קטע חמוד ודבילי
[קופי פייסט מפורום פו"ק]
אז, את הקרפדה החלטתי לקעקע בלילה שלירן מת. ישבתי על המרפסת של חברה טובה עם עוד חברה טובה. בכינו, עישנו בשרשרת, שתינו בירה, וקיבלתי עשרות שיחות טלפון של "מזל טוב" כי בחצות התחלף התאריך והייתי בת עשרים.
זה היה אחד הלילות המזעזעים שהיו לי בחיי הקצרים, ובנקודה מסויימת, הכרזתי על כך שאני הולכת לקעקע על עצמי Carpe Diem. חשבתי על זה מהרגע שהודיעו לי שלירן בתרדמת. במשך שלושה ימים ארוכים כמו הגהנום חשבתי על זה.
הכרזתי, ואחת החברות הסתובבה בתדהמה לכיווני ושאלה "קרפדים?! את הולכת לקעקע קרפדים?! ל-מ-ה?!".
התפוצצתי מצחוק. התפוצצתי מצחוק וכעסתי על עצמי כל כך, איך לעזאזל אני מרשה לעצמי לצחוק, כשאהבת חיי [או כך חשבתי בזמנו] מת. עניתי לה בצחוק שאני אקעקע גם קרפדה מתישהו.
לקח לי קצת זמן להבין שהחיים ממשיכים. לקח לי זמן להבין שמוות הוא חלק טבעי מהחיים וכל שאר הירקות האלו. חודש אחרי שקברנו אותו קעקעתי את הקרפה דיאם. ארבע וקצת שנים אחר כך, קעקעתי את הקרפדה.
קעקעתי קרפדה בשביל לזכור שגם כשקשה, צריך ורצוי לחייך ולצחוק. בשביל לזכור שבשביל לעבור זמנים מחורבנים, רצוי וכדאי שיהיו איתך כמה חברים טובים. ותכלס, רציתי גם קעקוע קצת שטותי ומטופש.
אם תשימו לב, לקרפדה יש את אותו הרקע שיש ליין ויאנג
קרדיט לרועי פנטגרם, וגם לתפוז - חיכיתי הרבה זמן עם הקעקוע, בעיקר מסיבות כלכליות. ואז זכיתי בתחרות שנעשתה בפורום, מה שמאוד הקל עלי.