שאת מתלבשת לא במדים רק פעם בשבוע- את חייבת להצטלם!!! הלו!!!

פיגרו1

New member
נצל"ש ביקורת העל הסרט "השבויה" קצת ספויילר

סיפור אודות משפחה נורמטיבית בה יום אחד אב המשפחה נוסע עם בתו ברכבו ועוצר לכמה דקות כדי לקנות אוכל וקינוח לארוחה בעוד הבת נשארת לנוח ברכב, כשהוא חוזר לרכבו הוא נחרד לגלות שהבת נעלמה כלא הייתה. הסרט מוביל לכך שנפתחת חקירה בה האב גם נתפס כמעורב בהעלמות ואף נחשד שעשה משהו נוראי לבת. החשדות והצל הכבד נותר כך באויר וגם האם מטיחה באב האשמות. כעבור 8 שנים בהן החיפושים נעצרו עקב חוסר בקצה חוט, מגלים ההורים סימן חיים ועקבות אשר יובילו אותם למסע כנגד הזמן בניסיון לפתרון תעלומת החטיפה. הסרט הוא סרט דרמת מתח משפחתית עם תובנות של איך משפחה מתפקדת בשעת משבר (אם בכלל מתפקדת?) עולם של בת שנחטפה, עולמו של החוטף וכו'. מעניין מותח ושווה צפייה. תודה לתפוז על הכרטיסים והתענוג!

למעלה