אומנם הייתי מעדיף שקלי תהיה בשלישייה הזו על פני ג'רמי, אבל זה לגמרי הרכב גמר מהראויים ביותר שהיו בהישרדות, והפייבוריטים שלי לעונה הזו מההתחלה (ומי היה מאמין שספנסר וטאשה יצליחו להגיע ביחד לגמר?)
איך שזה נבנה לאורך הפרק, ואז הפרישה עצמה, היחבוקים, המוזיקה, והקטע שלה שטה על הסירה כשברקע הכתוביות על מה שהיה עם אמא שלה..........
קטע מצמרר כל פעם מחדש
זו לא אחת מהעונות האהובות עלי ולרוב סיפורי חיים של מתמודים עם מנגינה מרגשת ברקע גורמים לי לגלגל עיניים, אבל קשה להשאר אדיש לזה. שני מתמודדים בוכים כי הם מפחדים שהאמהות שלהם ימותו בקרוב, ובסופו של דבר אחד מהם מגשים חלום וזוכה, חוזר הביתה ורואה את אמא שלו ברגעים האחרונים שלה. מטורף
כלכך הגיע לו וזה ריגש אותי בעיקר כי לא האמנתי שניצחון כזה יכול לקרות בהישרדות ישראל
הייתי מאוד מעורב רגשית בעונה הזאת והתווכחתי עם בומרים למיניהם שנתנו לי תשובות מעצבנות כמו "אם אריק ינצח אז כל הנוער יחשוב שמשתלם להיות מניאק"
הניצחון הזה בעצם הנכיח את המשחק בגרסה הישראלית
הטוב (הרע) ניצח את הרע (הטוב)
אז כן, מאוד התרגשתי כשזכה
עונה 2 נחשבת בעיניי לא רק לעונה הישראלית הטובה ביותר ביי פאר (כשרק 3 ו-6 נותנות פייט - אולי אראה מתישהו את עונה 8, בלי פרסומות ובכוננות מהירות כפולה להפצצות וידויים), אלא לעונה טובה מאוד גם ברמה עולמית.