יום שלישי

yaelal1

New member
מקסים!!

כל שבוע צריך להיות שבוע ללא שחור.
את נראת רעננה, כיפית, צעירה, קיצית... בקיצור - מושלם!
&nbsp
אני בד"כ לא לובשת שחור (קצת מדכא באיזשהו מקום) כך שאצלי זה לא כל כך שונה משבוע אחר... (וגם לא השקעתי אז לא מעלה תמונות). בכל מקרה החצאית הארוכה פיגוז ואהבתי את כל החולצות שלבשת. דווקא על הוסט הייתי מותרת כי בעיני (הלא מקצועית) זה לא מוסיף ללוק. אם כבר, הייתי בוחרת וסט שמסתיימת באיזור המותניים.

שרוני1ש

New member
תודה!!!

איזה קומפלימנטים כיפיים! הקומפלימנט "צעירה" גרם לי לדלג למשהו שראיתי הבוקר:
http://www.rantchic.com/2014/10/24/20-things-women-should-stop-wearing-after-age-30/
פחחחח... צחקתי בקול.
בגילי המופלג (45 המתקדם... או-יה!) אני כנראה אמורה לשבת בסלון עם רולים בשיער, זוג מסרגות ביד וכותונת לילה פרחונית....

אבל מסכימה איתך לגבי הוסט. וגם הורדתי אותו כבר כי היה לי חם... (בטוח בגלל הגיל!
)

לי וולף

New member

הצחקת אותי....
הלוק הראשון מקסים ברמות! בלי קשר לאתגר, הצבעים מעולים, הגזרות מחמיאות לך ותכל'ס, אפילו שפת הגוף משדרת FUN
שמחה שהורדת את הוסט, הוא באמת לא מספיק מוצלח פה

Rosie52

New member
הלוק של יום ראשון (מינוס הסנדלים)

מאוד אוהבת את החלק העליון (חולצה והווסט) מהלוק של היום וגם הסנדלים משתלבות לי טוב.

פחות אוהבת (טעם אישי שלי) את חצאית המקסי הפרחונית בשילוב של היום ואני מניחה שזה בגלל הדומיננטיות שלה ביחד עם הדומיננטיות של החולצה והווסט ואולי הייתי בוחרת בחצאית או מכנסיים עם הדפס פחות דומיננטי

רוזי

שרוני1ש

New member

פעם הבאה הוסט בהחלט ינוסה עם ג'ינס. רב הסיכויים שגם יעבוד יותר טוב עם ג'ינס...

Happy Goth

New member
פייייי כמה פריטים צבעוניים

בארור שאת עומדת באתגר!!!
וואי תקשיבי, אני עפה גמורה מחוקה מתההההה על הלוק מיום ראשון. האורך של החצאית הזה משגע עליך והצבעוניות לא צפויה וכ"כ קלילה וכייפית. והשיער האסוף מאד מחמיא לך. קיצר- הלוק האהוב עליי ולכן הייתי רוצה לראות את החצאית הזו עוד, כל יום. כל היום

החצאית מקסי תלך מצויין עם טי שחורה או לבנה וללא הוסט.
הווסט ילך מעולה עם ג'ינס או כל סקיני ועם הטי הכחולה היפה שפה.
איזה כייף שהבאת לנו מלא דברים טובים

שרוני1ש

New member

ואיך אני מתה עלייך!
השיער נאסף בימים האחרונים באכזריות כי הייתי חייבת להסתפר! והיום הסתפרתי! על הבוקר!! יה! יה! יה!!
א-פרופו תספורת: שלך משגעת!! האורך הזה מושלם עלייך!
ומסכימה אתך לגבי החצאית! גם אני אוהבת את האורך שלה. לא קצר מדי ולא ארוך מדי.

למעלה