זה מה שהביאו מהישרדות והמירוץ? באמת? מה זה עונת המבוגרים?
נתחיל בזה שלפחות חצי מהמתמודדים מעל גיל 30, רבע מהם מעל 40-50, והכי צעירים שבהם בגילאים 23 (פלוייד), 26 (ניקול), ו-28 (ויקטור ובקה). כלומר 4 מתמודדים מעל גיל 20, וכל השאר מעל גיל 30 ומעלה. שלא לדבר בכלל על רוב הבחירות הגרועות של הצמדים שהם בחרו להביא מהמירוץ והישרדות. היחידים אולי שאהבתי מבין כל 5 הצמדים שהביאו מהמירוץ הם קולין וקריסטי גווין, שיצאו קבוע כשהשתתפו בעונה 5 של TAR שהיתה אגב אחת העונות היותר טובות של המירוץ למיליון האמריקאי, אך הרבה יותר בזכות שרלה ומירנה המצחיקות והתחמניות, שאף מאוחר יותר השתתפו בעונת האולסטארס, והיו אחראיות להפתעת העונה שאף אחד מהצופים והמתמודדים לא ציפה לה, ועכשיו שניהם משתתפים במירוץ כזוג נשוי. אך אפילו הם כבר מבוגרים, ולא בטוח שהכוח שהיה להם בעונה החמישית של המירוץ עדיין במותניהם.
לעומת זאת, לאו וג'מאל בני הדודים האפגאנים המאוסים חוזרים שוב למירוץ בפעם השלישית? בקה ופלוייד, קרי טים ג'וי המאוסים גם חוזרים, ארט וג'ייג'יי בני ה 50 כבר, טיילר וקורי היוטיוברים המעצבנים. ומהישרדות כריס וברט שלא אהבתי את שניהם, קורין ואלייזה שלא מבין מה בכלל הקשר ביניהן כי הן לא שיחקו באף עונה ביחד, שלא לדבר על כך ששתיהן מעצבנות ויעלו אחת לשנייה מהר מאוד על העצבים, טוב, אולי נראה קצת קטפייט העונה, אבל רופרט ולורה? באמת? לא מספיק ש CBS העניקו לו מיליון דולר למרות ששיחק 4 עונות ולא זכה מעולם? עד היום לא מובן לי על מה ולמה העניקו לו בכלל מיליון דולר בלי שיזכה בהישרדות. שלא לדבר על כך ששניהם כבר זקנים.
עושה רושם שנקודות האור היחידות העונה הן דווקא מביג בראדר, ג'אנל ובריטני, למרות שגם הן לא ממש צעירות, אך גם לא זקנות או מאוסות ומעצבנות כמו רוב השאר. את רייצ'ל לא אהבתי במירוץ עם החבר שלה, אך את אחותה אליסה אני פחות מכיר, ויהיה מעניין לראות את הדינמיקה בין שתי האחיות, וגם ויקטור וניקול שהם צמד יחסית צעיר בניגוד לרוב הצמדים האחרים, להוציא בקה ופלוייד, נראים לי כבעלי פוטנציאל.
אך בגדול, אכזבה גדולה מהבחירות העונה. במירוץ וגם בהישרדות השתתפו מתמודדים כל כך הרבה יותר טובים ומעניינים מאלה שנבחרו להשתתף במירוץ העונה, שלא מובן לי בכלל
זה הבחירות הגרועות האלה. ובאמת תודה ל CBS שלא הביאו לנו גם מתמודדים בני 60-70 מהעונות הראשונות של הישרדות והמירוץ והסתפקו רק בבני 40-50.