המרוץ למליון 31 עונת הריאליטי - הכירו את הזוגות

noamlah

New member
מפתיע לטובה

שהוציאו מהארכיון את קולין וכריסטי
, הישרדות לא היו עושים את זה
מעניין איך צ'יפ וקים הגיבו לליהוק שלהם (שהם כעסו אפילו שלא קראו להם לאולסטאר הראשון)

מעבר לזה האפגאנים נמאסו עלי עוד בעונה הראשונה שלהם וארט וג'יי ג'יי היו צוות טוב אבל היו ממש ממורמרים לקראת הסוף אז קצת אמביוולנטי
את הצוותים מעונות 28 ו29 לא מכיר, עכשיו סיימתי את 27

ביג ברודר עם ציוותים ממש טובים
והישרדות עם ציוותים ממש מעפנים
מקווה מאוד שרופרט יעוף ראשון גם פה (או האפגאנים, זה גם בסדר)

B R A Y E R

New member
מנהל
המרוץ למליון 31 עונת הריאליטי - הכירו את הזוגות

בצעד מפתיע הוחלט להקדים את העונה, והפרימיירה תשודר בעוד שבועיים בדיוק - ה17.4!
כל שבוע בלילה בין רביעי לחמישי, ישר אחרי הפרק של הישרדות

אז כמו שכבר פירסמנו כאן בעבר, העונה הזו תורכב מ11 זוגות - 3 מהישרדות, 3 מהאח הגדול ו5 מעונות קודמות של המרוץ למליון.

בשרשור הזה אציג את הקאסט שהוכרז לפני כמה דקות באופן רשמי

B R A Y E R

New member
מנהל
ארט וג'ייג'יי

הקשר בין הזוג- החברים הכי טובים
עונות קודמות- מקום שני בעונה 20 של המרוץ למליון

ג'ייג'יי קארל
גיל-
49
מקצוע- סוכן משמר הגבול / אכיפת ההגירה
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? רוסיה, בגלל ההיסטוריה
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? לראות את העולם דרך העיניים של המירוץ. מהיר, מדהים, ומלהיב.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים.

ארט וולז
גיל-
49
מקצוע-סוכן פדרלי
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? ניו זילנד לראות את הזוהר הדרומי
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? לטייל במקומות חדשים, לחוות תרבויות שונות, להכיר אנשים חדשים.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים!

B R A Y E R

New member
מנהל
קולין וקריסטי

הקשר בין הזוג- זוג נשוי
עונות קודמות- מקום 2 בעונה 5 של המירוץ למליון (באותה עונה היו רק זוג שהתחיל לצאת אחד עם השני)

קולין גווין
גיל-
38
מקצוע- יזם טכנולוגיה
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? אנטרטיקה, בגלל חיות הבר.
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? לראות את עצמי רץ במרוץ למליון לפני 15 שנה נתן לי הזדמנות להסתכל על עצמי מבחוץ ולראות עד כמה לא מודע ומלא אגו ההתנהגות שלי הייתה. מאז, עשיתי שנים רבות של עבודה כדי להרחיב את נקודת המבט שלי, ולבוא עם חשיבה יותר אוהבת ומשתפת פעולה. אני מקווה להכנס למציאות המהונדסת הזו שעוצבה במטרה להביא אותנו ללחץ קיצוני ולאיבוד החוסן שלנו, ושאוכל ליישם את העקרונות והמנהגים ששינו את חיי היוםיום שלי, כדי שאוכל לראות אם הם יכולים לעזור לי לחוות נסיון יותר הרמוני ועדיין להיות כלכך תחרותי כמו שהיינו בפעם הראשונה במרוץ.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים, ללא כל ספק. המרוץ למליון שונה לחלוטין מיתר התוכניות בכך שהמתחרים נמצאים בעולם האמיתי וצריכים לנווט במדינות עם שפה שונה ותרבויות שונות, להתמודד עם עיכובים בלתי נשלטים של טיסות, חוסר שינה, ג'ט לג וכו'. אני חושב שאנשים שכבר חוו את זה בעבר, והוכיחו שהם מצליחים, הם יהיו התחרות הגדולה ביותר שלנו.

קריסטי וודס
גיל-
40
מקצוע- קואצ'רית ליחסי סק ס, אהבה ומערכת יחסים
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? אפריקה - אמא אדמה! נהנתי מאוד מהביקור שלנו שם בעונה 5, ומאוד הייתי רוצה לחזור!
מה את מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? יותר אינטימיות, חיבור, כיף ו... פתיחות!
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים ללא ספק!!

B R A Y E R

New member
מנהל
בקה ופלוייד

הקשר בין הזוג- חברים (למי שלא ראה את העונה שלהם, זו פעם ראשונה שהגיעו 22 מתמודדים שלא מכירים אחד את השני, והם התחלקו לבד לזוגות)
עונות קודמות- מקום 5 בעונה 29 של המרוץ למליון (סיימו בסוג-של פינוי רפואי)

בקה דרוז
גיל-
28
מקצוע- מדריכה/קואצ'רית לטיפוס הרים
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? ניו זילנד. שמעתי שממש יפה שם ואין מחסום שפה.
מה את מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? אני מקווה שנביא את הטוב ביותר אחד בשביל השני, ושנחלוק שפע של חוויות חדשות. אני מקווה להשיג הבנה טובה יותר של הצוות הדינמי שלנו, ללמוד אחד מהשני, ללמוד יותר על עצמי, וכמובן - לעשות כיף.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? האיום הגדול ביותר שלנו הם הרצים. הם עשו את זה בעבר, והם יודעים איך המשחק הזה עובד.

פלוייד פירס
גיל-
23
מקצוע- מנהל שירות לקוחות
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? אוסטרליה ו/או ניו זילנד. זו היבשת היחידה שלא הייתי בה (חוץ מאנטרטיקה)
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? להפיץ את השמחה שלנו בעולם, ושתהיה לנו חוויה של פעם בחיים. לבקה ולי יש עדיין הרבה מה ללמוד אחד על השני, ולכן היחסים שלנו בטוח עומדים להיות עמוקים יותר!
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? ללא ספק השורדים! אני מרגיש שהישרדות יכול להיות פסיכולוגית קשה יותר מהמרוץ, כי זה יותר חברתי ואתה פשוט יושב לבד ומתמודד עם המחשבות שלך. אז אני חושב שהשורדים יכולים להתמודד עם עצמם ברגעים מלחיצים. במרוץ האתגרים הם גם פיזיים וגם מנטלים, וברור שהשורדים כבר רגילים לתנאים האלו!

B R A Y E R

New member
מנהל
לאו וג'מאל

הקשר בין הזוג- בני דודים
עונות קודמות- מקום 4 בעונות 23 ו24 של המרוץ למליון

לאו טימורי
גיל-
31
מקצוע- מנהל בר
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? אפגניסטן, בגלל שזו המולדת של הוריי ומעולם לא ביקרתי שם.
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? אני מקווה לחוות ולהתחבר אליו מחדש כפי שהיינו כנערים, כי עכשיו אנחנו גרים רחוק אחד מהשני.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים, בפער! בגלל שהם התנסו במירוץ בעבר. שום דבר לא מכין אותך למרוץ אלא אם כן רצת בו בעבר.

ג'מאל זדראן
גיל-
30
מקצוע- מנהל שירותים פיננסים של לקוחות
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? בכל מקום שיש בו בעלי חיים. תמיד אהבתי בעלי חיים, בעיקר חתולים אקזוטיים. תמיד חלמתי להיות שקוע עם חיות בר ולחיות איתם.
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? חוזרים לפעם שלישית. אני מאוד מקווה שנהיה כוח שיש להתחשב בו. זה יצריך הרבה סבלנות ומשמעת. אני גם רץ הפעם במרוץ בשביל להעלות את המודעות לסרטן השד.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? בוודאות, האיומים הגדולים יהיו הזוגות שהשתתפו כבר במרוץ. פשוט בגלל הנסיון. להשתתף כבר קודם במרוץ עוזר לך להתכונן מנטלית ופיזית.

B R A Y E R

New member
מנהל
טיילר וקורי

הקשר בין הזוג- החברים הכי טובים
עונות קודמות- מקום 3 בעונה 28

טיילר אוקלי
גיל-
30
מקצוע- יוטיובר
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? כל מקום חדש! אני עדיין אשמח לחקור מדינות בדרום אמריקה ובאפריקה.
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? זכרונות חדשים.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים! הם יודעים למה לצפות.

קורי קוהל
גיל-
33
מקצוע- מנחה פודקאסט
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? תמיד רציתי לנסוע ליפן. אשמח לראות את טוקיו ולחוות את הלם התרבות.
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? לבלות יחד ולהתנתק מהחיים שלנו באינטרנט.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים!

B R A Y E R

New member
מנהל
ג'אנל ובריטני

הקשר בין הזוג- חברות
עונות קודמות- ג'אנל מקום 3 בעונות 6 ו7 באח הגדול, בריטני מקום 4 בעונה 12 באח הגדול, ושתיהן השתתפו יחד בעונה 14 באח הגדול - ג'אנל סיימה במקום 12 ובריטני במקום 8.

ג'אנל פיארזינה
גיל-
38
מקצוע- מתווכת
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? יפן. אף פעם לא ביקרתי שם, ולאחרונה ביצעתי בדיקת דיאןאיי ולמדתי שיש בי חלק אסיאתי.
מה את מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? אני מקווה להוכיח לעולם שאמהות מסוגלות לכל דבר.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? התחרות הגדולה שלנו היא ללא ספק עם זוגות קודמים של המרוץ למליון. הם עשו את זה בעבר והם יודעים מה הם עושים.

בריטני היינס
גיל-
30
מקצוע- אמא במשרה מלאה
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? כל מדינה ביבשת אפריקה כי אף פעם לא הייתי שם ותמיד רציתי.
מה את מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? נסיון בטיולים וייצוג נשים.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? ללא ספק הרצים! הם כבר מנוסים מעונות קודמות ומוכנים יותר למרוץ. האח הגדול מכין אותך לאספקטים החברתיים של המרוץ, אבל אני לא חושבת שהמיומנויות האלו חשובות במרוץ כפי שהן חשובות באח הגדול.

B R A Y E R

New member
מנהל
רייצ'ל ואליסה

הקשר בין הזוג- אחיות
עונות קודמות- רייצ'ל מקום 9 בעונה 12, והמנצחת של עונה 13 באח הגדול, ואליסה מקום 6 בעונה 15 באח הגדול (בנוסף רייצ'ל השתתפה כבר פעמיים במירוץ למליון עם בעלה ברנדון והגיעו פעמיים למקום ה3 - בעונות 20 ו24)

רייצ'ל ריילי
גיל-
34
מקצוע- סטודנטית, מורה ליוגה, יזמית, מתמודדת ריאליטי, אמא, בדרנית ובלוגרית
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? בספארי באפריקה שוב, זה מדהים, אני מתכוונת מי זוכה לעשות את זה? אבל אני נרגשת מכל מקום
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? אני חושבת שהאיום הגדול הם הרצים. הזוגות מהמרוץ יודעים למה לצפות, ואפילו שאני כבר השתתפתי פעמיים, הפרטנרית שלי אף פעם לא השתתפה במרוץ אז הכל לגמרי חדש לה. זה כמובן טוב שיש זוג עיניים חדש שאני סומכת עליה, אבל אני מקווה שהיא תקשיב לי, בגלל שאחרי הכל - עשיתי את זה פעמיים ומעולם לא הודחתי! זה גם מוסיף הרבה לחץ על שנינו, אבל אני רייצ'ל ריילי, זכיתי ב2 תוכניות ריאליטי - זה בכיס שלי!
את חושבת שהאח הגדול הכין אותך למרוץ למליון? למדת משהו באח הגדול שיכין אותך למרוץ? אני חושבת שלהיות במרוץ למליון הכין אותי יותר מלהיות באח הגדול. המרוץ למליון בדרך כלל לא אסטרטגי עם שאר הזוגות במרוץ. אבל אני חושבת שברגע שיש רצים לשעבר, שורדים ודיירים, אני חושבת שהמשחק יהיה הרבה יותר חברתי מעונות קודמות. אני לגמרי מוכנה ליצור בריתות במירוץ ולהשתמש בנסיון שלי במרוץ ובניסיון שלי באח הגדול.

אליסה סלייטר
גיל-
32
מקצוע- מייסדת ומנכ"לית של אפליקציה כלשהי
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? אפריקה - כדי לראות את כל החיות
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? אני מקווה להתגבר על הפחד שלי מטיסות!
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? ללא ספק הרצים.
את חושבת שהאח הגדול הכין אותך למרוץ למליון? למדת משהו באח הגדול שיכין אותך למרוץ? אני חושבת שלמדנו שהקאסט של האח הגדול הם קבוצה של שקרנים פתולוגיים, ולעולם לא ניתן לסמוך על אף אחד מהם. למעשה, פשוטו כמשמעו, אל תסמכו אי פעם על דיירי האח הגדול, חוץ ממני. אתם יכולים לסמוך עלי עם החיים שלכם.

B R A Y E R

New member
מנהל
ניקול וויקטור

הקשר בין הזוג- מאורסים
עונות קודמות- ניקול מקום 7 בעונה 17 של האח הגדול, ושניהם הכירו בעונה 18 של האח הגדול שם ויקטור הגיע למקום 5 וניקול ניצחה.

ניקול פרנזל
גיל-
26
מקצוע- אחות מוסמכת, יוצרת תוכן ומנחה שותפה בפודקאסט.
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? בכל מקום שיש פילים! אני אוהבת חיות!
מה את מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? ללמוד כיצד להתמודד עם מצבים מלחיצים ביחד, לחוות את העולם עם מישהו שאני אוהבת, ליצור זכרונות של פעם בחיים ולכסח לאנשים את הצורה.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? זוגות קודמים מהמרוץ, כמובן! הם יודעים איך לעבוד ביחד כצוות, מה החוזקות והחולשות שלהם, מה שאנחנו עדיין לא בטוחים לגביו!

ויקטור ארויו
גיל-
28
מקצוע- מוביל ופורק מטענים
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? המלדיביים: יופי מדהים שלאט לאט נעלם לתוך האוקיינוס. אולי לא יהיה כאן בעתיד.
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? לקרב בינינו ולחלוק חוויה מדהימה. אנחנו נלמד באמת המון אחד על השני ונשתף משהו שלנצח נוכל להסתכל עליו לאחור.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים, בגלל שהם עשו את זה בעבר מה שמכין אותם לסוג הזה של האתגרים.

B R A Y E R

New member
מנהל
קורין ואלייזה

הקשר בין הזוג- חברות
עונות קודמות- קורין מקום 7 בהישרדות גאבון(17) ומקום 12 בהישרדות קרמואן (26), אלייזה מקום 4 בהישרדות ונואטו(9) ומקום 10 בהישרדות מיקרונזיה(16)

קורין קפלן
גיל-
39
מקצוע- מכירת ציוד רפואי בשביל הכסף הגדול, ופודקאסטינג בשביל כסף מהצד
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? מיאנמר בגלל שאלייזה טוענת שזה המקום הכי טוב שהיא אי פעם טיילה בו. אני מעדיפה את ההמלצות שלה יותר מכל אפליקציות להמלצות טיולים בחו"ל. בהקשר למרוץ הזה, אני רוצה לבקר בסין. אני מדברת מנדרינית שוטפת ויש לי יתרון עצום. סתם אני צוחקת, אני בקושי מדברת אנגלית. אבל אלייזה יודעת מנדרינית והיא הנשק הסודי שלי.
מה את מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? רק מחפשת את 16 דקות התהילה שלי.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים. זה אותו הקונספט של פסיכומטרי - הציון שלך עולה בכל פעם שאתה נבחן מחדש.
את חושבת שהישרדות הכין אותך למרוץ למליון? למדת משהו בהישרדות שיכין אותך למרוץ? למדתי איך להחזיק מעמד בתנאים בלתי נסבלים, ולכוון את הקול הזה בראש שלך שאומר "למה לעזאזל נרשמתי לזה?"

אלייזה אורלינס
גיל-
35
מקצוע- סנגורית ציבורית
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? בהוטאן. אני רוצה לטפס על הרי ההימלאיה ולראות את המנזרים היפים ואת הנוף הדרמטי שם.
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? אני אוהבת למתוח את הגבולות שלי ולראות למה אני מסוגלת. אני לא יכולה לחכות להרפתקה ולאתגר!
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים. בלי הרבה מאמץ. זה כמו שבוסטון רוב התמודד נגד חבורה של ניוביז בעונה 22 של הישרדות.
את חושבת שהישרדות הכין אותך למרוץ למליון? למדת משהו בהישרדות שיכין אותך למרוץ? הישרדות הכינה אותי לרעוב, ולכן אני לא אצטרך להוציא את הכסף של הלג (כסף שמקבלים במקטעי מרוץ מההפקה) על אוכל. גם נוח לי לישון בכל מקום - רצפת שדה התעופה זה מפואר בהשוואה למחסה בהישרדות.

B R A Y E R

New member
מנהל
רופרט ולורה

הקשר בין הזוג- נשואים
עונות קודמות- רופרט מקום 8 באיי הפנינה(7), מקום 4 באולסטארס(8), מקום 6 בגיבורים נגד נבלים(20), ומקום 20 בדם נגד מים(27). לורה גם השתתפה בדם נגד מים וסיימה במקום 12.

לורה בונהאם
גיל-
49
מקצוע- אחות מוסמכת
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? תמיד רציתי לבקר באוסטרליה ולצלול בשונית המחסום הגדולה. אני מעדיפה אקלים טרופי אבל מוכנה להכל!
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? אני מקווה לא להיות הצוות הראשון שיודח, לראות מקומות בעולם שמעולם לא ראינו, ולחזק את הנישואים שלנו אפילו יותר עם חוויות חדשות ומאתגרות.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? התחרות הגדולה שלנו תהיה ללא ספק עם הרצים, יש עקומת למידה במרוץ, ולחוזרים יש את הייתרון, ללא ספק!
את חושבת שהישרדות הכין אותך למרוץ למליון? למדת משהו בהישרדות שיכין אותך למרוץ? לשרוד 21 ימים בג'ונגל של הישרדות הסמיך אותי לגמרי! הישרדות לימדה אותי לצפות לבלתי צפוי. אני מרגישה שאני יכולה לכבוש כל אתגר שיזרקו עלי בתוכנית ריאליטי או בחיים האמיתיים.

רופרט בונהאם
גיל-
54
מקצוע- עצמאי
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? הכל. אני לא יכול לחשוב על מקום שלא הייתי רוצה לבקר בו.
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? אתגר מצויין.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? לזוגות מתמודדי עבר מהמרוץ יש ללא ספק את הייתרון. למתמודדים חוזרים תמיד יש ייתרון על הניוביז.
את חושבת שהישרדות הכין אותך למרוץ למליון? למדת משהו בהישרדות שיכין אותך למרוץ? אחרי כלכך הרבה פעמים בהישרדות, עשיתי הרבה מאוד אתגרים. הישרדות לימדה אותי להרגיש בטוח עם אתגרים.

B R A Y E R

New member
מנהל
כריס וברט

הקשר בין הזוג- חברים
עונות קודמות- שניהם השתתפות בעונה 33 של הישרדות - כריס במקום 11 וברט במקום 5.

ברט להבל
גיל-
44
מקצוע- סמל במשטרה.
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? ניו זילנד בגלל מזג האוויר החמים והחופים.
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? יותר ידע על ג'ינג'ים.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? הרצים בגלל שהם עשו את זה בעבר, ואנחנו חדשים במירוץ.
אתה חושב שהישרדות הכין אותך למרוץ למליון? למדת משהו בהישרדות שיכין אותך למרוץ? הישרדות לימדה אותי לעבוד עם אנשים ולרקום בריתות, מה שאני מקווה שיעזור לנו במירוץ לעשות אסטרטגיה עם זוגות אחרים, כך שלא נקבל סיבוב פרסה!

כריס האמונס
גיל-
40
מקצוע- עו"ד
מקום/מדינה שהיית רוצה לטייל בה? שוויץ!
מה אתה מקווה להשיג במרוץ עם הפרטנר שלך (מעבר לנצחון)? אני תמיד מחפש את האתגר הגדול הבא. אני מקווה שתהיה לי את ההרפתקה והתחרות מול צוותים אחרים.
מי האיום הגדול העונה - השורדים, הדיירים או הרצים? אני מאמין שהצוותים של הרצים הם המתחרים המפחידים!
אתה חושב שהישרדות הכין אותך למרוץ למליון? למדת משהו בהישרדות שיכין אותך למרוץ? הישרדות בהחלט עוזרת לך להתכונן למרוץ למליון! אתה לומד להסתגל באופן יוצא מן הכלל בהישרדות ואני מרגיש שהכישורים האלו נחוצים כדי להתגבר על האתגרים של המרוץ למליון.

סטילהוק

New member
זה מה שהביאו מהישרדות והמירוץ? באמת? מה זה עונת המבוגרים?

נתחיל בזה שלפחות חצי מהמתמודדים מעל גיל 30, רבע מהם מעל 40-50, והכי צעירים שבהם בגילאים 23 (פלוייד), 26 (ניקול), ו-28 (ויקטור ובקה). כלומר 4 מתמודדים מעל גיל 20, וכל השאר מעל גיל 30 ומעלה. שלא לדבר בכלל על רוב הבחירות הגרועות של הצמדים שהם בחרו להביא מהמירוץ והישרדות. היחידים אולי שאהבתי מבין כל 5 הצמדים שהביאו מהמירוץ הם קולין וקריסטי גווין, שיצאו קבוע כשהשתתפו בעונה 5 של TAR שהיתה אגב אחת העונות היותר טובות של המירוץ למיליון האמריקאי, אך הרבה יותר בזכות שרלה ומירנה המצחיקות והתחמניות, שאף מאוחר יותר השתתפו בעונת האולסטארס, והיו אחראיות להפתעת העונה שאף אחד מהצופים והמתמודדים לא ציפה לה, ועכשיו שניהם משתתפים במירוץ כזוג נשוי. אך אפילו הם כבר מבוגרים, ולא בטוח שהכוח שהיה להם בעונה החמישית של המירוץ עדיין במותניהם.

לעומת זאת, לאו וג'מאל בני הדודים האפגאנים המאוסים חוזרים שוב למירוץ בפעם השלישית? בקה ופלוייד, קרי טים ג'וי המאוסים גם חוזרים, ארט וג'ייג'יי בני ה 50 כבר, טיילר וקורי היוטיוברים המעצבנים. ומהישרדות כריס וברט שלא אהבתי את שניהם, קורין ואלייזה שלא מבין מה בכלל הקשר ביניהן כי הן לא שיחקו באף עונה ביחד, שלא לדבר על כך ששתיהן מעצבנות ויעלו אחת לשנייה מהר מאוד על העצבים, טוב, אולי נראה קצת קטפייט העונה, אבל רופרט ולורה? באמת? לא מספיק ש CBS העניקו לו מיליון דולר למרות ששיחק 4 עונות ולא זכה מעולם? עד היום לא מובן לי על מה ולמה העניקו לו בכלל מיליון דולר בלי שיזכה בהישרדות. שלא לדבר על כך ששניהם כבר זקנים.

עושה רושם שנקודות האור היחידות העונה הן דווקא מביג בראדר, ג'אנל ובריטני, למרות שגם הן לא ממש צעירות, אך גם לא זקנות או מאוסות ומעצבנות כמו רוב השאר. את רייצ'ל לא אהבתי במירוץ עם החבר שלה, אך את אחותה אליסה אני פחות מכיר, ויהיה מעניין לראות את הדינמיקה בין שתי האחיות, וגם ויקטור וניקול שהם צמד יחסית צעיר בניגוד לרוב הצמדים האחרים, להוציא בקה ופלוייד, נראים לי כבעלי פוטנציאל.

אך בגדול, אכזבה גדולה מהבחירות העונה. במירוץ וגם בהישרדות השתתפו מתמודדים כל כך הרבה יותר טובים ומעניינים מאלה שנבחרו להשתתף במירוץ העונה, שלא מובן לי בכלל
זה הבחירות הגרועות האלה. ובאמת תודה ל CBS שלא הביאו לנו גם מתמודדים בני 60-70 מהעונות הראשונות של הישרדות והמירוץ והסתפקו רק בבני 40-50.

Uri04

New member
מבוגרים? 38-40 זה מבוגר?

בן כמה אתה? בכרטיס שלך כתוב שאתה בן 37, אבל רמת הכתיבה ורדידות תוכן התגובות שלך נראות כמו של ילד בן 12.

סטילהוק

New member
מה פתאום מבוגרים, 38-40 זה ילדים

או יותר נכון עוללים. שלא לדבר בכלל על 41-56 שהם בכלל עוברים.

Bar EL

New member
אגב

רוב הזוכים בהישרדות הם מעל גיל 30 והרבה מהם גם קרובים לגיל 40 (החל מריצ'ארד וטינה הזוכים הראשונים שהיו בני 39).

noamlah

New member
ונחשו מי עוד זקנה בלה שכבר עברה את גיל 30

קלי וונתוורת'

למעלה