לא את אחותי, את אחותו...אחותי מלאך על פני אדמות
וכן - הוא העמיד אותה במקום.
אחד הפעמים - שהם קבעו יומולדת לחמי באיזו מסעדת בשר - כי חמי נורא רצה כי הוא בבית אבות - אז הוא רצה לצאת לאכול סטייק שלא יצא לו מלא זמן לאכול - אז הם קבעו וכו' . אני חליתי בתחילת השבוע בדלקת גרון וביום שני כבר התחלתי אנטיביוטיקה. היומולדת התקיימה בשישי של אותו שבוע (כלומר אני עם אנטיביוטיקה כבר 4 ימים) - אז אחותו הבריזה בטענה - שהיא מפחדת שאני אדביק את התינוק שלה! אני! שבחיים לא נגעתי בו או התקרבתי ואני עם אנטיביוטיקה 4 ימים כבר - ולא רק זה - היא הביאה את התינוק לקניון בו נמצאה המסעדה (חשבה שלא ראינו אותה) - הסתובבה עם ההורים שלה כל הזמן עד שהגיע הזמן שקבענו - ואז נעלמה...
את מבינה? היא אמרה לבעלי שהיא מפחדת שאני אדביק לה את התינוק - כאילו אני - הדבר הראשון שאני עושה כשאני חולה זה ללכת לנשק תינוקות של אחרים!?
ועוד תינוק שבחיים לא הרמתי וראיתי רק מרחוק - עכשיו אני אחליט להתקרב אליו?? ומכל הקניון - אז רק זאת עם ה-4 ימי אנטיביוטיקה - רק היא תדביק לך את התינוק!?
מי בכלל רצה להתקרב אליך??
אז היא הבריזה בטענה הזאת - והעניין הוא שהיא פשוט לא רצתה לשלם במסעדה (יקרה) שהיא בעצמה מצאה וקבעה והתווכחה עם בעלי לגבי המסעדה, ויצא שנסענו רחוק בשביל זה ושילמנו לא מעט כסף במסעדה - אז היא מצאה בי תירוץ. בחורה נפלאה, נכון? היא פשוט רצתה להסתובב בקניון הזה...
בסוף רק אנחנו חגגנו לחמי יומולדת. כל השאר הבריזו.
אז את רואה למה עדיף לי לא להגיע? כדי לא להדביק בחיידקים הטורפים שאני נושאת בגוף השחום, יוצא הודו, פרמיטיבי שלי - שעלול להדביק את התינוק הלבן והטהור שלה. (וכן - על זה היא חושבת).
אז בעלי שתל אותה במקום על זה.
וזה רק סיפור אחד מיני רבים רבים...