לא יכולה, לא יכולה
אלוהיםםםםםםם ט'

הכאב הזה מכריע, מכניע אותי. אין לי כוח להתנגד לו, להילחם בו, ובטח לא לתת לו מקום ולהרגיש אותו. איזה פחד, אימא'לה. אני רוצה למות ופוחדת נורא מהמוות. אני רוצה שיפסיק לכאוב. בכל מחיר. והמחיר, לצערי, הוא החיים שלי (אני לא מסוגלת להפסיק לאכול, ואם זה לא יהיה אוכל אלו כנראה יהיו כדורים). החלטתי להדפיס את תמונתה של חברה מהתכנית, שנפטרה לפני כמה חודשים ממחלת האכילה הכפייתית. יש לי תמונה שלה עם תאריכי שנות חייה הקצרות. אני אדפיס ואגזור ואשים לי בארנק ליד כרטיס האשראי. אולי זה יעורר אצלי משהו, כי כמו שזה נראה עכשיו שום דבר בעולם, למעט, כנראה, ניתוח, לא יוכל לעצור את הטירוף הזה. וגם ניתוח, הוא יעזור ככל הנראה במישור הפיזי, אבל אף אחד לא יכול לקחת ממני את הכאב הנורא של חיי, שום דבר לא מנחם אותי, אז מה יהיה?!?!?!?

נ"ב אני חייבת להספיק להשלים את הציור שלי של איילה כדי למסגר את זה ולתת לה במתנה. אין לי כל כך איך לעשות את זה, כי השותפה שלי לשעבר לקחה, כמובן, את העפרונות הצבעוניים שלה ואני לא מבינה בדברים האלה כלום.

אבל אני לא רוצה. אני רוצה שיגידו לי שזה לא יקרה. פשוט שזה לא יקרה. כל כך פשוט. אבל זה כן יקרה ואני אמות. אני מרגישה שאני אמות ואין שום דבר שיכול למנוע את זה ככל הנראה. איזה ייאוש. אני מתה מפחד. מתה. לא יכולה לנשום.
 

מישהי1909

New member
האם את משוחחת עם איילה, או עם אורלי

כאשר החליפה אותה בזמן העדרותה הקודם עקב החופש,, על הקושי הזה שלך להיפרד ממישהו אהוב?
כי לי נראה שכרגע זו הבעיה הכי קשה שלך ואת זקוקה לאיזושהי דרך של הכוונה וטיפול, ודחוף ביותר.
הלא כן?
 
בוודאי

זה הדבר היחיד, למעשה, שאנחנו מדברות עליו. כל השאר נדחק לצד. כואב לי כל הגוף, גם מהמחלה המזורגגת של הברונכיט שנדבקת אליי ולא מרפה, וגם כל הגוף, הכול, הכול מרגיש לי עולה בלהבות ונשרף מבפנים ואין לאן ללכת. אין.
 

Lady Stark

New member
בובה

שולחת חיבוק גדול.
את לא לבד. אנחנו כל הזמן פה איתך.
נעבור איתך את כל התקופה הקרובה, וגם את כל ההתחלות החדשות (הניתוח, תחילת הטיפול, לימודים וכו׳).
יש לך פה משהו יציב. תזכרי את זה.
 
את נהדרת והמילים שלך מחזקות אותי


בקשר לקישורים ששלחת לכהנא, את הראשון אני מכירה, השני נראה מעולה והשלישי קצת מוזר כי הוא רק נותן רעיונות, אבל לא ממש מכוון היכן אפשר למצוא את העבודות האלה. למשל בכתיבת/עריכת/הגהת טוקבקים, או בהגהה לשונית של אתרים... ידוע לך איפה אני מוצאת את זה? חוץ מאתר פרילנס, ששם צריך לעשות מינוי כדי לראות את המשרות. הייתי שמחה מאוד לעבוד במשהו כזה...

 

Lady Stark

New member
תעשיה.קום

יש בו עבודות מאוד מגוונות רק בתחום התקשורת וגם תפקידי עריכה והגהה, גדולים כקטנים.
נכנסות לשם עשרות מודעות דרושים ביום.
צריך לפתוח שם שם משתמש כדי לשלוח דרכו קורות חיים. החיסרון הוא שכדי לראות את פרטי העבודה המלאים של המודעות החדשות צריך לשלם דמי מנוי חודשיים. לא זוכרת מה הסכום אבל הוא לא גבוה.
יש גם את הלוח הזה שמתמחה בעבודות בתחום המדיה:
http://www.scooper.co.il/jobs/
 
יש לי שם משתמש בתעשייה

אין לי כסף לעשות מינוי, וגם ככה ההצעות שם די על הפנים (הם עדיין שולחים לי למייל מהסוכן החכם תרגום מערבית לצרפתית, וכאלה...)
והשני נראה מגניב. אשזוף עיניי בו.
אין כמוך, כבר אמרתי היום?
 
אוקיי, אין בסקופר משהו שמתאים לי.

אני יודעת שיש דבר כזה עריכת טוקבקים (אפילו באתר הזה שנותן טיפים שצירפת לכהנא כתוב על זה, רק לא כתוב איפה אפשר למצוא את זה) והגהה לשונית של אתרים. לא מצליחה למצוא דבר כזה בלי לעשות מינוי לאנשהו.
 

Lady Stark

New member
תמשיכי לחפש בסקופר מדי פעם

המודעות מתרעננות כל הזמן.
אברר אם יש לוח ספציפי כמו שאת מחפשת אבל לדעתי זה ספציפי מדי.
שווה גם לבדוק באתרים ספציפיים כמו וואינט ו-וואלה וכאלה, אולי יש להם עמוד דרושים או קריירה.

וגם אין כמוך,אלומונת.
 
תודה רבה


אני עוד מחכה שה"היא" תחזור אליי, אבל אולי כבר מאוחר מדיי לזה...
אין לי כל כך ברירה. מקווה להבריא כבר ולהיפגש בשבוע הבא עם רכזת התעסוקה שלי, שהיא באמת מקסימה ומבריקה.
וגם כמוך אין - מדהימה שתמיד אפשר לסמוך עליה!
 

someone343

New member
אלומונת..


(רק שאני כאן, ומצטערת שמזמן לא כתבתי..)
אבל אני תמיד קוראת אותך,
מקווה שאת מרגישה יותר טוב היום
 

DOCTOR W H O

Member
מנהל


הי יקירה שלי, הלוואי יכולתי לקחת אותך ולחבק אותך ולזרוק ממך את כל הכאב.
לפעמים דברים נראים רע אבל עם הזמן זה משתנה האמיני לי!
תזכר שאת יכולה לדבר גם איתי במסרים אם תרצי. ותזכרי חשוב מזה שאני אוהבת אותך
 

מירב189

New member
את החיבוק החם והעוטף, כבר קבלתי ממך ועד עכשיו

נשארת לי התחושה החמימה של נפש אצילה ומיוחדת
.
 
מממ... תודה, אבל זה איחול לא כל כך ריאלי

הייתי משנה את זה (לפחות עבור עצמי) ל- שנדע לקבל ולהכיל כל רגש ולהתמודד אתו כאשר יבוא.
.
 
למעלה