|נשי
N N o R i K o New member 3/9/12 #27 חבורה של פסיכיותתתתתת שלושה שרשורים למזל? אתן פשוט מטורפות. אבל אני מתה על כולכן ולגמרי עשיתן את היומולדת הזה מושלם אין כמו הפורום הזה בעולם! (נו הייתי חייבת לשרשר את כולם... אני לא יכולה להנות מפריווילגיות ניהול שכאלו ;< אבל באמת שאני אוהבת אתכן)
חבורה של פסיכיותתתתתת שלושה שרשורים למזל? אתן פשוט מטורפות. אבל אני מתה על כולכן ולגמרי עשיתן את היומולדת הזה מושלם אין כמו הפורום הזה בעולם! (נו הייתי חייבת לשרשר את כולם... אני לא יכולה להנות מפריווילגיות ניהול שכאלו ;< אבל באמת שאני אוהבת אתכן)
A Ayelet 363 New member 3/9/12 #28 מזל טוב!!! יום הולדת שמח ומאושר! יום הולדת מלא אושר, אהבה, חיוכים ושטויות משמחות! וסליחה שאני כל כך גרועה בברכות...
מזל טוב!!! יום הולדת שמח ומאושר! יום הולדת מלא אושר, אהבה, חיוכים ושטויות משמחות! וסליחה שאני כל כך גרועה בברכות...
N N o R i K o New member 4/9/12 #45 זהו, הגבתי לכוווווווווולן! הייתי חייבת להודות לכן אחת אחת ולהזכיר לכן שוב שאתן מושלמות ואני אוהבת אתכן
זהו, הגבתי לכוווווווווולן! הייתי חייבת להודות לכן אחת אחת ולהזכיר לכן שוב שאתן מושלמות ואני אוהבת אתכן