פינת הבישול

forglemmigej

New member
איך יודעים אם דג נתפס רק בטבע

אגב מיץ לימון מוציא גם את הריח מהידיים .
אפרופו סיפור על דגים באיחוד האירופי בשנים האחרונות יש פיקוח ממש חריף על דייג כי הרבה סוגי דגים התמעטו כתוצאה מדיוג יתר (ככה אומרים , דיוג?) במיוחד הוטל פיקוח על רוסיה שאמנם לא שייכת לאיחוד אבל לוקחת חלק בהסכמי דייג וספרד , גם על איי פארו הוטל פיקוח רציני אבל 91% מהכלכלה שלהם מאז 1920 מבוססת על דגים, יש שמה מקרל, קוד, מרוון, הרינג, פלג'יק,שיבוט אלבין, זהבון *שמות הדגים בעברית לקוחים מהרשימה הזאת [URL]http://www.naturopedia.com/pages.asp?rId=120[/URL]*, מה שקרה הוא שבשנים האחרונות כתוצאה משינויים אקלימיים השתנו זרמי הגולף ורוב הדגים היגרו לסביבת איי פארו , אותם לא מענין הסכמי סחר וקווי גבול אלא איפה שאפשר להתקיים , אי לכך כמות הדגים באיזור גדלה בצורה היסטרית ותושבי פארו אמרו שהם לא מתכונים לכבד את ההסכמים והמשיכו לדוג כמו קודם. הסכמים צריך לעשות גם עם חיות, לא רק עם בני אדם.
 

alphadelta

New member
כתוב

כתוב על האריזה- חווה או טבע- ארץ מוצא- אם היה קפוא או לא
 

forglemmigej

New member
טוב לדעת


אני ממעטת לאכול דגים , זה בעל חיים כל כך מתוק ועדין, עם תנועות השיוט השקטות שלהם כמו רקדני בלט וזה שהם לא מוציאים קול אף פעם , מעדיפה להשאיר אותם במיים .
לא שלאכול עופות או פרות זה יותר טוב, גם להם יש קסם אבל אף אחד לא מושלם.
 
למעלה