התערוכה של Ubisoft E3

evilplate

New member
GAF חונקים אותי

מתוך התצוגת VR של יוביסופט, ככה הם נראו מהצד בזמן שהם שיחקו במשחק VR
http://i.imgur.com/7XEO5xR.gif

אז מישהו אמר שזה נראה שהם משחקים בסימולטור סטיבי וונדר
http://i.imgur.com/YmzkUEV.gif

זה יותר מצחיק בצורה של גיפים כמו ב GAF ולא בצורה של קישורים, וכן זה לא יפה אבל זה מצחיק :(

חחחחחח הם נראים כאילו יש להם פיגור שכלי.

דאמ איזה שיעמום התערוכה הזו. הם גורמים לתערוכה של מייק להיראות כמו סרט אקשן של מרוול.

ואני סמכתי על הE3 הזו שקצת תעלה לי את מצב הרוח.

הם רק מדכאים אותי עוד יותר, עכשיו גם בתחום המשחקים הכול נראה רע ושומם.

עוד פעם grow home. grow my ass.

נמאס לי מכל הטרנד הזה שחברות פיתוח AAA מבזבזות זמן בתערוכה על משחקי אינדי שלא מעניינים אף אחד, זה כמו ששמים לך שומן בשווארמה במקום בשר.

evilplate

New member
אין שום דבר רע באינדי אבל שיהיה טוב :/

Inside הזה של MS נראה מעולה למשל, גם ה WITNESS שסוני "בזבזה" עליו זמן יצא פיצוץ.
&nbsp
לצערי ה GROW HOME הזה לא מעניין את אף אחד, לא הראשון עניין ובטח שלא ההמשך.

למה הם חופרים לנו במוח על הסרט של AC בתערוכת משחקים?

אני שונא את יוביסופט.אני מסכים שאין שוםד בעיה באינדי אם זה טוב, אבל ראית למשל את הFE המעפן הזה של EA אתמול? זה היה נוראי.

לפחות המשחקים של מלחמת הכוכבים נראה שהם הולכים להיות מעולים אחד אחד.
במיוחד המשחק שיוצרת אנצרטד מפתחת.

evilplate

New member
משקיעים בסרט הזה הרבה כסף

ורוצים להלהיב את השחקנים שהם הקהל שאמור לעורר את ההייפ לכל השאר.
&nbsp
עזוב היו מספיק דברים גרועים שנמשכו שעה להתלונן עליהם שם :/
&nbsp
ה FE הזה נראה מעפן, גם אם היה מדובר במשחק טוב הסגנון האומנותי שלו אחד המכוערים והמשעממים אין מצב שאני משחק משהו שנראה ככה יותר משעה רצוף.
&nbsp
הראו לנו רק קונספטים מ SW אתמול, התצוגה של EA ללא ספק היתה הכי גרועה BY FAR, עדיף שלא היו מגיעים בתכל'ס.

הראו לנו גם שניה מהמשחק של יוצרת uncharted!

חחח אני יודע שזה הזוי להתלהב משניה אחת של גיימפלי מהסטאר ווארז אבל זה היה נראה טוב מאוד למשחק שממש בהתחלת הפיתוח שלו.

יש לי הרגשה שזה יהיה משחק שוטר מושקע ביותר בעולם של מלחמת הכוכבים.
והאמת יש לי גם הרגשה טובה מאוד לגבי מאס אפקט 4 :) אהבתי את הגיבורה הנשית שלו ועכשיו EA אישרו שהיא תהיה גיבורת ברירת המחדל אלא אם כן אתה רוצה ליצור דמות אחרת.

אין ספק שEA מעפנים שבעיקר חפרו במוח ולא הראו כלום חוץ מהמצב סיפור המעפן הזה של פיפא, אבל יש לי הרגשה כזו, שדווקא הם בהשוואה ליוביסופט, כן יספקו את הסחורה בסוף.

תעביר ל2:42

evilplate

New member
כן ראיתי את זה, נראה מעולה

אבל באמת קשה לקבוע משהו ע"פ זה.
&nbsp
מסכים איתך שלמרות שליובי היתה תצוגה טובה יותר, הליינאפ של EA נראה הרבה יותר מבטיח.
&nbsp
בכלל EA שייכת יותר לצד של הטובים מאשר לצד של יובי, לצד הבלוקבסטרים הגדולים שלהם כמו השוטרים השונים ומשחקי הספורט הם לפחות גם זורקים כמה משחקי סינגל מושקעים כמו 2 משחקי SW בעתיד ו ME וגם משחקי ה RPG של ביו-וור, ככה שאפילו הם עדיפים מיובי כי לפחות הם נותנים השקעה רצינית באיזה AAA סינגל טוב פה ושם, ואפילו אחד לניארי ולא עולם פתוח.
&nbsp
אצל יובי הסינגל הכי נורמלי זה המשחק של סאות' פארק שזה ראוי לציון אבל עם כל הכבוד זה בקושי AAA.

EA אפילו הודו שמשחקי הכדורסל של 2K טובים משלהם כרגע.

מאז שפיטר מור (שניהל את סגה בזמנו עם הדרימקאסט, סתם פרט מעניין לדעתי)
הפך לCEO אני רואה שם הרבה שינוים חיובים והם באמת בצד של הטובים.

אפילו פיפא 17 נראה כמו קפיצה קוונטית לאנשים שאוהבים משחקים כאלה וכל הכבוד להם על ההשקעה.

כן סאותפארק בקושי נחשב, כי לא רק שהוא בקושי AAA הוא גם משחק מאוד קצר, לפחות על פי הקודם, אז זה לא שהוא מבטיח לך איזה עשרות שעות של תוכן סינגל פלייר כמו המשחקים של ביו וור, זה משחק של "לדפוק ולזרוק" כמו שאתה קורא לזה.

evilplate

New member
כן היא סבבה.

כל שנה היא הימור בטוח, לא ברור לי למה אחרים לא שוכרים מגישים מקצועיים להנחות את המסיבה שלהם כמו יובי, היא איכשהו מצליחה להפוך את זה לנסבל.

הם מראים גיימפלי של watch dogs 2, העדפתי את האפוריריות

של המשחק הקודם. כן אני יודע שזה מוזר, אבל בעיני המשחק היה נראה נורא יפה בPS4 כשירד בו גשם.

אני מאוכזב ביותר כי כשרוקסטאר הוציאו לפני שנים את וויס סיטי, איזה שנה וחצי אחרי GTA 3 הוא עשה קפיצה יותר גדולה בהרבה ממה שwatch dogs 2 עושה.

האופנועים שינו את המשחק לגמרי.

ציפיתי שיובי תמצא משהו שישנה את המשחק לגמרי בהמשך, הם לא מצאו אותו.

אני חייב להגיד שגם בתסריט הכי גרוע, אני מעדיף להיות מוצף בWATCH DOGS כל שנתיים מאשר במשחקי AC כל שנתיים, אבל עדיין לא להיט שניהם.

evilplate

New member
WD2 לדעתי הרבה יותר יפה גראפית מהראשון

ובאופן כללי נראה יפה מאוד.
&nbsp
בקשר לגיימפליי עצמו, בוא נאמר שמי שאהב את הראשון כנראה יהנה מאוד, הוא בטוח יהיה עדיף יותר, כל השאר (אנחנו) יכולים לעבור הלאה.

משחק של סקי שלג, פאקינג סקי שלג מסריח.

בבקשה סוני תצילו אותנו מהזוועה הזו.
רק חסר שסוני תבזבז את כל הזמן שלה על המשחקים של רוקסטאר כמו RDR 2 וכאלה, אני רוצה לראות אקסקלוסיבים!!!

למעלה