איך אני (טריגר)
כואבת כל כך שכבר לא מרגישה שום דבר. יודעת מה אמורה להרגיש, ונמצאת ליד. אי אפשר באמת להחלים אם לא מרגישים בכל העוצמה ולומדים להתמודד עם זה. אני מרדימה ומאלחשת, כי זה בלתי נסבל, הכאב. האדם הכי יקר לי בעולם חוץ מאחותי עומד לעזוב אותי ואני חסרת אונים, חסרת אונים. התקרה מתמוטטת וקורסת מעליי. הרצפה רועדת, מישהו מושך אותה מתחת לרגליים שלי ואני נופלת. ואין יותר כלום. כלום. אני מדמיינת את הרגע שאחרי, את היום שאחרי, ואני רוצה להתאדות. לא להיות. לא לשאוף פנימה. לא מצליחה להקיא החוצה. מה הפלא שאני לא מצליחה לנשום. הברונכיט שלי מוזרה ולא עוזבת אותי.
איך אני. שלושה שבועות עכשיו בלעדיה, איזה סיוט. ואז יש רק כמה פגישות, וזהו. זהו. העולם ייסגר. הכול יחשיך. אני אפול ואתחנן. ואולי אחסוך מעצמי את ההשפלה של ליפול ולהתחנן ולבקש משהו שאי אפשר לקבל. זה לא זמן טוב לרקוע ברגליים ולצרוח לשמים כשאת בת 39. אבל אני רוצה. אני רוצה. אני רוצה שלא ייקחו לי את אימא. לא רוצה להגיע לאשפוז, ופוחדת שזה מה שיקרה לי בסוף. שלושה שבועות, ומה. מה יהיה אתי. אני אפילו לא שמה סימן שאלה בסוף המשפט, בגלל העייפות. וזה לא שאני באמת מצפה לתשובה, יו נואו. בסוף ייגמר הכסף וייגמר הכול. איך היא תהיה לי. איך. אני מתפרקת.
תמונות של חיות-אימהות מחבקות ומלקקות את הגורים שלהן. זה עושה לי לצרוח מבפנים עד שהקרביים שלי מתפקעים כמעט. עושים לי לייקים כי אלו תמונות באמת חמודות, אבל אני רוצה למות בתוכי. מה לא הייתי נותנת כדי להיות גור כזה עכשיו ולא לגדול לעולם. אני לא יודעת איך לגדול, וכבר מאוחר מדיי. והדיון ההוא שקראתי בפורום ההוא שבר לי את הלב כי כל מילה שנאמרה הייתה נכונה, ואני נפלתי חזק וכעת לא יכולה לקום. לא יודעת להפריד. אומרים שמנפילה צומחים, אבל אני לא מסוגלת לקום. ונמאס לי שאומרים לי שכשדלת אחת נסגרת חלון אחר נפתח. נו באמת, נראה אתכם מטפסים דרך חלון, כשאתם בקושי מצליחים לעבור דרך הדלת. והקלישאה המחורבנת של 'סוף הוא תמיד התחלה של משהו אחר'. והפרצוף הזה של 'אין לך בררה', בלוויית טון של שמחה לאיד או של השתתפות מצטערת, כמו של איילה עצמה, זה הורס אותי. הורס.
אלוהים, איך ממשיכים ללכת מכאן. כולם הולכים ואני רוצה רק לאכול. רק אוכל. משהו שיזין אותי כמו החמלה שלה שהולכת להילקח. משהו שינחם אותי, שיעטוף אותי, ואין. רק האוכל הוא יש. רק הוא. מה הפלא שאני בקושי מרגישה את הרגליים שלי, חולשה שכזאת. אני רועדת, וזה לא מקור.
ועוד מעט יבוא הקור. והגשם המסורבל. ואין לי שום בגדים לחורף במידות שאליהן הגעתי, וזה אומר שוב כסף, שוב מלתחה. מאיפה. איכסה חורף. איכסה. ולבד. לבד. הייאוש הזה שאני יודעת שגם אחרי הניתוח החיים שלי ייראו בדיוק אותו דבר, אז מה. בשביל מה. אני לא רוצה כלום, רק לשכב פרקדן במיטה שלי ולנסות לנשום. הרופאה אמרה לי היום לא לשכב הרבה, כי הריאות במנח לא טוב, כזה שמקשה עליי לנשום, וזה נכון, ההתקפים במהלך השכיבה ואחרי שאני קמה הם הכי קשים. הם, ומה שקורה כשאני מדברת, ודיברתי הרבה היום.
אלוהים, שמישהו יחבק אותי. לא גבר. לא מיני. לא רוצה. רוצה אימא. אבא זה מסוכן ורע, אני רוצה אימא, אני מבולבלת. אני רוצה אותה והיא הולכת, נעלמת, מתאדה, כולה תרכיז קטן קטן ומרוכז של טוב ואני הולכת ומאבדת, הולכת ואובדת. עצות. מה לעשות. אין לי כוח לסימני שאלה.
ועם הכול אני אמצא כמה תודות, כי ככה.
תודה שאני לא מתכוונת להיגרר לוויכוחים בנושא טבעונות עם טבעונים פנאטים.
תודה שאין לי דלקת ריאות ושזה רק ברונכיט (עשו לי צילום).
תודה שרופאת המשפחה שלי נחמדה וסבלנית.
תודה שבמשרד היו נחמדים אליי ונתנו לי כמעט כל מה שביקשתי.
תודה שקניתי גם דברים בריאים היום בחנות טבע.
תודה שמחר ב"ה יהיה לי בית נקי.
תודה שדיברתי עם חברה ותוך כדי השיחה בא לי רעיון שעשוי לעזור לי עם האכילה הכפייתית שלי.
תודה שלאיילה אכפת ושהיא שוקלת את הבקשות שלי בכובד ראש ולא סירבה ישר.
תודה שלאורלי גם אכפת מאוד והיא מחבבת אותי מאוד וגם היא מקסימה.
תודה על הפורום הזה שתמיד תומכים וכל כך מקסימים.
תודה שהגעתי לשלב 103 בקנדי קראש וזה כיף.
תודה שיש לי בבית כמעט את כל התרופות שאני צריכה, ואולי אפילו את כולן.
תודה שמאוד מחבבים אותי במרפאה הפסיכיאטרית.
תודה שהתקשרה אליי היום מנהלת המרכז בכבודה ובעצמה [ליידי סטארק, בשבילך!] ואמרה לי שלא שכחה אותי ושזו באמת הייתה אי-הבנה, והיא תכניס אותי לטיפול הכי מהר שתוכל. הסבירה לי שכעת אין מטפלים והיא לא רוצה להכניס אותי לסטודנטית אלא למישהי סופר מקצועית. אמרה שייתכן שזה ייקח כמה חודשים, אבל אני הראשונה בהמתנה. וכבר לא היה לי נעים על הפקס הנזעם שנתתי לאיילה ושהיא שלחה לה.
תודה שגם מוזיקה מנחמת אותי.
ומילים, מה הייתי עושה בלי מילים.
תודה שיש לי הקלה בדחפים לפגוע בעצמי (למרות שכרגע זה בא על חשבון דברים אחרים שמפריעים לי ושבגללם החלטנו להוריד טיפה במינון ולראות מה קורה).
תודה שיהיה לי גיבוי במרפאה כשאיילה שלי... אוי, אלוהים, אני שוב מתחילה לבכות. די.
תודה שבקרוב תהיה לי פגישה עם נטורופתית. מה זה כבר ישנה אני לא יודעת, אולי תיתן לי כיוון.
יאללה, מספיק. למיטה עם גדעון רייכר. (נו באמת, ראשים כחולים. יש עכשיו את התכנית שלו בגל"צ ואני מתה עליו).