מסכמים את משחקי הרעב במועדון הקריאה

N o R i K o

New member
מסכמים את משחקי הרעב במועדון הקריאה

כן חברים, תאמינו או לא אבל עברו 27 שבועות מצאת הסרט, וכבר הספקנו (טוב נו, לפחות חלקנו) לקרוא ספר שלם בזמן הזה, ואפילו עם עצירות
מי היה מאמין?
אז שניה לפני שנמשיך הלאה להתלקחות, זו ההזדמנות לצאת מהמחבוא, גם האלו מכם שלא קראו, או האלו מביניכם שקראו בסתר...
ולספר לנו מה היה נהדר
ומה הייתם משנים
, מה גרם לכם להזיל דמעה
ומה לצחוק בקול...

בואו נסכם את הספר הפותח של הסדרה, שלמעשה זה גם מן סוג של קונצנזוס שהוא הטוב ביותר...

אז יאללה, לחפור כמו שרק אנחנו יודעים

Black Stain

New member
יש לי כמה

הכי זכורות לי זה הסצינה שהזאבי-אדם טורפים את קייטו וההתמודדות של קטניס ופיטה על קרן השפע..
וגם התגובה של קטניס למוות של ת'רש משום מה נורא חקוקה לי בזיכרון..
ממ.. כמובן המוות של רו והפרידה של קטניס מהמשפחה שלה ומגייל..
זה כל מה שעולה לי כרגע בטוח יש לי יותר

N o R i K o

New member
האסיף...

למרות שיכולתי לצפות את העובדה שפרים תבחר וקטניס תתנדב במקומה, זה עדיין היה פשוט קורע לב.

Black Stain

New member

נראה לי בקריאה השניה שלי באנגלית דמעתי שם.. בטח הייתי סתם הורמונלית

N o R i K o

New member
המוות של רו

יש מה להוסיף בכלל?

Here your dreams are sweet and tomorrow brings them true
here is the place where I love you...

Black Stain

New member

כן הספר לא זכור לי כמשהו מצחיק במיוחד.. בהתלקחות ומוקינג'יי צחקתי יותר

Black Stain

New member
האהוב עליי:

You never forget the face of the person who was your last hope
;[
מה שמזכיר לי שאני גם נורא אוהבת את קו העלילה עם האווקס

N o R i K o

New member
וכמה שאלות לסיום:

- מתי פעם הראשונה שמעתם על הספר, ומה גרם לכם להתחיל לקרוא אותו?
- תוך כמה זמן נשאבתם פנימה? זה היה כבר בפרק הראשון, או שרק אחרי כמה פרקים הבנתם שאתם בנקודת אל חזור?

- מה חשבתם שהולך לקרות בסוף הספר? או שלחלופין, לאן חשבתם שהסדרה תתקדם?
- מה הייתה התגובה הראשונה שלכם בסוף הספר? כמה מיהרתם לקרוא את התלקחות אחריו?
- אם הייתה לכם אפשרות לשנות דבר אחד, ואחד בלבד - גם אם הוא עשוי להשפיע על התפתחות העלילה כולה - אבל השינוי עצמו הוא מזערי - מה זה היה?

תשתפו פעולה חברה! הפעם לא צריך לקרוא
רק לדבר. מזמן לא עשינו את זה...

pennylane11

New member
את, זאת הכל את!

כמובן שהשם רץ בכל מקום וכבר שנתיים לפני בטריילרים בקולנוע, אבל הפעם הראשונה שממש שמעתי עליו וממש סיפרו לי עליו- לגמרי את

פתחתי את הספר וידעתי באותו רגע, כבר מסצנת היער, שאשפפ גיילניס. מה שכן, החלטתי עם עצמי שאם שולחים את שניהם למשחק זה יהיה בנאלי מספיק בשביל שלא אמשיך, וברגע שראיתי שלא הוא ישלח ידעתי שאמשיך לקרוא. לקחו לי שעות בודדות לקרוא אותו. לא הלכתי אפילו לשירותים באמצע

טוב, וידוי נאות- הייתי בטוחה שפיטה ימותXD ממש, הייתי בטוחה שזה יקרה, חיכיתי בכל מאודי לסצנה הזאת, וזה היה קיטשי ולא חביב מאוד בעיניי הסוף שלה. חשבתי על הרבה דברים, הסוף הזה נראה לי נדוש מדי. מה שכן, סצנת הגרגרים הייתה מבוצעת כהלכה.
התגובה הראשונה שלי, נדמה לי, הייתה לרוץ למטבח ולשאול את אימא אם יש סיכוי שהספרייה האיזורית שלנו פתוחה למחרת (יום ראשון) בשש וחצי בבוקר כדי להספיק לקחת אותו לפני הלימודים
אגב, היא הייתה פתוחה כבר באותו ערב ולא היה להם אף ספר מהסדרה, רק את הראשון ורק באנגלית! אז השאלתי מחברה רחוקה שהיום בו החזרתי לה אותו היה גם הפעם האחרונה שדיברנוXD
שינוי אחד? הייתי רוצה שגייל יגיד לקטניס מה הוא מרגיש לפני שהיא הולכת למשחקים. ברימוז קטן, אבל שהוא יגיד ושהיא תבין. לדעתי זה היה משפיע על כל המשחק שלה. (ואז היא לא הייתה חוברת לפיטה והוריי פוקספייס מנצחתתתת)

N o R i K o

New member
ידוע שאני אשמה בהכל

חוץ מ... את יודעת מי
שאשמה גם במלחמת העולם הראשונה, דהה...

ומחוץ לבדיחות האישיות-
דווקא אני אוהבת את זה שגייל לא אמר לקטניס מה הוא מרגיש. זה היה מכביד עליה, הוא יודע את זה... ואת אומרת בעצמך, היא לא הייתה מנצחת. והוא רצה שהיא תנצח...

למעלה