המרוץ למליון 31 עונת הריאליטי - הכירו את הזוגות

סטילהוק

New member
32 זה ממש לא זקנה ובטח לא בלה, והלוואי כל הבנות ייראו כמוה

בגיל 32. חוץ מזה אנחנו מדברים על גילאי 38-40 וגילאי 41-56. כך שאין שום קשר לקלי.

noamlah

New member
אולי סטילהוק יודע יותר מאיתנו

אולי סטילהוק הוא...
לא!!!...
אולי?....
יכול להסביר כמה דברים
גם את האהבה הטוטאלית לקלי וגם את הרגישות לליהוק מבוגרים בריאליטי

סטילהוק

New member
איף, לא סבלתי אותו

רק בגללו קלי הודחה כל כך מוקדם בעונה 29. אם לא הוא היתה מגיעה רחוק עם הברית שלה עם נטלי וג'רמי, ואולי אפילו זוכה בסוף. הסיבה היחידה שקלי שהראתה המון פוטנציאל וסומנה כבר באותה עונה כאיום הגדול ביותר ע"י מי שדאגה להדיחו אח"כ מהמשחק, הודחה מהמשחק וכל המשחק נהרס לה היה אבא שלה. עובדה שמי שזכתה בסופו של דבר באותה עונה היתה נטךי שהיתה הראשונה שנותרה לבדה וללא קרוב משפחה במשחק. מה שהקל עליה מאוד לשחק כרצונה ולא להיות תלויה בקרובת המשפחה שלה. ועל הדרך גם לנקום בביילור שהיתה שותפה להדחתה גם של אחותה וגם של בת בריתה קלי.

סטילהוק

New member
הישרדות זה לא המירוץ, במירוץ רצים כל הזמן כל הזמן בתנועה

זו תחרות ריאליטי שמתאימה הרבה יותר לצעירים מלמבוגרים. מעטים המבוגרים שזכו במירוץ.

noamlah

New member
נודניק

טוען שעונה 11 היא אחת העונות הטובות בכל הזמנים:

בבקשה:
דיוויד ומארי
קווין ודרו
טרי ואיאן
ג'ו וביל
אוסוולד ודני
אוצ'אנה וג'ויס

חצי מהקאסט!
כולם מעל גיל 40 חלקם מעל 50

בנוסף בצוותים האחרים
ג'ון ויטו (מעל 30)
רוב מאריינו (30)
שארלה ומירנה (מעל 30)

היחידים שהיו צוותים מלאים מתחת ל30 היו דסטין וקאנדיס ואריק ודניאל וגם הם אמצע שנות ה20 שלהם

אז אם זאת עונה זקנה מה הייתה היא? העונה האפית והמושלמת שנמצאת בראש דירוגים של כל צופי הישרדות והמירוץ ובלה בלה בלה?

גם עונה 5 הכילה המון מבוגרים בתוכה

סטילהוק

New member
לא רק אני טוען, זאת עובדה שהיא מדורגת כאחת הטובות ביותר

ואם יש לך בעיה עם עובדה זו בעיה שלך. אך זו עדיין תישאר עובדה.
ולא בגלל הגילאים זו אחת העונות הכי טובות, אלא בגלל המהלכים שבה.
חוץ מזה, למרות שגם עונה 5 וגם עונה 11 היו עונות מצויינות הן משתייכות לעידן הישן של המירוץ, ולא לעידן החדש של ימינו שאם תבדוק עונה עונה תגלה שרוב הממתודדים והצמדים המשתתים במירוץ הרבה יותר מצעירים מבעידן הישן, בגלל רמת הקושי של המשימות שהפכה לקשה יותר, מהירה יותר ומסובכת הרבה יותר.

אורישקי

New member
חוץ מקולין וכריסטי שממש מזמן ראיתי את העונה שלהם

אני לא מכיר אף אחד מהזוגות מהמירוץ.
לדעתי חבל שלא עשו את זה רק עונה של ביג בראדר והישרדות בנפרד.... אבל אולי זה גם כי אני לא מכיר את המתמודדים מהישרדות
&nbsp
לגבי הקאסט של ביבי והישרדות אחרי כל השמות הוא יצא קצת אמזכזב. אני כרגע בעד קורין ואלייזה למרות שלא צופה להן עתיד רחוק, וכמובן הכי הכי הכי בעד בריטני וג'אנל
חולה על שתיהן
לרייצ'ל ממש ממש אין לי כוח והיא אחת המאוסות והמעצבנות שיש ביותר, ואליסה בעונה שלה הייתה מהנורמליות היחידות אבל היא גם לא מציעה גדולה.
רופרט ולורה מאוסים ברמות קשות
ניקול וויק חמודים אך דביקים
וכריס וברט הליהוק הכי מפתיע שיש - הם דווקא היו סבבה אבל הם בטח שלא מספיק מעניינים....

ציוותים קצת מוזרים

ואמנם לא בחירות מדהימות של מתמודדים,
אבל כן בא לי שהעונה כבר תתחיל

sapir aloud555

New member
הפורמט לא ממש מעניין אותי

אבל אולי אצפה כדי לראות את קורין ואלייזה משחקות מי יותר ביץ'
&nbsp
לא מכירה את המתמודדים שלא מהישרדות אז אין לי איך לשפוט. כריס וברט ליהוק רנדומלי משהו

B R A Y E R

New member
מנהל
אני ממש מצפה לעונה הזאת

אשכרה כמעט שנה עברה מאז שצילמו אותה! הזוי!
אבל טוב שהקדימו אותה :)
אני מכיר את כל הקאסט חוץ מטיילר וקורי (שראיתי רק 2 פרקים מהעונה שלהם ולא נסחפתי להמשיך, אולי אשלים לקראת העונה)
הזוגות שאני מפברט: רייצ'ל ואליסה
בקה ופולייד
ולאו וג'מאל

קולין וקריסטי לא סבלתי בעונה 5 ואני מקווה שהתבגרו מאז ויהיו באמת יותר נחמדים
ארט וג'ייג'יי לא סבלתי בעונה 20 ואני מקווה שיעופו מהר
את ג'אנל ובריטני גם לא סבלתי באח הגדול, ומעניין אותי מה תהיה הדינמיקה שלהן כי הן לא כאלו באמת קשורות אחת לשניה..
שלושת הזוגות מהישרדות ייצוגים באמת חלשים.. רופרט ולורה דווקא כן מתבקש, למרות שאני חושש שזה לא הפורמט שלהם
קורין ואלייזה אדיש לליהוק הזה,מקווה שיבדרו
וכריס וברט באמת ליהוק WTF (דווקא הם מעונה 33? למה לא אדם וג'יי נגיד? ג'סיקה וקן?)
&nbsp
אני גם כמו (כמעט) כולם מסכים שהמתמודדים החוזרים מהמרוץ עם הפוטנציאל הכי גבוהה לזכות, וחושב שזה לא פייר שמערבבים אולסטארס עם ניוביז במרוץ למליון
לעומת הישרדות והאח הגדול, במרוץ למליון יש הרבה יותר ייתרון לזוגות שכבר השתתפו במרוץ
אך בכל זאת... אם לזוג ניוביז אחד יש את הסיכוי לעשות את זה - ניקול וויקטור!
ואחריהם רייצ'ל ואליסה (חצי אולס חצי ניובי)
ואם צריך להמר על אחד מהאולסטארס... מהמר על בקה ופלוייד
&nbsp

noamlah

New member
דרך אגב חייב לאמר

שאני עושה עכשיו בינג' למירוץ למיליון לעונות שלא ראיתי (מ18 ומאלה עכשיו ב28) והעונות שהכי פחות נהניתי מהם היו עונות האולסטאר
הליהוקים של המירוץ לעונות האולסטאר שלהם נוראיים, בין אם זה דמויות מאוסות שמיצינו בעונות הקודמות או אנשים ממש משעממים שלא זוכרים מי הם
חוסר גיוון בעונות (עונה 24 כללה 5 צוותים מעונה 22, כמעט חצי מהקאסט)

אני לא רץ להאשים את המלהקים, בניגוד להישרדות ששם רוב המתמודדים המבוקשים הם צעירים חסרי מחוייבות ולעתים גם חסרי עבודה קבועה מחוץ לריאליטי
במירוץ הרוב אנשי משפחה מבוססים עם עבודות רציניות וקצת יותר קשיים לפנות זמן
אז אני מניח שיש הרבה פחות מבחר ונשאר הבררה
מה שגרם לי לתהות עם עונות אולסטאר
זה משהו שבכלל מתאים למירוץ

לאור זאת אני דווקא מופתע לטובה מהליהוק
זה לא האידיאל פה של כולם זה נכון אבל יש מספיק גיוון וקאסט שיחסית לא המאיס את עצמו (מלבד האפגאניים ורופרט) בשביל תקווה לעונה מעניינת

סטילהוק

New member
אתה רציני? עונת האולסטאר הראשונה בטופ 10 העונות של TAR

אחת העונות הטובות ביותר בתולדות המירוץ למיליון האמריקאי, עם הצמדים הכי מעניינים ועם ההפתעה הכי גדולה.

noamlah

New member
התכוונתי בעיקר

לעונות 18 ו24 כי אותן ראיתי עכשיו והן היו משעממות מאוד וכל מי שהחזירו לשם לא היה צריך לחזור לדעתי
את עונה 11 ראיתי לפני שנים קצת אחריי שהיא שודרה אז לא ממש יכול להצביע על איכותה
כן זוכר אבל שהפסקתי אותה באמצע ולקח לי זמן להמשיך וכן זוכר שאריק ודניאל שהיו הזוג הכי מיותר בעונה (אריק וג'רמי היו ממש מהדברים בעונה 9 והיא אשכרה הפכה אותו למשעמם) ניצחו בסוף
מה שמאוד השפיע על איכות העונה מבחינתי
בסקאללה של אז (לעונות 1-11) לא זוכר שראיתי אותה ממש גבוה

סטילהוק

New member
אתה מוזמן לבדוק בגוגל, עונת האולסטארס הראשונה בטופ 10

בכל הדירוגים של עונות המירוץ למיליון האמריקאי בכל הזמנים.
ועונה 5 האגדית במקום הראשון ברובם.

Bar EL

New member
אתה חייב להבין משהו קטן אחת ולתמיד סטילהוק

הדירוגים הכלליים לא מעניינים פה אף אחד, לכל אחד יש את הטעם שלו וממש לא אכפת לנו מה הדעה הרווחת והדירוגים שאתה דוחף בכל כל דבר וכטיעון נגדנו... זה אף פעם לא אמר כלום.
בסקרים והדירוגים של אמריקה גם עונה 22 במקומות הראשונים, אוזי ורופרט נמצאים בטופ של השחקנים הטובים ובריונון שטוני ניצח הקהל צעק בוז.
אומר לנו משהו? משנה את דעתנו? מעניין אותנו ? לא!

סטילהוק

New member
עונה 22 במקומות הראשונים באמריקה? בדיחה טובה

אלא אם כן מקום 25-30 נחשב בעיניך למקומות ראשונים. וטוני מדורג מעל רופרט. רופרט כבר מזמן לא השורד הכי אהוב באמריקה. זה היה אולי בתקופת האולדסקול, אך מאז ועד ימינו אנו עברו הרבה מים בנהרות...

וזה שלכל אחד יש את הטעם שלו, זה ברור וידוע, אבל דירוגים עולמיים כמו באתר Ranker נועדו לבדוק מה הרוב חושב, ולא מה כל אחד חושב אינדבדואלית ועל פי זה מדרגים את העונות ואת המתמודדים בכל תוכנית ריאליטי. ולא משנה אם אוהבים את זה או לא אוהבים את זה, זאת עובדה.

ואף אחד לא מנסה לדחוף את דיעותיו בכוח למישהו אחר. אף אחד לא רובוט או חלק מעדר ואף אחד לא צריך לחשוב אותו דבר. ובדיוק בשביל זה יש פורומים, בשביל לדון ולשתף דעות, גם אם לא תמיד חושבים אותו הדבר. זו המהות של כל פורום.

Bar EL

New member
אם ככה

אז למה אתה תמיד דוחף את הדירוגים האלה כאילו הם מעניינים מישהו?
אבל לא באמת ציפיתי להבנה ממך...
העיקר שתמשיך להצחיק אותנו!

סטילהוק

New member
אני לא דוחף שום דבר, אני פשוט מציין עובדה

וגם אם אוהבים את זה או לא, זו עדיין עובדה. רוצה להתווכח עם עובדה? תרגיש חופשי, אך זאת עדיין תישאר עובדה.

למעלה