יום חמישי את יודעת

yaelal1

New member
וביום ראשון

קצת סתמי אבל בכל זאת יותר אוהבת...

Happy Goth

New member
אני מאד אוהבת "סתמי"

בעיניי, מראה "נקי" ו"פשוט" לפעמים עושה אפקט הרבה יותר וואו מאשר כל מיני רוכסנים וכיסים למיניהם

אולי המכנסיים מיעל אורגד לא ממש עוברים טוב בתמונה ובמציאות נראים אחרת, אבל אני מצטערת....

לא אהבתי את איך שזה יושב עליך.
אולי אפשר להסיר את הכיסים בחלק התחתון? הם לא עושים שירות טוב...
הלוק של יום ראשון מחמיא ויפה, לדעתי עם הכפכפים החמודים שלך מהיום ועם קיפול של הג'ינס למטה (אם אפשרי) זה היה ממש יפה.
המומחיות פה בטוח יוכלו לעזור לך במציאה בגדים בסגנון "אוברסייז", למשל ג'ינס בוייפרנד עם קרעים או בלי או מכנסי בד עם גומי בקרסול.

yaelal1

New member
מסכימה...

אולי זה פשוט לא הטעם שלי, אולי לא המידה... זה לא סוף העולם קניתי לפני שנתיים כך שכבר לבשתי אותם מספיק בשביל לא להרגיש שזרקתי את הכסף אבל בכל זאת חשבתי אולי יש פה איזה טיפ למישהי.
לגבי קיפול הג'ינס - למה את מתכוונת? יש לך תמונה להמחשה?

Happy Goth

New member
השאלה עד כמה הג'ינס מתרחב

את חושבת שתצליחי לעשות ככה?

ואם לא, אז דווקא שהג'ינס יהיה ארוך למטה ושיכסה את כל הנעל

Rosie52

New member
ראיתי יעלה ואין לי מה להוסיף

מעבר למה שענו כבר לפני

&nbsp
רוזי

iritki

New member
לא חושבת שזה מבוגר

זה בעיקר לא סטנדרטי ונראה לי שכשיושבים הכיסים מאוד נוחים, אבל לא פרקטיים בשאר הזמן.
האם ה"של גדולים" את מתכוונת לא ג'ינס? כי ג'ינס אוטומטית נראה יותר צעיר ?!?!
&nbsp
אני חושבת שאם הם נוחים לך, לכי על זה. אני לא מתה על הגזרה שלהם, אבל אני לא רואה שהם עושים משהו במראה מבחינת גיל. שווי ג'ינס.

yaelal1

New member
"של גדולים"

לא יודעת למה אבל ארון הבגדים שלי מורכב ברובו מבגדים שיכולתי גם ללבוש בגיל 16.
אני בת 36.
אז חשבתי שאלו בגדים יותר "של נשים" ופחות "של נערות".
אבל כניראה המכנסים האלו הם פשוט - לא.
לא מחמיא וזהו. זה בסדר - מותר שיהיו קצת "נפילות" בשביל זה אני מתיעצת כאן.
כפי שכתבתי קודם קניתי אותן לפני שנתיים כך שזה לא נורא.

אייבורי

New member

&nbsp
תחשבי על זה אחרת.
את יכולה ללבוש גם מה שלבשת בגיל 16 שזה נפלא
ואת יכולה להרחיב גם לבגדים יותר "מבוגרים"
או קצת יותר מחוייט.
&nbsp
ואני מסכים איתך בנוגע למכנסיים הללו, מבאס קצת אבל הם באמת מאתגרים מידי.
&nbsp

yaelal1

New member
תודה.

אני גם מרגישה כך לרוב אבל מצד שני - יש עולם שלם של אופנה שאינו כולל ג'ינסים וטישירטים...

לי וולף

New member

נכנסת באמצע כי יש פה כל מיני לוקים וסוגיות... מנסה להתייחס להכל.
יש לך גוף יפה ואת לא עושה איתו את המיטב אבל את במקום הנכון ועושה רושם שעם הרוח החיובית הנכונה

האופנה היום די מטשטשת את גבולות הגיל כך שלוק של ג'ינס וטישרט יכול לעבוד מגיל 16 ועד 60 ויותר. מה שישנה הם הפרטים כמו הטקסטיל, ההתאמה לגוף, האביזרים (נעליים וכו') והאטיטוד הכללי. ובכל זאת, את יכולה למצוא מכנסיים שאינם ג'ינס ויתנו לך הרגשה מעט מחוייטת יותר מבלי שתצטרכי אפילו לוותר על טישרט (אם לא תרצי). וז'קט מחוייט אבל לא רציני מידי תמיד יכול לתת תחושה "לבושה ורצינית, יותר. שוב.... אפילו עם ג'ינס וטי

מכנסי יעל אורגד- הן לא ממש הטעם שלי (לא מתחברת לכיסים הגדולים למטה) אבל אם בכל זאת בא לך לנסות להציל אותן, הייתי מתקנת את קו המתן (כרגע יושבות נמוך ונראה שהן מחליקות למטה כי המותן שלך צר) ומנסה לראות אם יש אפשרות להוריד את הכיסים מבלי להשאיר פגמים קשים מידי. הצבע שלהם ממש מגניב בעייני ובסה"כ יש להן סילואטה די מחמיאה. אבל כמו שציינת - גם לא נורא אם תיפרדו

הסניקרס לא מתאימות איתן - המפגש מגושם והאופי מתנגש מידי. הסנדלים מושכים את הלוק (שוב בגלל הכיסים) למראה של טיולים ופחות למראה הנקי שציינת שאת אוהבת ושהחלק העליון משדר.
אני לא חושבת שתוכלי לקפל את הג'ינס כמו שהציעה האפי, בגלל הגזרה שלו (bootcut כנראה. אולי flare) ובכלל, אני חושבת שג'ינס בגזרה מעט גבוהה יותר יחמיא לך יותר. לגבי החלק התחתון - ההתרחבות למטה מאוד מודרנית כרגע ומחמיאה למבנה שלך, אבל אין לי ספק שגם גזרה ישרה או סקיני, וגם בויפרינד או גירלפרינד אם את אוהבת את המראה הרפוי יותר.

אייבורי

New member
דעה

&nbsp
החלק העליון של המכנסיים נראה נהדר
הכיסים המוזרים הללו בחלק התחתון קצת מוזרים בעיני.
יוצרים קצת עיוות לגוף.
(את צעירה יפה חתיכית, אין סיבה לעיוות הזה)
אולי דווקא חולצה בהירה
תמשוך את המבט לחלק העליון ותעלים מעט את מוזרות הכיסים.
&nbsp
ובבית בכלל אפשר ללכת יחפים

למעלה