אוקיי בומר
באיי הגאולה למינהם ההחזרה הייתה לפיינל 5 ואז היה צריך לשרוד רק 2 מועצות וזה באמת הרגיש גם לי די קצר
עכשיו ההחזרה מאי ההכחדה זה לפיינל 3, זה לשרוד עוד 3 מועצות/3 משימות חסינות וזה מרגיש לי יותר נכון
אני מבין שזה נראה ממש מהיר כשזה קורה בפרק הגמר, אבל אני כן מבין את ההפקה שהם רוצים לסגור את הטוויסט ב"גרנד פינאלה", ולעשות את זה פרק לפני זה פספוס מבחינתם
יכלו להסתפק בהחזרה אחת בתחילת המיזוג, אבל זה היה הורג את הטוויסט די בתחילת העונה (כשהיום המיזוג קורה בשלב מאוד מוקדם של המשחק לעומת פעם) והופך את זה ללא רלוונטי

מה ג'ף אמר או מה ג'ף חשב לא רלוונטי לדעתי, ואני לא מבין למה אתה מייחס לזה חשיבות, מ2 סיבות:
1. ג'ף גם אמר אחרי עונה 8 שהוא נגד החזרה של שחקנים ושהוא רוצה רק עונות עם שחקנים חדשים, ושנה אחרי זה סטפני ובובי ג'ון חזרו, וההמשך ידוע. והוא גם אמר לפני שנה שהוא נגד עונת מנצחים כל עוד לא יהיה מבחר טוב יותר של בנות מנצחות, ופחות משנה אחרי זה ידוע שגם זה התפוגג. ולמה? כי זה לא באמת תלוי רק בו. הוא אומנם המנחה של התוכנית ועם השנים קיבל מעמד גבוה בהפקה של התוכנית, אבל זו לא התוכנית הפרטית שלו שמשודרת בערוץ שלו. יש גורמים גבוהים מעליו שמנחיתים החלטה והוא צריך לקבל אותה ולדברר אותה כאילו זה מה שהוא מאמין, וזה לא משנה בכלל אם זו באמת הדעה האישית של ג'ף פרובסט או שזה הטקסט של ג'ף המנחה. CBS אהבו את הטוויסט של אי ההכחדה, הם חושבים שזה עשה טוב לסדרה, הם נותנים הוראה להפקה שימשיכו עם זה.
2. יכול מאוד להיות גם שזו הייתה הדעה של ג'ף לפני 15 שנה, ומאז הוא שינה את דעתו לגביו זה. וזה לגיטימי לגמרי, כולנו משנים לפעמים את הדעות שלנו גם אם הן נחרצות בהתחלה.

ואני גם לא מצליח להבין למה כלכך מפריע לך הדרך שבה הישרדות משווקים את עצמם?
מן הסתם התקופה שבה הישרדות התחילה להיות משודרת הם יכלו להיות פחות בומבסטיים, כי זו הייתה ממש ההתחלה של הריאליטי, התחרות הייתה מאוד מצומצמת, והיה להם "קהל שבוי".
אנחנו נמצאים בתקופה אחרת שהכמות אופציות מה לראות אינסופית, וברור שהשיווק צריך להיות מאוד אגרסיבי ובומבסטי כדי לגרום לצופים הקבועים או המזדמנים להסתקרן ולהתרגש כדי שיחזרו לעונה הבאה. ככה הטלוויזיה עובדת היום. לא יוצא לך לראות פרומואים לתוכניות בקשת ורשת?

אני מבין לגמרי מאיזו נקודה אתה בא, אני גם כמוך בן אדם מאוד מאוד נוסטלגי, ויש דברים שגם אני חושב שנעשו יותר טוב בעבר מאשר היום, אבל צריך להשלים עם זה שהמציאות התקדמה, והקצב אחר, ולא כל מה שעבד טוב בעבר מתאים למציאות הנוכחית. צריך להנות מהזכרונות של פעם ובמקביל גם להנות ממה שיש היום