בטח שמותר להסתקרן לגביי.
ואני אפילו אנסה לענות.
1. על מה שאתה אמרת בסוף דברי ך על עצמך.
אני חושבת שלא הייתי פוסלת איש שסובל מכאב, או נכה או כל דבר אחר.
אני לא מסתכלת על "הקנקן". באמת שלא. אני מסתכלת ורואה מי האיש שעומד מולי.
כבר יצאתי גם עם אנשים מבודדים מחברים. השאלה המובילה שלי היא למה זה קרה.
אם זה מישהו שמעולם לא היו לו חברים, כי הוא טיפוס לא חברתי, זה עניין אחד. אבל אם , כמו במקרה שלך, זה מישהו שהיו לו חברים, אבל נסיבות החיים שינו את מצבו.. לא הייתי אומרת על זה כלום . אמרתי לך, אני מאמינה שחברויות זה משהו שאפשר לחדש, ואפשר ליצור חדשות. זה לא מהווה שיקול בשבילי.
ולעניין כאב, תראה, אשקר אם אומר, שזה לא יעורר אצלי מחשבה, כי אינ חושבת על זה שמישהו שיש לו בעיית כאב, וגם אני עם כאב.. זה יכול להיות בעייתי.
מצד שני, מכיוו ןשאני יודעת מה זה, ומכיוון שלא הייתי רוצה שיפסלו אותי על זה, ומאחר ש.. בעיקר ברור לי שאפשר לחיות עם כאב רק צריך לבחור איך (טוב יותר או פחות) - אני ממש חושבת שזאת לא תהיה בעיה.
אגב, אני גם חושבת שכל אישה/בחורה שתצא איתה, לא תפסול אותך בגלל זה.
אנחנו מטפחים לעצמנו כל כך הרבה חששות, וחוסר ביטחון ותולים כל כך הרבה מאי האומץ או החשש שלנו בנכות/מוגבלות/כאב שלנו, שזה פשוט משתק, והפוך אותנו לפועלים בדפוס של הימנעות, וכאילו עם מניעים רציונליים.
אבל זה לא רציונלי.
צריך לצאת, ולהכיר. אתה תמצא את המתאימה לך!
וצריך לעשות את זה עכשיו.
כשאתה עוד לא "זקן" מדיי. וכשאתה בתקופה טובה שלך!
ואם אתה מתכוון לא להישאר לנצח במקום שאתה בו עכשיו,אז.. להתחיל להתארגן לחזור לארץ, כדי להכיר כאן .
אבל לא לעמוד במקום.
החשש מפגיעה/אי הצלחה הוא כל כך גדול שהוא מונע התנסויות, אבל .. מי שנמנע ולא מנסה, לא רק לא הולך קדימה עם החיים ובכללל, אלא למעשה -ה ולך לאחורה. וזה חבל!
2. שאלות הסקרנות:
א. איך אני מרגישה היום - ובכן, אין לי מושג. כואבת היטב, עייפה מאוד! ומנסה לשכנע את עצמי לנוח אבל יודעת שאני לא יכולה להבריז ממחויבויותיי.
ב. ביליתי בלוינשטיי ן כמה חודשים טובים.
בשני סשנים.
ג. צודק, שכחתי להשיב על הסעיפים של האופה.
הטוב של השבוע: היינו לפני החגים הכמעט אחרונים לשנה הזאת. זה היה יופי וגם . ערכתי מסע קניות
הפחות טוב של השבוע: אמא שלי הייתה חולה וגם אני....
מאכל השבוע: כל האוכל של החג הזה...
סרט השבוע: לא צופה בסרטים.
ספר השבוע: "מנהג נשים" של עליזה לביא. מומלץ!
בילוי/ יציאת השבוע: ....
תוכניות לסוף השבוע.....
ג. איך אני מנסה למצוא זוגיות...
שאלה טובה. בכל דרך הגיונית. מסכימה לדבר ולהכיר כמעט כל מי שמציעים לי במשפחה, חברים וכו.
מנסה להכיר בעבודה.
בודקת את האפשרות להשתמש גם ברשת לצורך העניין.
ובעיקר, מתפללת בכל הלב שה' ישלח את האדם הנכון בזמן הנכון. ושהזמן הנכון יהיה מהר יחסית...
עניתי?