ממה שאני זוכר...
סרטים:

בין הכוכבים - יצירת מופת. סרט עם לא מעט פגמים, שמתגמדים לנוכח החוויה שהצופה עובר. נהניתי כל כך.

רכבת הקרח - באמת שלא ציפיתי להרבה, סתם סרט אקשן בדיוני. בסוף התגלה לי אחד הסרטים האפלים והמרתקים ביותר שראיתי. שום דבר לא יכול להכין אתכם לטירוף של הסיפור והמשחק. חובה.

מבחינת ספרים, הבולטים שאני זוכר:
RED RISING - הספר הזה נהפך ללהיט ענק, וכבר התחילו לעבוד על הסרט. ההימור שלי - משחקי הרעב הבא.
כתוב מצוין, מותח, מפתיע וממכר.
אה, והשגתי היום את הספר השני

Bel Dame Apocrypha - טרילוגיה מעולה ומאוד מקורית. עולם שהוא בעצם קיבוץ גלויות של הרבה מאוד כוכבי לכת שונים, קסם שמתבסס על חרקים, יותר אלימות מבסרטי טרנטינו. גיבורה ראשית מאוד מורכבת שקשה לאהוב, אבל ללא ספק אי אפשר להישאר אדיש אליה. טרילוגיה נפלאה שכתובה מצוין.

The red knight - ספר פנטזיה מגניב, מצחיק, קצבי ועם רעיונות מקוריים (לפעמים). ארוך מדי, אבל בכל זאת חוויה. ניסיתי (בכוח) לסיים את השני, אבל לא הצלחתי. השני באמת מרגיש כמו בזבוז זמן שיצא מכלל שליטה. אפשר לקרוא רק את הראשון וליהנות.

Three - יותר אנשים צריכים לקרוא את זה. ספר אפל וכל כך מהנה. גיבור שמזכיר את מקס הזוהם, מאוד מורכב ומסתורי. יצא לספר המשך, שלצערי לא הצלחתי להתחבר (יש דמות ראשית אחרת). אבל אולי אנסה אותו מתישהו שוב. גם כאן הראשון עומד בפני עצמו.

The Emperor's Blades - טרילוגיה שהפכה ללהיט גדול בחו"ל. במרכז הספר שלושה נסיכים, כל אחד במקום אחר בממלכה, והכול מסביבם מתפרק. מסוג הספרים שגורמים לך לחשוב על הוב, עם ההתעללות בדמויות שלה. לא כולם אהבו את הספר הזה כאן, אבל הוא כתוב טוב ומעביר את הזמן בכיף. השני יוצא ממש עוד מעט. ממליץ לנסות.

The Crimson Campaign - חיכיתי המון לספר הזה, ההמשך של Promise of blood שכל כך שיבחתי כאן. לשמחתי הספר לא אכזב, ואפילו הפתיע לטובה. פנטזיה נפלאה שמומלצת לכולם. החלק השלישי בטרילוגיה יוצא ממש עוד מעט.

זו גם הייתה השנה שבא גיליתי את עולם הקומיקס. הבולטים היו:
Pretty Deadly (למה אין המשך?!)
SAGA (חמוד אבל נמרח, וקצת מטופש).
EAST OF WEST - אדיר. מחכה להמשך שיסגור את הסדרה.
PREACHER - עדיין נשארו לי כמה כרכים שם. לא יודע למה הפסקתי, אולי כי קראתי אותם מהר מדי והייתי צריך זמן ריענון. בכל מקרה, מעולה.

*ותודה ל Goodreads שהזכיר לי מה קראתי השנה