אתגר 39 הימים
עוד פחות משבועיים

אורישקי

New member
כל מה שסנדרה מעורבת בו

בכללי המערכת יחסים שלה ושל טוני הייתה כל כךךךךךך מפוספסת שחבל שהיה לזה ר פרק אחד
&nbsp
אבל אם חייב אז אני בוחר בסנדרה ופיירפליי גם
או בטרי נגד אראס שהיה גם מעולה

אני יודע שבשביל רוב האנשים זה יותר מציק ממשעשע

אבל ממש אהבתי את היריבות בין ג'יין למרטי ב21. היה בשנאה של ג'יין משהו פנאטי וממש מצחיק. היא באופן כללי מהמתמודדות הכי מצחיקות שהיו.
עוד כמה הונוראבל מנשן: סנדרה ופיירפליי, סנדרה וראסל, סנדרה וטוני, קורטני וז'אןרובר
&nbsp

Bar EL

New member
דומיניק וכריס

היריבות שלהם הייתה קורעת ובכללי הם שניהם דמויות חזקות מאוד

B R A Y E R

New member
מנהל
ראסל האנץ VS רוב מריאנו

באמת שניסיתי כל היום לחשוב על אופציה אחרת שהיא לא עונה 20 כי חפרתי
וכמעט בחרתי בספנסר VS קאס, אבל זה נגמר בטרגדיה מבחינתי
&nbsp
אז אני בוחר ביריבות שבעיניי הייתה הכי גדולה עד עכשיו
רוב מריאנו, שבא לעונה 20 כשהשתן ממזמן עלה לו, תופס מעצמו מאסטר להישרדות, נפגש באותו שבט עם ראסל האנץ, הדור הבא של האסטרטגים של הישרדות
היחסים בינהם נבנו בהדרגה מהפרק הראשון ועד ההשפלה הגדולה של רוב בפרק 7
התענוג הגדול היה לראות איך רוב לא מפסיק להרשות לעצמו לזלזל בראסל, ולמעשה זרק את כל המשחק שלו לפח רק בגלל שהאגו שלו נפגע
צפיתי בעונה 20 ישר אחרי שסיימתי להשלים את עונה 8, וזה היה תענוג גדול בשבילי לראות את ראסל שכלכך אהבתי מסמואה משפיל את רוב שכלכך שנאתי מהאולסטארס

סטילהוק

New member
אם לא הטמטום של טייסון רוב היה מדיח את ראסל

כך שראסל ניצל רק בגלל שטייסון כזה מטומטם, שעד היום לא ברור לי איך כזה מטומטם זכה בהישרדות. זה רק מראה שגם מטומטמים כמוהו יכולים לזכות.

יותר מזה, מתעלמים מהעובדה שמאז עונה 20 ראסל נזרק מהמשחק עוד לפני האיחוד בכל עונה שהשתתף בה, כולל בהישרדות האוסטרלית, שם הוא הודח מהמשחק עם הפסלון חסינות שהראה לכולם במועצת השבט על צווארו.

NP23

New member
ספנסר וטוני

זו לא תשובה טריוויאלית כי הם לא התווכחו ורבו ואפילו בנקודות מסויימות עבדו יחד.
אהבתי איך הם היו בצדדים שונים לגמרי ובכל זאת כל אחד עם משחק טוב בדרך שלו ונשארו עד הפיינל4 יחד

טוב יש כמה

אבל מה שהוא לדעתי אם כל הבליינדסיידים זה ההדחה של רופרט בעונה 7. אין צורך בתכשיטים למיניהם, פשוט קבוצה של אנשים שאומרת יאללה. אפשר גם בנאדם אחד שאומר יאללה כמו ההדחה של קורטני ב12. אם מכניסים תכשיטים למשוואה, טייסון ב20, פיליפ ב26 וג'ון ב37 הם גם דוגמאות טובות. דוגמה לגאונות, למרות שקיטשית, זו ההדחה של אריק ב16

אורישקי

New member
אממממ בשבילי הכי קלאסי זה אוזי 16

בעיקר בגלל שהוא כל כך הפך את המשחק והם עבדו עליו בצורה כל כך מושלמת.
&nbsp
אם זה מבחינת העריכה - הבליינדסייד הכי טוב היה דווקא של ג'רמי בעונה 29 - הייתי ממשששש בהלם שפתאום צצו הקולות נגדו

שלישייה שמבחינתי מייצגת את הישרדות

ונראה לי שכולם כבר צוינו פה:

הצבעת ה-3-2-1 נגד קורטני בעונה 12

הפוך על הפוך + השימוש הראשון של אליל בהיסטוריה - והוא בוזבז, נגד אדגארדו

וכמובן שמכל המהפכים הקלאסיים אני הכי אוהב את ההדחה של אוזי במיקרונזיה

לצידם אפשר גם לציין את ההדחה של אריק, שזו פעם ראשונה שזוכה בחסינות שוכנע להעביר את השרשרת, והודח.

nadav1919

New member
3

מקום 3. קלי מעונה 19 ע"י המלך
מקום 2. רופרט איי הפנינה
מקום 1. אריק - עונה 16 (כי אי אפשר שלא)

Bar EL

New member
קצת מפתיע שלא אמרו את זה עדיין

אבל ההדחה של שרה בקאגאיאן - שימוש האלילים אחד על השני בין טוני לאל ג'יי, העובדה שזו ג'פרה שקיבלה את הקולות בכלל והבגידה של קאס - מלווית בכפיים וירידות של טוני על הברית של ספנסר, פשוט מושלם

אורישקי

New member
זו בעיני המועצה הכיייי טובה

אבל לא הבליינדסייד בהכרח הכי טוב
כי מה שהיה יותר יפה פכה היה איך הדברים התהפכו ואיך כל רגע צד אחד חשב שהוא זה שיצא שולט

B R A Y E R

New member
מנהל
ההדחה של טייסון ב20 - קלאסיקה

והפרק הראשון שראיתי בשידור חי

כשנכנסים במילון לערך "בליינדסייד" צריך להופיע שם ההדחה הזו
מועצה שלמה ראסל ופארווטי משחקים אותה כאילו המשחק שלהם אבוד ונגמר, נותנים לרוב והחבורה שלו להתנשא עליהם, בטוחים שהם הולכים לפצל קולות וראסל או פארווטי יהיו מודחים
ואז ראסל קם ושולף אליל.. כולם מחייכים.. ראסל מעביר לפארווטי את האליל.. רוב מתפקע מצחוק ומשוכנע שראסל הדיח הרגע את עצמו..
ואז..
2 קולות לראסל..
קול ראשון לפארווטי.. קול שני לפארווטי.. קול שלישי לפארווטי..
בום! קול רביעי לפארווטי
רוב מבין שהתוכנית השתבשה
ואז 3 קולות לטייסון.. טייסון המודח!
כל ארוחת הנקניקיות אחכ רוב עם פרצוף של יום הזיכרון, ו3 ימים רצופים רוב לא מצליח להתאושש מהבליינדסייד שחטף, שוקע לדיכאון שגורם לג'רי לעבור צד ולקואץ' להחליט שהוא שוויץ ולא בצד של אף אחד, ומודח.. למרות שכאמור עדיין יכל להיות לו רוב

סטילהוק

New member
ומי אשם בזה? רוב או טייסון?

למה להאשים את רוב בטמטום של טייסון? שאם לא טמטומו הרי ברור לכולם שראסל היה מודח וכל העונה כולה היתה נראית אחרת לגמרי.

למעלה