שירשור ביקורות וכתבות מכלי התקשורת

החתולית

New member
למה כל אחד חושב שהוא יכול לפתוח מסעדה?

השפית אדר קפלן-מור שעמדה מאחורי הקלעים של כמה מסעדות מוכרות, כותבת בהארץ על מה נדרש כדי לפתוח מסעדה, על המחירים בישראל ועוד.
 

pix37

New member
כללי וכוללני מידי - המון הטפה מעט תוכן ובלי שום ערך מוסף

(לדעתי)
 

Geralt of Rivia

New member
זו היתה גם ההתרשמות שלי

לא מצאתי שהמאמר מחדש משהו, מה גם שהוא עוסק הרבה יותר ב"למה יקר במסעדות" מאשר בנושא המוצהר של "למה לא כל אחד יכול לפתוח מסעדה".
 

salo22

New member
וכתבת את זה עוד בעדינות יחסית


אולי בתגובה לכותבת המלומדת, אפשר להרהר במחשבה הכוללנית משהו, שאולי לא כל אחד יכול לכתוב מאמרים מעמיקים ומעשירים באמת, על למה לא כולם ראויים לחשוב שהם באמת יודעים ומסוגלים לפתוח מסעדה.
 

salo22

New member
אולי הוא הספיק למחוק ?

נראה שיש תגובה שלו ל"כתבה" אחרת של הנ"ל, בעניין "אז למה כן להיות טבח", או משהו כזה, אבל בכל מקרה לא התעמקתי..
 

gastro101

New member
לא קראתי את הכתבה, אבל היא היתה שפית של מסעדה

בפארק כפר סבא, היו לנו ציפיות רבות- קרוב לבית, חניה נוחה ו..האוכל לא הצדיק 2 דקות נסיעה...
 
ההתרשמות שלי

היא שהכותבת יודעת טוב על מה היא מדברת, אך כתבה זאת בשפה מתריסה ולא מעוררת אמפתיה.
וכאן נשאלת השאלה לאן היא כיוונה.
&nbsp
או במילים אחרות:
לא כל מי שיודע לנהל ולהקים מסעדה יודע לכתוב
 

pix37

New member
בשורה טובה - נקווה שהיא תחזור בכוחות מחודשים

 

החתולית

New member
חוק המלצרים מגיע לכנסת

ביום ראשון הקרוב אמורה לעלות בוועדת השרים לחקיקה הצעת חוק זכויות המלצרים שיזם ח"כ דב חנין.
לפי הצעת החוק, מלצרים ועובדי ענף המסעדנות יקבלו לפחות שכר מינימום בנוסף לזכויות סוציאליות כחוק.

http://www.themarker.com/career/1.2869005
 

salo22

New member
יש טונות ספרי בישול חדשים כל הזמן


השאלה למה דווקא "כותב" ספרי הבישול הדי בינוניים הזה, זכה לאיזכור של כבוד בעניין
אולי הזדמנות לדסקס כאן עוד כמה ספרים מעניינים, אבל נראה לי שפחות או יותר אני בעיקר בעניין, מדבר (פחות או יותר) עם עצמי
 

החתולית

New member
המנוי שלי לאתר די חדש

לא קיבלתי הודעות על ספרים אחרים. אני מעלה מה שלדעתי יעניין את הגולשים בפורום, ובחרתי את הידיעה על בורדיין משום שרבים מכירים אותו.
&nbsp
אתה תמיד מוזמן להעלות מידע על ספרים נוספים.
 
כי הוא כותב ספרים מאוד מעניינים

פשוט ספרים על בישול ולא ספרי בישול.
אני משער שכל ספר שיוציא יהיה קצת מעבר לספר בישול סטנדרטי. משער שבשביל מתכונים נטו אין מה לקנות (ולא חושב שיש לו מתכונים בכלל. הוא לא שף או טבח כבר הרבה מאוד שנים)
 

RandS

New member
דווקא יש לי ספר בישול שלו

המבוסס על מתכוני המסעדה בה עבד עד לפני כמה שנים (כמו שכתבת) בישול צרפתי קלאסי, היום נחשב למיושן. אין שם סיפורים בכלל.
ממה שאני ניסיתי עד כה המתכונים היו מצויינים. למי שמרק בצל, קוק או וין וביף בורגיניון עדיין עושים לו את זה, אחלה ספר.
 
למעלה