נכנסת באמצע כי יש פה כל מיני לוקים וסוגיות... מנסה להתייחס להכל.
יש לך גוף יפה ואת לא עושה איתו את המיטב אבל את במקום הנכון ועושה רושם שעם הרוח החיובית הנכונה
האופנה היום די מטשטשת את גבולות הגיל כך שלוק של ג'ינס וטישרט יכול לעבוד מגיל 16 ועד 60 ויותר. מה שישנה הם הפרטים כמו הטקסטיל, ההתאמה לגוף, האביזרים (נעליים וכו') והאטיטוד הכללי. ובכל זאת, את יכולה למצוא מכנסיים שאינם ג'ינס ויתנו לך הרגשה מעט מחוייטת יותר מבלי שתצטרכי אפילו לוותר על טישרט (אם לא תרצי). וז'קט מחוייט אבל לא רציני מידי תמיד יכול לתת תחושה "לבושה ורצינית, יותר. שוב.... אפילו עם ג'ינס וטי
מכנסי יעל אורגד- הן לא ממש הטעם שלי (לא מתחברת לכיסים הגדולים למטה) אבל אם בכל זאת בא לך לנסות להציל אותן, הייתי מתקנת את קו המתן (כרגע יושבות נמוך ונראה שהן מחליקות למטה כי המותן שלך צר) ומנסה לראות אם יש אפשרות להוריד את הכיסים מבלי להשאיר פגמים קשים מידי. הצבע שלהם ממש מגניב בעייני ובסה"כ יש להן סילואטה די מחמיאה. אבל כמו שציינת - גם לא נורא אם תיפרדו
הסניקרס לא מתאימות איתן - המפגש מגושם והאופי מתנגש מידי. הסנדלים מושכים את הלוק (שוב בגלל הכיסים) למראה של טיולים ופחות למראה הנקי שציינת שאת אוהבת ושהחלק העליון משדר.
אני לא חושבת שתוכלי לקפל את הג'ינס כמו שהציעה האפי, בגלל הגזרה שלו (bootcut כנראה. אולי flare) ובכלל, אני חושבת שג'ינס בגזרה מעט גבוהה יותר יחמיא לך יותר. לגבי החלק התחתון - ההתרחבות למטה מאוד מודרנית כרגע ומחמיאה למבנה שלך, אבל אין לי ספק שגם גזרה ישרה או סקיני, וגם בויפרינד או גירלפרינד אם את אוהבת את המראה הרפוי יותר.