את, זאת הכל את!
כמובן שהשם רץ בכל מקום וכבר שנתיים לפני בטריילרים בקולנוע, אבל הפעם הראשונה שממש שמעתי עליו וממש סיפרו לי עליו- לגמרי את
פתחתי את הספר וידעתי באותו רגע, כבר מסצנת היער, שאשפפ גיילניס. מה שכן, החלטתי עם עצמי שאם שולחים את שניהם למשחק זה יהיה בנאלי מספיק בשביל שלא אמשיך, וברגע שראיתי שלא הוא ישלח ידעתי שאמשיך לקרוא. לקחו לי שעות בודדות לקרוא אותו. לא הלכתי אפילו לשירותים באמצע
טוב, וידוי נאות- הייתי בטוחה שפיטה ימותXD ממש, הייתי בטוחה שזה יקרה, חיכיתי בכל מאודי לסצנה הזאת, וזה היה קיטשי ולא חביב מאוד בעיניי הסוף שלה. חשבתי על הרבה דברים, הסוף הזה נראה לי נדוש מדי. מה שכן, סצנת הגרגרים הייתה מבוצעת כהלכה.
התגובה הראשונה שלי, נדמה לי, הייתה לרוץ למטבח ולשאול את אימא אם יש סיכוי שהספרייה האיזורית שלנו פתוחה למחרת (יום ראשון) בשש וחצי בבוקר כדי להספיק לקחת אותו לפני הלימודים
אגב, היא הייתה פתוחה כבר באותו ערב ולא היה להם אף ספר מהסדרה, רק את הראשון ורק באנגלית! אז השאלתי מחברה רחוקה שהיום בו החזרתי לה אותו היה גם הפעם האחרונה שדיברנוXD
שינוי אחד? הייתי רוצה שגייל יגיד לקטניס מה הוא מרגיש לפני שהיא הולכת למשחקים. ברימוז קטן, אבל שהוא יגיד ושהיא תבין. לדעתי זה היה משפיע על כל המשחק שלה. (ואז היא לא הייתה חוברת לפיטה והוריי פוקספייס מנצחתתתת)