הופ-הופ טרללה גדלתי בשנה!
אתמול לפני שנתיים ב30 לאוגוסט 2012 פתחתי לראשונה את פינת הבישול!
לא האמנתי שאתמיד עם הפינה לכל-כך הרבה זמן, ולא ציפיתי לכזאת הצלחה והענות של כל המשתתפים בפורום.
בתחילת הפינה היה לי מאוד קל להעלות מתכונים כל שבוע, לפעמים אפילו 2 או שלושה. היו לי ערמות של מתכונים שלא ידעתי מה לעשות איתם והפינה עזרה לי לעשות בהן סדר, להכין את הכל מחדש ולהחליט אם המתכון מוצלח ושווה לשתף ולהכין שנית או שלא. עם הזמן התדלדל לי המלאי והתחלתי לחפש מתכונים אחרים במגוון של אתרים וספרים. קרוב לוודאי שהייתי מזמן מפסיקה את הבישולים והפינה אילולא השיתופים וההשראה של כל משתתפי הפורום. תודה לכם.
בנוסף להעלאת הפינה השבועית, קיבלתי המון עזרה מאחורי הקלעים בלאגד ולהעלות את כל המתכונים שלי ושלכם לקובץ מסודר שהיה בסרגל הכלים (ושהקישור שלו נמצא אצלי בחתימה). אז עכשיו שאלה לי אליכם: האם אתם משתמשים בקובץ הזה? האם שווה להמשיך ולעדכן אותו?
כמו שכתבתי בפוסט נפרד, חזרתי לבשל אחרי שהייתי בחופשה. ההתחלה היתה קשה והיו כמה מתכונים חדשים שניסיתי שלא יצאו מוצלחים במיוחד. ההצלחה של השבוע היתה פסטה עם רוטב כרובית. להפתעתי הרבה אפילו האמצעי שבדרך כלל אוכל כרובית אבל מעקם את הפרצוף אכל שתי מנות וסיים את הכל!
אשמח לשמוע מכם כאן או בפרטי, מה אתם אוהבים בפינה, מה הייתם רוצים לשנות, או כל דבר אחר שאתם רוצים לשתף אותי, אם זה בהצלחות עם מתכונים או פאשלות (זה אף פעם לא קורה) או כל דבר אחר שעולה לכם לראש. וכרגיל מה אתם הכנתם השבוע? אשמח אם תשתפו במתכונים מוצלחים שלכם, וכרגיל אם יש לכם הערות, הארות או שאלות אשמח אפשר ליצור איתי קשר כאן או בפרטי.