התערוכה של Ubisoft E3

evilplate

New member
חחחח

צריך לתת להם קרדיט, הכל אצלם פאקינג עולם פתוח, אבל לפחות אפשר לאמר שהם מנסים לחדש ולהיות מקוריים עם משחק ספורט בעולם פתוח, אולי זה לא בשבילי ובשבילך אבל אני יכול להעריך אותם על הניסיון.
&nbsp
אבל ראבאק מה נהיה מיובי שכל חרא שלהם חייב להיות בעולם פתוח, זה כאילו כשהם מתכננים משחק השורה הראשונה בישיבת קריאטיב זה "עולם פתוח!!!"
&nbsp
אחרי השורה עולם פתוח הם מוסיפים את הקונספט "עולם פתוח של מתנקשים! לוחמי קרטלי סמים! מכוניות! צוות חילוץ בניו יורק! של האקרים! של לוחמים בזמן תקופת האבן! סקי שלג! עולם פתוח עם סקי שלג!"
&nbsp
מה נסגר איתם.

כן השלב הבא בטח יהיה סנוקר בעולם פתוח, הם מסוגלים להכל.

באולינג בעולם פתוח, אלוהים יודע איפה הם יעצרו, אין לאלוהים כוונה להתערב כאן ולעצור אותם כי יובי היא כנראה בידור יותר מדי טוב בשבילו.

והכי הרג אותי המנהל שלהם, הבן אדם חולה על המילה "creativity" כמו לא יודע מה.
אני מבטיח לך שהוא הולך בבית שלו ואומר את המילה הזו "creativity" רק כי הוא אוהב להגיד את זה, לא באמת איכפת לו אם יש להם creativity או לא.

ועוד הרג אותי איך הוא סיים את התערוכ
"אנחנו אוהבים אותכם גיימרים, אנחנו כאן רק בגללכם"

איזה אוהבים ואיזה נעל, על השונאים שלי לא הייתי זורק את המשחק שלג הזה.

אני אחד שעוד יכול להנות ממשחקים סטייל SSX אבל די זה נראה מסחריח כל כך, הם מכניסים כל כך הרבה סוגי ספורט למשחק הזה, שקשה לי להאמין שמשהו שם ירגיש מלוטש.

אה ומילת הבאז החדשה של יובי? "קומיונטי!"
י
לא משנה כמה המשחק שלהם מסריח הם יגידו לך שהכל בשביל הקומיונטי, המשחק מחבר את הקומיונטי, הקומיונטי של המשחק נפלאה.

פשוט אין להם תקנה, כמה כבר עולה להם לעשות אור ירוק לריימן 3D בעולם פתוח?
היוצר של ריימן חולם על זה שנים (וגם אני)

כמה עולה להם לעשות נסיך פרסי חדש? אפילו על המנוע של UBIART"
ולמרות שהם כל כך בקטע של עולם פתוח, הם בחיים לא יתנו לנו beyond good and evil בעולם פתוח.

הם כל כך מעצבנים אותי כי בדור הPS2 הם היו אחת החברות האהובות עלי, יכולתי להגיד בלי למצמץ שהם משקיעים ביצירתיות.

מאז דור הPS3 הם נכנסו לתקופת "ימי הביינים" שלהם מבחינתי.
והם גם זורקים עלינו מלח, כי בסוף התערוכה הם הראו את ריימן והנסיך הפרסי
כאילו כמה אתם יכולים להטריל אלוהים.

evilplate

New member
חח מסכים איתך, מצחיק לקרוא אותך

רואים את התסכול בין המילים.
&nbsp
עזוב, עדיף פשוט שתוריד ציפיות מהחברה הזאת לשנים הקרובות, לא מקבלים מהם עוד פרויקטים של תשוקה כמו ביונד גוד או ריימן, הם נהפכו לבית חרושת ציני למשחקי AAA חסרי נשמה שנועדו לפנות למכנה משותף נמוך שיכניס טונות של כסף.
&nbsp
כולם מפחדים ש VIVENDI ישתלטו עליהם, אני לא יודע עד כמה זה יכול להיות גרוע יותר תחת הניהול שלהם.

אכזבה מטורפת, אין נסיך פרסי, אין ריימן, אין ספלינטר סל.

בנתיים אכזבה מטורפת מכל מפיצה בE3 הזה.

evilplate

New member
כן מסכים. חושש שסוני תיישר קו עם הבינוניות של כולם

מרגיש כמו איזה E3 ביניים שכזה לפני שמתחיל האמצע דור מ E3 הבא עם ה NEO והסקורפיו.

אני מקווה שהיא לא תדחה את החשיפה של GOW4 בגלל הניאו האמת.

כי מבחינה עסקית? הרבה יותר משתלם לסוני לחפור לנו על TLG ועל הDLC של uncharted במקום על משחקים חדשים שייצאו רק בעתיד.

כלומר אני די בטוח שהמשחק זומבים מספיק מוכן לחשיפה אבל בנוגע לGOW4 לא יפתיע אותי אם הם יחכו לחשוף אותו באופן כזה שאפשר יהיה לחשוף אותו ליד הניאו.

יש לנו גם את המשחק המעפן הזה של הבלרינה שסוני יכולה לחפור עליו הרבה זמן, הם אוהבים למזמז את הזמן עם כל מיני אינדים,אז צפה לזה שהם יטרילו אותנו בהתחלה
.

אפשר לצפות גם שהם יחפרו על השותפות שלהם עם watch dogs הרבה.

אבל מבחינתי? מספיק לי שאני אראה את המשחק של ספיידרמן עם GOW4 בתוספת איזה משחק עולם פתוח של רוקסטאר שהוא בלעדי זמנית או לתמיד בPS4 ואני מרוצה.(או אפילו לא בלעדי בכלל, רק שיהיה משהו לקחת מהE3 הזו)

evilplate

New member
עם התחרות עד עכשיו

מספיק שקאז היראי יעלה לבמה, יחשוף את הישבן, ויאמר "זה הכל להיום, תודה ותהנו ב E3" וסוני עדיין תנצח.

תכלס אין לי איך לסתור את זה.

בנתיים הדבר שהכי עשה לי את זה בE3 הזו זה הציור של הישבן המדמם של מייקרוסופט בGAF כשהיו להם הדלפות
הרגו אותי מצחוק, פשוט חולי נפש.

עטלפוני

New member
אוף, קיוויתי שהם ישחררו את ac rouge לדור הנוכחי.

כנראה שנגזר עלי לא לשחק בזה לעולם.

11 דקות של גיימפלי מwatch dogs 2.

נראה שהרבה אנשים מתלהבים דווקא מwatch dogs 2, את דעתי כבר אמרתי.
משחק שאקנה בהנחה, אני בטוח שאהנה ממנו יותר מכל משחק AC שקניתי במחיר מלא, אבל אני כמובן לא שותף להתלהבות הנחרצת ממנו.

בואו ניזכר מתי היה לנו E3 מסריח כזה בעבר....

כן כי הE3 הזה לא נופל בהרבה מהסרטון ששמתי.

אגב אם זה הצחיק אותך, זה סימן ש...

כמובן לא צפית בתערוכה הזו ב2008 בזמן אמת, כל מי שחזה בזה בזמן אמת יודע שלא היה בזה שום דבר מצחיק.

היתה הנחה של קפקום ניסיתי להשיג אותך...(בשעה די מאוחרת)

נגמרה כבר ההנחה.

תקני במחיר מלא אז!

למעלה