מה אתם שומעים בסופ"ש?

ערן1987

New member
ראית את הסרט על בריאן ווילסון?

ראיתי אותו אתמול, הוא.. בסדר. ג'ון קיוזאק מעולה!

DAN1EL

New member
מעדכן:

חזק מאוד.
"סרט קשה", כמו שאומרים.
&nbsp
משחק מדהים של כולם - בעיקר של פול דאנו (אחד השחקנים הטובים של הדור שלנו) ופול ג'יאמטי.
כמובן שג'ון קיוזאק גם מעולה. והשחקן שגילם את האבא.
אליזבת' בנקס פשוט מדהימה. הרסה את הבריאות. מאירה את המסך בכל שנייה שבה היא מופיעה עליו. היא לגמרי הביאה איכויות של הוליווד הקלאסית, בקטע שאם היצ'קוק היה חי היום הוא היה מלהק אותה לסרט שלו.
והיא הצליחה לגרום לדמות שלה להיות מרגשת, שזה משהו שקשה לעשות כשאת עומדת לצד דמות עם סיפור "קשה" באופן הרבה יותר מובהק.
&nbsp
בקיצור: סרט חזק. קצת כבד מדי, אולי.
אבל מרשים מאוד.

ערן1987

New member
אני חושב שפול דאנו היה מאוד over the top

נכון, באדם שמשתגע יש מה-over the topיות, אבל לי זה הרגיש מוגזם מדי ולא אמין. נגיד כשג'ון קיוזאק "השתגע" אז זה היה נראה לי אמין לגמרי. פול ג'יאמטי היה סתם צעקני, זה לא הרגיש לי שהוא ממש שיחק.
&nbsp
אליזבת' בנקס, וואו! תמיד הרגשתי שיש לה פוטנציאל קומי מצוין אבל לא שהיא שחקנית דרמה כל כך טובה, באמת. אני סופר מסכים עם מה שאמרת עליה! היא ריגשה, הייתה מאוד עדינה ואמינה בעולם שכולו מוגזם ו"צועק" ודווקא בגלל זה התפקיד שלה היה מאוד קשה לביצוע והיא, כמו שאומרים, nailed it.

ערן1987

New member
טונה - גם זה יעבור

קניתי את זה בשבוע שעבר לחברה שלי וזה ממש אחלה של דבר!

ערן1987

New member
Hailee Steinfeld - Love Myself

השחקנית המועמדת לאוסקר (על "אומץ אמיתי" אבל השתתפה בעוד כמה להיטים, שחקנים טובה לדעתי) תוציא בקרוב אלבום ראשון ושלשום יצא לה קליפ בכורה.. האמת? ממש הופתעתי לטובה! באתי עם ציפיות מאוד נמוכות אבל זה היה ממש חמוד וכיפי.. בא לי שזה יהיה להיט מכובד!

ערן1987

New member
Mariah Carey - Emotions

לא הולך להופעה שלה מחר, סתם היה בא לי לשמוע את זה

למעלה