לכל העונה
גם אני ראיתי את כולה. ואני שותפה לדעה שלך אבל קצת יותר קיצונית. הפרק הראשון (אני מדברת ממש על הראשון לא כולל השני ששודר מיד אחריו) היה מדהים. לגמרי מדהים. הוא היה קומי ומעניין (וגם לא חששו נניח להגעיל עם איך שהוא עושה את הצרכים ודברים כאלה מה שגרם לכל הקונספט להיות דיי אמין), אבל אשכרה הלך למקום ממש אפל עבור קומדיה, איך שפיל לאט לאט משתגע עד שבסוף הוא ממש מוכן להתאבדות (מה שאהבתי- כלומר- את הטון האפל והכנות)

החל מהפרק השני הכל פשוט הלך ונהיה יותר יותר רע מפרק לפרק. והבעיה שלי היא לא העובדה שהמשיכו להגיע עוד ועוד אנשים. אלא הבעיה שהם פשוט דמויות ממש גרועות. שיטחיות. לא אמינות. נניח בהתחלה עם קרול- לפחות מבחינת מראה היא הייתה אמינה, אבל היה חבל לי מאוד שעשו אותה כזאת מוזרה ומשוגעת ועם כל השיגעונות שלה ועם זה שהיא הייתה חייבת שהם יתחתנו.
במקביל פיל התחיל להיות ממש מעצבן. מהפרק השני הוא פשוט היה נורא ואיום מפרק לפרק. וההומור שלו של כאילו הוא אדם נוראי אבל כל הזמן מנסה לעבוד על כולם וכל זה היה פשוט נורא מביך. וכל הדמויות שכל הזמן צצו היו פשוט שטחיות ולא מעניינות. קודם כל- אין מצב שאישה תראה יפה כמו ג'נוארי ג'ונס בזמן אפוקפליסה. כלומר ברור שהיא יפה, אבל שהיא תהיה כזאת מטופחת וסקסית? לא אמין. ואין לה אופי חוץ מלהיות יפה. וכל דמות שנוספה פשוט הייתה פלקט.
והגבר השחור שהגיע אחרון- אמנם לא שהתנגדתי לראות אותו
- אבל זה גם לא אמין שיבוא מישהו שנראה ממש ככה (ועברו איזה כמה שנים מההתחלה של האפוקליפסה) כולו מגולח וחתיך. והעלילה פשוט לא התקדמה לשום מקום, אף דמות לא עברה פיתוח. מצאתי את עצמי לא מעט דיי סובלת, מההומור המאוד מביך ומהיעדר דמויות סימפטיות או מעניינות. (אם לפחות היו דמויות מעניינות הייתי סולחת על חוסר האמינות).
ואני איתך בזה שזה לא הגיוני שטנדי רוצה פתאום את קארול. כלומר זה הגיוני ברמה שהוא רוצה פתאום את מה שהוא לא יכול לקבל- ואני חושבת שזה לגמרי המקרה- וזה לא גורם לי לחבב אותו יותר. וזה גם לא אמין שהחתיך רוצה את קרול שהיא הכי פחות שווה שם, אבל זה לא היה אכפת לי, כי אני תמיד בעד הכי פחות יפה, אז אהבתי שהוא לא בחר בה (וגם טוב שהסבירו למה היא לא החליטה שהיא חייבת להתחתן עם פיל החדש, כי תהיתי על זה בפרק שעבר).

רק הסצנה הממש אחרונה שבו פיל משאיר את טנדי לבדו ואז טנדי חושב איך להיחלץ מהדבר הזה ואחרי שניה גומר את האוכל- ואת קרול באה להביא לו עוד ונראה שיש איזה רגע חמוד בניהם- זה טיפה אהבתי. אבל זה באמת כ"כ מעט בתוך כ"כ הרבה דברים גרועים.

מה שמחזיק אותי בסדרה הזאת שהקונספט שלה פשוט כזה מעולה. לא ראיתי דבר כזה בטלוויזיה, והפרק הראשון היה מדהים. זה מה שמחזיר אותי כל פעם להמשיך לתת לזה צ'אנס בתקווה שזה ישתפר, וזה כנראה יחזיר אותי לעונה הבאה (מה גם שפרקים קצרים). אבל זה פשוט כ"כ מבאס כמה מעולה זה היה יכול להיות לבין כמה מעפן זה היה בפועל.