Shoe me your Ink

חורה

New member
Shoe me your Ink

שרשור הקעקועים והפירסינג שלכם

רציתן פעילות, קיבלתן

אני אורית בת 20 מגני תקווה
אני און-אוף בפורום הזה מגיל 14

את הקעקוע הראשון שלי עשיתי בגיל 18
כן אני יודעת שזה מגניב להיות הראשון שיש לו קעקוע אבל אני אסביר לכם למה לא כדאי לכם להתקעקע לפני גיל 18.
אתם ילדים, גם אם נדמה לכם שאתם בוגרים לגילכם ויו המבוגרים האלה ובא לי לעשות קעקוע של בובת בראץ אל.
גם לי היו המון רעיונות לקעקועים בגיל 14, מאז הטעם שלי והשכל שלי השתנה.
רציתי לעשות ציור של בובה שבדיעבד לאחר שנה גיליתי שהוא אמן נאו-נאצי. לכי תסבירי להם שלא היה לך זין לעשות גוגל כי היית בת 16 ורצית כבר קעקוע.
הגוף שלכם גדל ויכול לעוות את הקעקוע. יש כאלה שפתאום בגיל 16-17 מקבלים מנת הורמונים וגובהים, מתחצ'קנים, מתארכים או וואטאבר.
טוב נראה לי כבר אמרתי את זה באיזו שהיא צורה אבל אל תעשו קעקוע רק כדי שיהיה לכם קעקוע!
בסוף אתם תתפשרו על קעקוע בנלי, לא מקורי ותגלו שאותיות סיניות זה לא מאוד מגניב.

אז הקעקוע הראשון שלי היה סנונית ורודה סגולה
תמיד ידעתי שאני ארצה סנוניות
סוג כל שהוא של ציפור
ביסודי היה לנו שיעורי צפרות, כולם שנאו את זה והשתעממו בטירוף מללכת להסתכל על נחליאלים או על בולבולים, אבל אני החנונית הקטנה התאהבתי ביצורים האלה.
חשבתי על סוגי ציפורים. אולי שרקרק, צופית, שלדג, עורבני. בסוף הלכתי על סנונית.
סנוניות תמיד חוזרות הבייתה. אחרי נדידות של אלפי קילומטרים הם יחזרו לאותו המיקום.
כל פעם שאני מתרחקת מהאיזור המוגן שלי אני מרגישה פגיעה יותר.
גם במובן הפיזי, אני לא יודעת אם אני מסוגלת לעבור בארץ או אחרת או בעיר אחרת שהיא לא במרכז.
וגם במובן הרגשי, קשה לי להתנסות בדברים חדשים ולא מוכרים. אבל בסוף אני מצליחה.
את הציור הזה מצאתי אחרי המון המון המון חיפושים.
הוא עבר שינויים כמובן, והוא שלי
לא מתחרטת עליו לרגע

חורה

New member
הקעקוע השני שלי

גלולה ורודה לבנה
מאוד ספונטני
חשבתי עליו שבוע לפני
הוא רק בן כמה חודשים
למה?
כדי שאני לא אשכח לקחת את הכדורים שלי, ברצינות.
אני מנסה להתמיד בטיפול תרופתי נפשי ולא תמיד זוכרת לקחת אותם, ככה הוא מזכיר לי.
מזכיר לי את עצמי וכל הקשיים שעברתי, לא לפורום זה. מי שמכיר אותי באמת יודע כמה קשה היה לי ושהיום אני במקום שונה לגמרי.

Capelli Neri

New member
אני כבר

מזמן לא גולשת פה אבל מדי פעם מציצה, ואני חייבת לומר שהקעקוע של הגלולה ממש יפה ובעיקר מאוד ריגש אותי הסיפור שמאחוריו, שגם אני מתחברת אליו נורא. אני שונאת לשכוח לקחת את הכדור שלי, וזה בהחלט משפיע עלי לרעה, כך שאני מאוד מזדהה. קעקוע ממש מרגש.

חורה

New member
השלישי והחדש

לא כל כך רציתי להעלות תמונה לפורום, גם הייתה לי מחשבה לבקש למחוק את התמונות של הקודמים מחשש להעתקות.
אבל אמרתי לעצמי שגם ככה זה רק פה בפורום, ולא נראה לי יש פה מישהי אם מספיק אומץ להעתיק ממישהי שיש סיכוי לא קטן שהן יפגשו איפה שהוא.

אז השלישי שלקח 4 סשנים ונגמר לפני שבוע.

ברבור שחור וברבור לבן.
יש כאלה ששאלו אותי אם הושפעתי מהסרט האחרון עם נטלי פורטמן, ממש ממש לא!
הסרט כמובן מדהים אבל את אגם הברבורים אני מכירה עוד מילדות כשראיתי סרט של ברבי.

מי שלא מכירה את הסיפור אז בקטנה:
היו הייתה נערה ששמה אודט שמכשף נוראי בשם רודברט הפך אותה לברבור.
היא פגשה נסיך והם התאהבו והוא נשבע לה באהבתו.
רודברט הרשע לקח את הבת שלו אודיל וחיפש אותה לברבור, אלה שהיא הייתה ברבור שחור.
הנסיך היה בטוח שאודיל היא אודט ונשבע לה אמונים באהבתו, מה שגרם למותה של אודט.
שניהם התאבדו, וגם רודברט מת בסוף.
ממש ממש בכללי.

למה הקעקוע?
זה אחד הסיפורים הכי רומנטיים, דרמטיים ויפים שאני מכירה.
הסיפור מבוסס על אגדת ילדים גרמנית.
באמת מקסים.
המוסיקה שכתב צ'ייקובסקי גורמת לי לבכות.
אחרי שהתחלתי להתעניין באגם הברבורים נפתח לי גם הראש לעוד יצירות של מוסיקה קלאסית
אנשים חושבים שמוסיקה קלאסית היא מוסיקת מעליות משעממת, שקר גדול.
יש יצירות שאני שמה לי בנגן ושומעת אותן באוטובוס וגורמון לי פרקטיקלי לבכות.
המוסיקה הזאת לא סתם מחזיקה מאות שנים.
הבלט, מאז ומתמיד רציתי להיות בלרינה. אבל כנראה שלא נולדתי לזה. אין מה לעשות, זה דורש מיומנויות שכנראה לא נולדתי איתן.
אבל לצפות בדבר הזה זה כל כך מרטיט
לא רק התנועות המקסימות והסופר קשות.
בשביל להיות רקדנים פרפורמרים אמיתיים צריך להיות ממש שחקנים.
את כל הסיפור צריך להעביר בתנועה
את כל הדרמה, הרומנטיקה, התשוקה. באמת אין מילים

הברבור השחור והלבן הם גם סוג של יין ויאנג, מייצגים את הדברים הטובים ורעים שבי. את שני הקטבים שלי, לטוב ולרע.

וכמובן הקרדיט לאלכסיי מקיפוד

לסיום משהו קטן, הברבור הגוסס
http://www.youtube.com/watch?v=r3LCyTtWhDA

NyaPrawr

New member
הוא מהמם!

חוץ מזה שזה אחד המיקומים האהובים עלי לקעקוע, העיצוב שלו מקסים, וגם הסיפור של הבחירה. זה אחד הבלטים האהובים עלי, ואחד היחידים שטרחתי לראות במציאות. :) הייתי מתה להיות בלרינה. קלילות כזו של תנועה עם דייקנות שרק הן יכולות לעשות, שאפילו כשהן הולכות זה נראה כאילו הן לא לגמרי נוגעות ברצפה

MacabreDoll

New member
וואו תתחדשי!

אני יכולה רק לדמיין את האושר של לסיים קעקוע כל כל ממושך כל עצמות הבריח! האימה...

באשר לגניבת רעיונות
אין דרך להתחסן, ואני לא מבינה מה הדאגה. אז אם מישהו מעתיק, שיבושם לו, יש מליוני אנשים על הפלנטה, עם קעקועים דומים ולכל אחד משמועית אישית ומיוחדת לו (במקרה הטוב ביותר, כן?)
את יכולה להשיות שקטה, אם לאנשים יש קעקוע זהה זה לא אומר שהוא מעיד עליהם את אותו הדבר ומרגיש אותו הדבר

כותרת כלשהיא

הקעקוע יפייפה! מצא חן בעיני וגם הרעיון שמאחוריו :)
שיעורי צפרות נשמעים כיפים!

אני חושבת שקעקוע זה משהו שצריך לעשות כשמוכנים, בעיקר מנטלית:) מסכימה עם העצות שנתת, הלוואי והייתי חושבת על זה גם

אחלה רעיון לשרשור ^ ^

NyaPrawr

New member
אף פעם לא ידעתי אם זה יקשר היטב לאופנה וזה~

אבל מגניב.
אני בת 18, וכבר יותר מ4 שנים מסתובב לי בראש אותו הרעיון, אז החלטתי לממש אותו, ואני מניחה שאני אעשה את זה בזמן הקרוב. אני כל הזמן דוחה את זה. קודם כי רציתי שיעברו 3 שנים שיש לי בהן את אותו רעיון לפני שאני אוציא אותו לפועל. אחרי זה בגלל שרציתי לדבר על זה עם ההורים שלי. אחרי זה בגלל הסיווג הבטחוני לצבא וההשפעה של זה עליו. עכשיו, כי זה בדיוק לפני הטירונות. אז אני מניחה שאחריה כבר לא יהיו לי תירוצים. P:
בחצי השנה האחרונה ניסיתי לחשוב על רעיונות שימשיכו אותו, אבל הרעיון שהכי נתפס לי יהיה קשה לביצוע לא רק מבחינת ההשפעה שלו על החיים- זה שהוא יהיה חשוף יחסית, וגדול יותר מאיך שתכננתי להתקעקע אי פעם, אלא יותר ברמת הביצוע ואיך לגרום לו להיראות טוב.
אני מחוררת קצת. יש לי אינדסטריאל באוזן שמאל, והיה לי הליקס ישר מתחתיו אבל הוא הזדהם ונסתם. חוץ מזה יש לי 3 לובים באוזן ימין ו1 בשמאל, והסוד הגדול שלי זה שהיה לי סמיילי ל3 ימים לפני שנתיים, ולא סיפרתי עליו לאף אחד בכלל, ואז הורדתי אותו כי הוא כאב לי מדי. >;
התכנון לזמן הקרוב הוא לעשות סרפסים בעצמות הבריח, אבל זה יחכה לאחרי הטירונות.

ROCKET J

New member
סיבות טובות לחכות.

גם אני עשיתי את הראשון בגיל 18, בדיוק מהשיקולים שהבאת.
פחדתי שבגיל 16 יבוא לי על איזה קעקוע של גולגולת בגודל טבעי שישפיע לי על כל החיים אח"כ..

הקעקוע שלך מדהים!

Shusho

New member
*Show. סורי הייתי חייבת

יש לי שני קעקועים שעשיתי בהפרש של חצי שנה בערך, את השני עשיתי לפני שלושה חודשים.
אני לא בקטע של להעלות את התמונות לפורומים כל כך, לא יודעת למה. אז תצטרכו לקרוא על קעקועים בלי לראות אותם (אלא אם ממש בא לכם לחפור - יש תמונות בבלוג שלי).

הראשון הוא קעקוע שרציתי לעשות בגיל 15, וכמו שאורית אמרה - לא עושים קעקועים בכזה גיל. זה מטומטם ואחר כך קל מאוד להתחרט עליהם. אם באמת רוצים לעשות קעקוע אפשר לחכות עם זה... אז שבע שנים ושגם יהיה לי כסף לזה והלכתי לעשות אותו.
בעקרון הוא ממוקם על השליש העליון של הגב שלי, זה כתר באמצע וכנף מכל צד. אנשים פירשו את זה בשלל צורות מוזרות אז אני נותנת להם להמשיך לפרשן את זה... החלק האהוב עלי בכל הקעקוע זה שני החתולים שלי שהוטמעו בתוך הכתר
.

הקעקוע השני ממוקם על רגל ימין מאחור, על השוק. לקח שעה בניגוד לקעקוע הראשון שלקח 7 שעות (!!!) נטו ו-10 שעות בברוטו (עם הפסקות), אבל כאב חושרמוטה והרבה יותר מהראשון. סתם למי שתהה אם כואב לעשות קעקוע שם.... כן. תחשבו טוב אם בא לכם לקעקע ישר על הגיד שם.
זה קעקוע זכרון במלוא שנה לפטירת סבתא שלי. הוא מורכב ממסגרת ויקטוריאנית קטנה ובתוכה אחד מהמוטיבים מהציורים של סבתא שלי...

innocence

New member
אין לי קעקועים או פירסינג

וכמובן שזו הפעם השנייה שאני כותבת את ההודעה הזו כי תפוז החליט לזרוק אותי מהיוזר שלי בלי להודיע לי.

זה הופך אותי לדי אלטרנטיבית ביחס לפורום, לא? P:

אין לי יותר מדי מה לשתף, אני פשוט מראה נוכחות (תוך התחמקות מהצורך להכין מטלה ללימודים).

NyaPrawr

New member
כי זה לא יפה בעיניך\ כי לא יצא\ סתם?

כאילו, זה עקרוני- את לא עושה פירסינג או קעקועים? :ם

innocence

New member
כי זה לא מעניין אותי...

כאילו, לא על עצמי בכל מקרה.
אני לא אוהבת קעקועים באופן עקרוני. כלומר, אני יכול הלאהוב מאוד קטקועספציפי, אבל אני מעריכה אותו בגלל הציור, לא בגלל שהוא נעשה על בן אדם, לצורך העניין.
ופירסינג אני גם לא אוהבת, מלבד מעטים מאוד שאני חושבת שיכולים להיות יפים על אנשים מסוימים (באף, בגבה וובאוזניים...).

אני מאוד יוצאת דופן מהבחינה הזו P:

Blue Emptiness

New member
האמת שזה מוזר

שאין לי אפילו לא עגילים בתנוכים! היו לי בכיתה ה'-ו' ובמשך כמה שנים הם היו נסתמים והייתי פותחת אותם, אבל עכשיו אני כבר לא יכולה. יש לי בלוטה כזו באוזן שמפריעה לי לשים עגילים צמודים, ואף פעם לא טיפלתי בזה. (אוי העצלות)
כבר המון המון זמן שאני רוצה הרחבות וקעקוע, אבל אני לא מגיעה באמת לכדי ביצוע. הרחבות פשוט כי אני מתעצלת ללכת לרופא עור ועוד לא מצאתי קעקוע שאני מתחברת אליו מספיק, אבל אני יודעת מה אני ורצה שהוא יגיד לי וכמעט סגורה על איפה הוא יהיה. <:

הסנונית מקסימה! אני ממש אוהבת ציפורים~

MeshiNS

New member
בנתיים אין לי הרבה...

רק ספטום ואינדסטריאל...

אבל התוכניות שלי לעתיד בעולם הקעקועים דיי ברורות

יש לי קעקוע שאני עובדת על הרעיון שלו כבר מכיתה ט' (עכשיו אני בי"ב) אני משערת שאני אממש אותו בסביבות גיל 21 כי הוא ממש גדול ובקרוב צבא ואין לי עצבים למלא סשנים בזמן שכזה...
קעקוע שני שבטח אני אעשה אחרי שיהיה לי 18 זה הO של אופת', חוץ מזה שזו אחת מהלהקות האהובות עליי היא גם מסמלת לי מן תחנה בחיים שלי שאני לא ארצה לשכוח.
קעקוע שלישי.... ידיד שלי בקרוב מתחיל להתלמד אצל מקעקע אז בטח אני אתן לו לשים את חותמו עלי חחח .

ואלהים יודע מה העתיד צופה לי בהמשך חחח .

בארבאבא

New member
הו.הגוף שלי..

נתחיל בעגילים.

את הפירסינג הראשון שלי עשיתי בגיל 15,בגבה.
אחרי שנה הוספתי עוד עגיל לגבה.ובגיל 16 גם עשיתי נזם.
הוספתי עוד כמה חורים באוזניים אח"כ.העגילים בגבה ירדו בעקבות
זיהום ו..כי גם ממש נמאס לי מהם,אז עכשיו אני עם נזם ועשרה עגילים באוזניים.

את הקעקוע הראשון עשיתי בגיל 16.קעקעתי חתול שחור על הרגל.
ולמען האמת,אני עדיין אוהבת אותו.חשבתי המון על קעקוע ראשון,ובחרתי לעשות
משהו שאדע שאוהב למשך הרבה זמן,והאהבה הגדולה שלי היא..חתולים.
את הקעקוע השני עשיתי אחרי כמה חודשים על החזה,חמניה וכתוב flower power.אותו עשיתי..דיי סתם.
היה לי שם כתם לידה שקצת עצבן אותי,אז..קעקעתי שם.
טיפ?אל תקעקעו כתב קטן על החזה.זה אמנם לא מפריע לי ברמה מטורפת שאני בוכה ומתחרטת,אבל עדיין..זה לא הכי יפה.
את הקעקוע השלישי שלי עשיתי בגיל 19,חצי ממנו עשיתי בהולנד,וחצי אצל המקעקע הקבוע שלי.
בהולנד קעקעתי פיה עם כנפי פרפר,ואחרי שנה בערך הוספתי פרחים ואת המשפט live and let live.
טיפ מס' 2-לעולם אל תעשו קעקוע ספונטני,במיוחד לא בחו"ל.לצערי,המקעקע ההולנדי
לא היה טוב במיוחד,ואחרי כמה זמן גיליתי חללים ריקים,ונוצר לי אפילו פצע קטן שהשאיר לי אח"כ חלל ריק בכנף.
אז אחרי שנה,הלכתי למקעקע המוכשר שלי ותיקנתי אותו,ועכשיו ה"פרפלה" שלי יפה

וקעקוע מס' 4-עשיתי באגן.כתבתי liberta[חופש באיטלקית],והL היא סמל של מזל אריה בזודיאק.

למעלה