השבוע בימי הולדת

דנה1982

New member
נקמה 4*21

אוקיי אז אם מישהו שם ידע שהסדרה תיגמר בסוף העונה הזו כשהפרק הזה תוכנן, כל הכבוד. זה היה פרק מעולה.
&nbsp
קודם כל, בכל 4 העונות של הסדרה בכיתי רק פעם אחת, כשאמנדה מתה בעונה 2 (לא כי חיבבתי את הדמות אלא כי זה היה עשוי מספיק טוב כדי לרגש) - אז בפרק הזה בכיתי בפעם השניה, בשיחה בין אמנדה/אמילי לאבא שלה, כשהיא אומרת שהיא תבנה מעבדה אם צריך כדי להציל אותו. סצינה חזקה מאוד.
&nbsp
ובלי קשר, הייתי בטוחה שויקטוריה באמת מתה, אז זה עדיין היה הלם לגלות שהיא בחיים, וגם לא חשבתי שמרגו הייתה חלק מזה (התגובה שלה למכתב ההתאבדות הייתה נראית כנה) אבל היא אכן האישה היחידה שיכולתי לחשוב עליה שמתאימה למבנה הפיזי של מי שתקף את ויקטוריה בחניון. בכל מקרה, הסצינה שאמנדה חוקרת אותה... זו בדיוק הסיבה שהתאהבתי בסדרה הזו מלכתחילה. הדמות של אמנדה היא כל כך מורכבת שגם ברגעים כאלה אי אפשר שלא לאהוב אותה.
&nbsp
עוד לא הצלחתי להבין אם הפרק הבא הוא האחרון או שיש עוד 1-2 אחר כך, אבל נראה לי שאפשר לגמרי לסיים את הסדרה בפרק הבא.
&nbsp
אה, כן, ועם כל הכבוד לבן שיצא וחקר וגילה את האמת - הוא לא חשב שצריך להודיע למישהו מה הוא גילה ו/או לגשת לבית שבו ויקטוריה נמצאת עם תגבורת? קצת סתום.
&nbsp
ועוד "אה כן" אחד - אמנדה וג'ק סופסוף מתאחדים! הללויה! עוד סיבה שבגללה המשכתי לצפות בסדרה גם ברגעים הקשים!

dalalY

New member
מחר עם תרגום ב HOT3 ב HD .גם ב VOD כל העונות

למי שלא יודע .

Agent Clark

New member
את מדברת על פרק 22, לא 21.

ולכן קראתי ספוילר שלא הייתי רוצה לקרוא ולדעת. אני מבין שזה היה בטעות אז NO HARD FEELINGS ובאסה, אבל שאחרים ידעו.
חייב כבר לראות את פרק 22!!!

The Last Man On Earth
פרק סיום עונה (13)

הייתי חלוק בדעתי לגבי הסדרה כל העונה.
יש שם הברקות מידי פעם, קטעים די מצחיקים. ובאופן כללי הדרך שבה פועלת הסדרה היא די מקורית. זה שמאוד לאט הוסיפו עוד דמויות.
אבל מצד שני יש גם דברים מעצבנים. ובעיקר הדמות של פיל (טאנדי) רוב הזמן מעצבן מידי. כאילו יותר מידי אידיוט.
&nbsp
אבל הפרק האחרון כבר הלך שלב מעבר - אחרי כל מה שקרה פיל (טאנדי) מבין שהוא בעצם רוצה להיות עם קארול?
דווקא עם זאת שהוא לא יכל לסבול?
דווקא סיום פרק שעבר שבו פיל שוכב עם קארול הרי היה צריך לעודד אותו כי לפחות יש לו סיכוי עם שתי הבחורות האחרות. ורק זמן קצר לפני כן הוא היה מעוניין.
&nbsp
&nbsp
אבל זאת סדרה לא מזיקה ומעניין אותי לדעת מה יעשו בה בעונה הבאה - האם הוא וקארול יפגשו אנשים חדשים לחלוטין? האם בעצם יהיה משהו עם אחיו (?) האסטרונאוט?

twisted nerve1

New member
לכל העונה

גם אני ראיתי את כולה. ואני שותפה לדעה שלך אבל קצת יותר קיצונית. הפרק הראשון (אני מדברת ממש על הראשון לא כולל השני ששודר מיד אחריו) היה מדהים. לגמרי מדהים. הוא היה קומי ומעניין (וגם לא חששו נניח להגעיל עם איך שהוא עושה את הצרכים ודברים כאלה מה שגרם לכל הקונספט להיות דיי אמין), אבל אשכרה הלך למקום ממש אפל עבור קומדיה, איך שפיל לאט לאט משתגע עד שבסוף הוא ממש מוכן להתאבדות (מה שאהבתי- כלומר- את הטון האפל והכנות)
&nbsp
החל מהפרק השני הכל פשוט הלך ונהיה יותר יותר רע מפרק לפרק. והבעיה שלי היא לא העובדה שהמשיכו להגיע עוד ועוד אנשים. אלא הבעיה שהם פשוט דמויות ממש גרועות. שיטחיות. לא אמינות. נניח בהתחלה עם קרול- לפחות מבחינת מראה היא הייתה אמינה, אבל היה חבל לי מאוד שעשו אותה כזאת מוזרה ומשוגעת ועם כל השיגעונות שלה ועם זה שהיא הייתה חייבת שהם יתחתנו.
במקביל פיל התחיל להיות ממש מעצבן. מהפרק השני הוא פשוט היה נורא ואיום מפרק לפרק. וההומור שלו של כאילו הוא אדם נוראי אבל כל הזמן מנסה לעבוד על כולם וכל זה היה פשוט נורא מביך. וכל הדמויות שכל הזמן צצו היו פשוט שטחיות ולא מעניינות. קודם כל- אין מצב שאישה תראה יפה כמו ג'נוארי ג'ונס בזמן אפוקפליסה. כלומר ברור שהיא יפה, אבל שהיא תהיה כזאת מטופחת וסקסית? לא אמין. ואין לה אופי חוץ מלהיות יפה. וכל דמות שנוספה פשוט הייתה פלקט.
והגבר השחור שהגיע אחרון- אמנם לא שהתנגדתי לראות אותו
- אבל זה גם לא אמין שיבוא מישהו שנראה ממש ככה (ועברו איזה כמה שנים מההתחלה של האפוקליפסה) כולו מגולח וחתיך. והעלילה פשוט לא התקדמה לשום מקום, אף דמות לא עברה פיתוח. מצאתי את עצמי לא מעט דיי סובלת, מההומור המאוד מביך ומהיעדר דמויות סימפטיות או מעניינות. (אם לפחות היו דמויות מעניינות הייתי סולחת על חוסר האמינות).
ואני איתך בזה שזה לא הגיוני שטנדי רוצה פתאום את קארול. כלומר זה הגיוני ברמה שהוא רוצה פתאום את מה שהוא לא יכול לקבל- ואני חושבת שזה לגמרי המקרה- וזה לא גורם לי לחבב אותו יותר. וזה גם לא אמין שהחתיך רוצה את קרול שהיא הכי פחות שווה שם, אבל זה לא היה אכפת לי, כי אני תמיד בעד הכי פחות יפה, אז אהבתי שהוא לא בחר בה (וגם טוב שהסבירו למה היא לא החליטה שהיא חייבת להתחתן עם פיל החדש, כי תהיתי על זה בפרק שעבר).
&nbsp
רק הסצנה הממש אחרונה שבו פיל משאיר את טנדי לבדו ואז טנדי חושב איך להיחלץ מהדבר הזה ואחרי שניה גומר את האוכל- ואת קרול באה להביא לו עוד ונראה שיש איזה רגע חמוד בניהם- זה טיפה אהבתי. אבל זה באמת כ"כ מעט בתוך כ"כ הרבה דברים גרועים.
&nbsp
מה שמחזיק אותי בסדרה הזאת שהקונספט שלה פשוט כזה מעולה. לא ראיתי דבר כזה בטלוויזיה, והפרק הראשון היה מדהים. זה מה שמחזיר אותי כל פעם להמשיך לתת לזה צ'אנס בתקווה שזה ישתפר, וזה כנראה יחזיר אותי לעונה הבאה (מה גם שפרקים קצרים). אבל זה פשוט כ"כ מבאס כמה מעולה זה היה יכול להיות לבין כמה מעפן זה היה בפועל.

בוביץ

New member
האישה הטובה 621

סוף סוף פרק טוב שהרגיש לי כמו בימים הראשונים של הסידרה
..
ידעתי היא תגיד את השם של קלינדה לשופט ...
אולי סוף סוף הסידרה תחזור לנורמל שלה ופחות תתעסק בפוליטיקה..

kordilia snake

New member

הפרק היה...כיפי.
&nbsp
אני לא זוכרת מתי אלישה הייתה בפעם האחרונה בבית משפט ועשתה עבודה של עו"ד אמתית והיה ברור שהיא כ"כ נהנית מזה שאי אפשר היה שלא להנות מהפרק. היו המון קטעים טובים בפרק הדינמיקה בין אלישה לקארי אז לעומת היום, פין ואלישה(
) אפילו הבת של אלישה לא הציקה.
&nbsp
היה לי גם ברור שהיא לא תסגיר את פין, אבל הייתי שקועה בפרק ככה שלא ממש חשבתי על מי היא תגיד במקום.
&nbsp
אני גם מקווה שאם תהיה עונה נוספת הם ימשיכו בקו הזה ואני כבר ממש מחכה לראות מה יקרה בפרק האחרון לעונה.

Agent Clark

New member
דווקא אני מרגיש ההפך...

לראשונה מזה הרבה זמן פשוט לא הצלחתי להתרכז בפרק. ניסיתי לראות אותו פעמיים ודעתי הוסחה ע"י דברים אחרים מרוב שיעמום. מזמן זה לא קרה לי עם האישה הטובה. אבל אולי זה רק אני... אני מעדיף את הדרמה של הדמויות הראשיות ועלילה עונתית ופחות את הדברים של הפרקים הבודדים, לרוב.

דנה1982

New member
גם אצלי זה היה ככה

התעסקתי בדברים אחרים כי לא התחברתי לפרק בשום צורה, עד שהתייאשתי, עצרתי, ועוד לא חזרתי לפרק הזה (וגם לא בוער לי).
&nbsp
אני חוששת שהם מתחילים את מגמת הירידה שלהם, וזה עצוב לי, כי בעיניי זו אחת הסדרות הטובות ביותר בשנים האחרונות.

מייגן טנדי - Meagan Tandy

השחקנית דוגמנית חוגגת היום יום הולדת 30.

היא ידועה בעיקר מהסדרות זאב צעיר, שם היא משחקת את בריידן, ומהסדרה Jane by Design.
חוץ מאלו היו לה תפקידי אורח בעוד כמה סדרות כמו סטוקר,NCIA לוס אנג'לס ועוד.

היא זכתה בתחרות היופי של מיס קליפורניה ב2006 והגיעה למקום רביעי בתחרות מיס USA.

ה4 במאי (מאורע מיוחד מצוין בפנים)

מי חוגג את יום הולדתו ביום מלחמת הכוכבים הבין-לאומי.

May the 4th be with you

וויל ארנט - Will Arnett

השחקן, יליד קנדה, חוגג היום יום הולדת 45
הוא שיחק בתפקידי אורח בסדרות רבות כמו משמרת שלישית, הסופרנוס, מחלקת גנים ונוף ועוד. בסדרה 30 רוק היה לו תפקיד אורח מתמשך לאורח שנות הסדרה.
הוא ידוע בעיקר בזכות תפקידיו הראשיים בכמה קומדיות לאורך השנים:
ג'וב במשפחה בהפרעה, סטיב וויילד בRunning Wilde, כריס בערים כל הלילה, ניית'ן בהמילרים והכי לאחרונה בסדרת האנימציה BoJack Horseman של נטפליקס.
חוץ מזה הוא גם שיחק בלא מעט סרטים לאורך השנים, בינהם בסרט לגו וצבי הנינג'ה של שנה שעברה.

ב2003 הוא התחתן עם הקומיקאית ושחקנית איימי פולר (מחלקת גנים ונוף), וב2012 הם התגרשו. יש להם שני בנים.

אשלי ריקארדס - Ashley Rickards

השחקנית חוגגת היום יום הולדת 23

ידועה בעיקר בתור הדמות הראשית של ג'נה האמילטון בסדרה Awkward.
היא שיחקה ב19 פרקים של עונה 6 של מגרש ביתי,
ובשני פרקים של העונה הראשונה של הסדרה אימה אמריקאית.

היא חברה של השחקן קייסי קינג.

אנה גאסטייר - Ana Gasteyer

השחקנית האמריקאית היא היום בת 48.

היא הייתה חברת צוות קבועה בתוכנית המערכונים סאטרדיי נייט לייב בין השנים 1996 ו2002.
בין השנים 2011 ו2014 היא שיחקה דמות קבועה (שילה שיי) בסדרה פרברי הגיהנום.
חוץ מזה היא שיחקה בתפקידי אורח חוזרים בסדרות כמו האישה הטובה והגולדברגים.

היא נשואה ויש לה שני ילדים.

פרדי פוקס - Freddie Fox

השחקן הבריטי חוגג היום יום הולדת 26.

הוא שיחק בסדרות הבריטיות Parade's End, בננה ומלפפון.

שני הוריו ואחותו, אדוארד פוקס ג'ואנה דייוויד ואמיליה פוקס, הם שחקנים בעלי שם שהופיעו בסדרות וסרטים רבים.

ריצ'רד ג'נקינס - Richard Jenkins

השחקן חוגג היום יום הולדת 68.

הוא ידוע בעיקר בזכות התפקיד שלו בתור אב המשפחה המנוח של משפחת פישר בסדרה עמוק באדמה.
הוא גם שיחק בתפקיד ראשי במיני סדרה אוליב קיטרידג'.
מעבר לכך הוא הופיע בעיקר בסרטים, כמו המכשפות מאיסטוויק, האורח, ג'ון היקר ועוד.

הוא נשוי עם שני ילדים.

אלכסנדר גולד - Alexander Gould

השחקן, היהודי (קונסרבטיבי) אמריקאי, חוגג היום יום הולדת 21.

הוא מוכר בעיקר מתפקידו בתור שיין בסדרה העשב של השכן (Weeds).
הוא שיחק בתפקידי אורח בסדרות רבות כמו אלי מקביל, מחשבות פליליות, על טבעי ועוד.
הוא גם שיחק בסרטים, התפקיד הקולנועי הכי גדול שלו היה בתור נמו בסרט המצויר "למצוא את נמו".

שתי אחיותיו הקטנות הן גם שחקניות.

אחרי שהסתיימה הסדרה העשב של השכן, גולד היה עשרה חודשים בארץ.
http://www.timesofisrael.com/weeds-alexander-gould-just-spent-10-months-in-israel-didja-know/

למעלה