כתבות

תשובה ילדותית ביותר

כשסטודנט נבחן על המון חומר, והוא מהמר על 20 אחוז,
ואותם 20 אחוז לא יצאו בבחינה, אז ההימור שלו הניב תוצאות.
אך אם במקרה, הוא יבחן על כל אותם 20 אחוז, הוא בבעיה.
ואנחנו היינו בבעיה בקרקע.
הספורטאים שלנו בג'ודו הגיעו למעמדם בזכות!!!!
כל אחד ואחד מהם עשה דרך אדירה, ואין לי אלא רק שבחים.
אך לדעתי, על הנבחרת לאמץ אימוני קרקע רבים יותר, כיוון וראינו שהשופטים מאפשרים יותר זמן קרקע, ושם החולשה שלנו.
אריק יכול לתת עוד הופעה באליפות העולם, ולקחת מדליה, יש בו את זה, יש לו את הרעב, ויש לו את היכולות.
אליס תחזור חזקה יותר לריו.
טומי וגולן, מוכוונים לריו.
סוסו צריך לעבוד קשה ולהמשיך להוכיח את עצמו.
כל הכבוד להם.

JonJon9

New member
עלק פלטפורמה משודרגת

היום בשיוט השני של לי, האתר הזה נתקע ורציתי להטיח את הלפטופ בקיר הקרוב בחדרי... אהההה!!!!!!!!!
כשהשידור באתר נתקע, זו סאגה שנמשכת בין עשר דקות לרבע שעה של נסיונות ריפרש נואשים, רק כדי להיתקל שוב ושוב במסך שחור חסר פשר.
אגב, שמתי לב למשהו מוזר באתר השידור האולימפי של ה-EBU:
כשמנסים להיכנס לשידור של ערוץ 1, מתקבלת ההודעה:
"due to rights restrictions, this live video is not available within your country".
האם גם הם חושבים שהשידור של ערוץ 1 כל כך גרוע?....

trilliane

Well-known member
מנהל
זה עוד לא קרה לי... אבל נמאס לי כבר לשמוע HD

כל הזמן כשאפילו באתר שלהם מה שכתוב עליו HD זה פשוט השידור הרגיל ועוד באיכות סטרימינג עלובה למדיי (יותר נמוכה מזו של EBU). גרטל לא מפסיק לצהול עם ה"טיפה טיפה, גרגר גרגר" שלו, אבל לא לכולנו יש HD בטלוויזיה... בינתיים זה שמור רק למי שמשלם לחברות הכבלים / לוויין (ונדמה לי שגם אז רק אם יש לו ממיר HD וגם על זה משלמים אקסטרה).

pcper

New member
מאיך שזה נראה לי זה מאוד תלוי באיכות הצילום

בתחרויות השונות.
יש קטעים (למשל בהתמעלות מכשירים, אאל"ט) שבהם ההבדל בין שידור רגיל של ערוץ 1 לבין ה-HD זניח.
לעומת זאת באתלטיקה ובשחיה ממש רואים הבדל לטעמי, יש פער עצום בין השידור של ערוץ 1 לבין השידור של ערוץ 1 ב-HD.

trilliane

Well-known member
מנהל
אבל אתה מדבר על ה-HD בטלוויזיה, זה לא קשור

pcper

New member
אה סליחה... ע"פ הכותרת הייתי בטוח שמדובר

ב-
....

trilliane

Well-known member
מנהל
למי שמחפש כתיבה עניינית וריאליסטית, כדאי מאוד

לקרוא את הטורים של איתן אורבך. אמנם שמות השחיינים לא ממש מדויקים שם, אבל השאר כן; בניגוד לתקשורת הצעקנית הוא סיפק תחזיות וניתוחים מפוכחים לגבי המשלחת הישראלית ובכלל, ורובן ככולן התממשו. הוא גם ידע לפרגן לשחיינינו ולהדגיש את ההישגים שלהם גם בימים שבהם הוכתרות זעקו "אכזבה בברכה".

לסיום, אגב כל הדיונים בטיפוח הספורט בארץ, כדאי לצפות בסוף הריאיון עם טומרקין ועם גל נבו (שחיין שהגיע עשירי בעולם) שאומר שאין לו מושג מה יהיה בריו כי אחרי השנה הקרובה פשוט כי אין לו אופק כלכלי ואף אחד לא מבטיח לו תנאים שבהם יוכל להתאמן בראש שקט.
http://sports.walla.co.il/london2012/?w=/7/2555355

Amir BA

New member
כאנלוגיה לספורטאינו בלונדון

לפעמים הכישלון הוא רק המניע להצלחה בהמשך. גאה בכל אחד ואחד מכם.

JonJon9

New member
גלעד ויינגרטן בציטוט משובח מהיום:

"אחד הדברים היותר מרהיבים באתלטיקה זה לראות כידון עף לאזור ה-90 מטרים. תאמין לי, אפילו הציפורים מוחאות כפיים לעניין הזה."

חח משוגע על היציאות שלו

בכלל אני מאוד נהנה מכל השידור של האתלטיקה באולימפיאדה, אפשר לצפות בזה עוד ועוד. אתלטי-על.

למעלה