התפקדות ספטמבר

אה, הייתי צריכה לשים לב לפרטים הקטנים

ולא חשובים כמו כותרת.. לא חשבתי שאנשים משקיעים מחשבה בנושא. מסתבר שכן..

symptoms

New member
אני מרגישה דה זה וו

קצת על עצמכם- את החלק הזה בטוח מילאתי פעם והיות ולא נראה לי שזה משתנה ואני גם קצת ממהרת נשאיר אותו ריק
שם-
גיל-
מין-
צבע אהוב-
מאכל אהוב-
משקה אהוב-
מה הדבר הראשון שתבדקו שנמצא עליכם לפני יציאה מהבית-

קצת על הפורום וקאנטרי-
כיף לך איתנו?
לעיתים (קרובות, אבל לעיתים
)
זמר הקאנטרי האהוב עליך- אממ בראד? קית'? לא סגורה על זה.
זמרת הקאנטרי האהובה עליך- קרי.
להקת הקאנטרי האהובה עליך- אני אלך על שוגרלנד כברירת מחדל.
שיר- וייסטד.
אלבום- אממ, זה קשה. BlownAway כרגע. אבל זה לא באמת.

חודש שעבר- אוגוסט
סרט- ראיתי את כל הסרטים של הארי פוטר (האמת שעוד נשארו לי השניים של 7, אבל שיהיה)
סדרה- אולי הסמויה, אבל לא היה לי ממש זמן לסדרות בגלל שהסרטים של הארי פוטר נורא ארוכים ואני צריכה לעשות עוד דברים חוץ מלראות טלויזיה.
ספר- ניסיתי לקרוא את sword of truth אסל נכשלתי קשות.
שיר- Guardian של אלאניס.
להקה-
אלבום-
החדש של אלאניס (שיצא רק בסוף החודש ועוד לא קיבלתי את העותק הפיזי שלו, אבל שיהיה)
זמר/ת-אלאניס
ציטוט-
מסעדה/מאכל-
פיצה!
מקום בילוי-מקום עם מזגן

החודש הנוכחי- ספטמבר, וזה ממש הזוי שלא מתחילים בית ספר היום.
אירוע שאתם מצפים לו-העונה החדשה של הדוקטור!
אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו-אני מחכה שריבר תגיע!
ספר שאתם מתכוונים לקרוא- אולי אני אסיים את החמישי של שיר של אש ושל קרח.
איזה אמן קאנטרי הכי בא לכם שיוציא החודש אלבום חדש (ניתן לבחור במישהו שבאמת יוצא לו אלבום חדש החודש)-

לסיכום-
מה המצב?
סבבה פיסטוקים.
הכל טוב? יחסית
שבוע טוב! ומוצלח
אך לפני- שדרו לנו מסר קצר לאומה- לזמן יש נטייה לעבור הרבה יותר מדי מהר בדיוק מתי שזה לא נוח.
ומוטו לחיים- לא ממש, אך מוטו לתקופת החגים הבאה עלינו לטובה (או שלא): תכינו את עצמכם לאכילה בלתי פוסקת.
ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד.

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה גם אני

קצת על עצמכם-
שם-
דילן
גיל- ביום כיפור 26

מין-

צבע אהוב- סגול
מאכל אהוב- פסטה
משקה אהוב- ד"ר פפר
מה הדבר הראשון שתבדקו שנמצא עליכם לפני יציאה מהבית- מסתבר ששום דבר כיוון שאני כל הזמן שוכחת דברים><

קצת על הפורום וקאנטרי-
כיף לך איתנו?
כן

זמר הקאנטרי האהוב עליך- בלייק, בראד, קית', לוק, איסטון, ג'וש וכו'
זמרת הקאנטרי האהובה עליך- ליאן ריימס.
להקת הקאנטרי האהובה עליך- ליטל ביג טאון, פיסטול אניז, שוגרלנד, דיקסי צ'יקס, ליידי אנטבלום, אדנ'ז אדג'.
שיר- How Do I Live בכללי. הנוכחי- Pontoon.
אלבום- Family - LeAnn Rimes. יצירת מופת

חודש שעבר-
סרט-
לא ראיתי.
סדרה- אקס פקטור שחזרה. פרשיות סמויות, שקרניות קטנות ורוק 30.
ספר- עקודים.
שיר- וואי היו כל כך הרבה! בעיקר שירים של ליטל מיקס, גרייס פוטר ולוסי ספראגן.
להקה- ליטל מיקס וגרייס פוטר והנוקטרנלס
אלבום- The Lion The Beast The Beat - Grace Potter and the Nocturnals
זמר/ת- ליאן. תמיד
וגם קלי!
ציטוט- "אוי מזה? יש לנו אריה בבית?" (ילד בן שנה וחצי שואל בתמימות אחרי ששיהקתי בצורה קצת מטרידה)
מסעדה/מאכל- צ'ארלי! פבלובה!|ריר|
מקום בילוי- נו צ'ארלי. חן ואני היינו שם איזה מיליון פעם בחודש האחרון
וגם ביליתי בירושלים לא מעט החודש. היה נחמד. אני אוהבת את ירושלים

החודש הנוכחי-
אירוע שאתם מצפים לו-
ראש השנה! לראות את כל המשפחה של אבא שלי

אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- האלבום של ליטל ביג טאון כמובן!
ספר שאתם מתכוונים לקרוא- 50 גוונים של אפור.
איזה אמן קאנטרי הכי בא לכם שיוציא החודש אלבום חדש (ניתן לבחור במישהו שבאמת יוצא לו אלבום חדש החודש)- ליאן. שתוציא כבר
אבל בסדר. מוכנה להתפשר על לב"ט. גם ממש בא לי שליטל מיקס יוציאו אלבום. אני יודעת שהן לא קאנטרי אבל ממש בא לי!

לסיכום-
מה המצב?
מצוין.
הכל טוב? בהחלט.
שבוע טוב! לכולכם!
אך לפני- שדרו לנו מסר קצר לאומה-

ומוטו לחיים- אם החיים נותנים לכם לימונים- זרקו אותם על האנשים הרעים ונסו לפגוע להם בעיניים.
אם החיים נותנים לכן קונדום- זרקו אותו. אין לכן מה לעשות איתו. אתן לאסביוט!!!
ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד. כפרות!! |אורגזמה|

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
זה באמת טעים!!

וגם ממש משמין! כל ביס פלוס שלוש קילו ><

לא ניתן להוסיף הודעה ללא נושא. נא הקלד/י נושא

קצת על עצמכם-
שם- רווית
גיל- 26
מין-

צבע אהוב- משתנה. כרגע בייבי בלו.
מאכל אהוב- פיצה
משקה אהוב- קולה. אבל קולה אמריקאיץ לא כמו בישראל.
מה הדבר הראשון שתבדקו שנמצא עליכם לפני יציאה מהבית- בזמן האחרון - תיק עבודות.

קצת על הפורום וקאנטרי-
כיף לך איתנו? ברגעים שיש לי זמן להנות מכם- כן
זמר הקאנטרי האהוב עליך- בלייק שלטון
זמרת הקאנטרי האהובה עליך- ליאן ריימס
להקת הקאנטרי האהובה עליך- שוגרלנד
שיר- And It Feels Like (ומענין לי את הסבתא שזה לא קאנטרי)
אלבום- Family וגם - This Woman של ליאן ו-Four The Record של מירנדה.

חודש שעבר-
סרט- הלכתי עם חברים לראות איזו קומדה מטופשת ובגלל שדיברנו כל הסרט אני אפילו לא זוכרת איך קראו לו. זה לא היה מענין כל כך

סדרה- בגוף ההוכחה. סוף סוף משלימה פרקים.
ספר- 50 גוונים של אפור
שיר- התמכרתי לשיר של לוסי מהאקס פקטור- Last Night שיר קורע.
להקה- ליטל ביג טאון
אלבום- שמעתי בעיקר ליאן אז משהו שלה.
זמר/ת- ליאן
ציטוט- כיסים גדולים יש לאנשים עם איברים קטנים
מסעדה/מאכל- KFC. לא היה זמן למשהו איכותי יותר
מקום בילוי- יצאתי בערך פעמיים כל החודש והבילויים שלי כאמור כללו סרט ו-KFC. תבחרו לבד מה נראה לכם בילוי-י יותר.

החודש הנוכחי-
אירוע שאתם מצפים לו- השקת קולקציית סתיו בכל יתר חנויות הרשת.
אלבום/שיר/קליפ שאתם מצפים לו- האלבום של ליטל ביג טאון
ספר שאתם מתכוונים לקרוא- 50 גוונים. אני באמצע אז..
איזה אמן קאנטרי הכי בא לכם שיוציא החודש אלבום חדש (ניתן לבחור במישהו שבאמת יוצא לו אלבום חדש החודש)- ליאן! וגם שוגרלנד כי התגעגעתי.

לסיכום-
מה המצב? טוב
הכל טוב? כן
שבוע טוב! כמעט סופ"ש אבל גם לך
אך לפני- שדרו לנו מסר קצר לאומה- חג שמח!
ומוטו לחיים- We are born wet, naked, and hungry. Then things get worse.
ותמונה אם בא לכם, אפשר שלכם אפשר גם של שערות ידיה של מיס אנדרווד.

הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

LeAnnDylan

Well-known member
איך ידעתי שתאהבי את לוסי!!

היא גדולה! הורדתי את האלבום שלה ואני מזה מבסוטה ממנה. איך שראיתי את האודישן שלה חשבתי לעצמי שהיא מגניבה מאוד אבל בטח לא תצליח לתרגם את המגניבות שלה להופעות של ממש בתוכנית עם הנושאים השונים כל שבוע אבל אחרי שהורדתי את האלבום שלה אני חייבת להודות שאני בהחלט יכולה לשמוע אותה מבצעת בערך הכל וזה ישמע מגניב יותר!
אני מזה חורשת על שני המשאפים שלה שיש ביוטיוב. במיוחד זה עם ארט׳קוויק. הוא אדיר!!
למרות שבעמוד הפייסבוק שלה יש כל הזמן הודעות על הופעות וכאלה שהיא אמורה להיות בהן. אני לא חושבת שהחוקים שלהם נוקשים כמו באיידול נגיד, אבל זה כן גורם לי לחשוש בקשר לעתיד שלה בתוכנית

ממ תהיה מעניינת

אני מקווה שימצאו לה מקום בתוכנית. את האלבום שלה לא שמעתי עדין אבל כיוון שאת ממליצה כל כך בחום, אני אאזין לו.

נמאס לי להיות קורא סמוי. שלום...

אז אני אנצל את השרשור הזה כדי להכריז שאני כאן.
למרות שההעדפות שלי פחות פופ ויותר בכיוון של קאנטרי רוק (וקאנטרי קלאסי).

אז מתוך הקטגוריות, בחרתי כמה דברים סלקטיבית...
כיף לך איתנו?
כן, כשלא מדברים על רכילות של מה עושים האמנים אלא על מוזיקה שהם מייצרים.
זמר הקאנטרי האהוב עליך- אריק סיני. אני יודע שתגידו שלא, אבל בואו נדבר על זה... אם מתעקשים על הרד-קור אנגלופוני, אז כנראה לוק ברייאן.
זמרת הקאנטרי האהובה עליך- אני לא בטוח שיש אחת. קרי אנדרווד עושה דברים טובים, אבל אני אוהב את הקלאסיקות של דולי פרטון.
להקת הקאנטרי האהובה עליך- ביג אנד ריץ'.
שיר- rain is a good thing של לוק ברייאן
אלבום- Tailgates and tanlines. אחד מהיחידים שריגשו אותי בשנים האחרונות. לפני כן... שלושת האלבומים האחרונים של קית' ברוקס.

איזה אמן קאנטרי הכי בא לכם שיוציא החודש אלבום חדש (ניתן לבחור במישהו שבאמת יוצא לו אלבום חדש החודש)-
ג'ון בון ג'ובי לבדו, כמו באלבום הקאנטרי שלו מלפני כמה שנים.

LeAnnDylan

Well-known member
ברוך הבא

תמיד נחמד לראות אנשים יוצאים מהמחבוא שלהם ומשתפים אותנו בהעדפות המוזיקליות שלהם.
מתביישת להודות שהייתי צריכה לגלל את אריק סיני כדי לגלות מי זה. השם צלצל מוכר אבל לא יכולתי לקשר אותו לשום דבר.. לא נורא, אומרים שכל יום לומדים משהו חדש, אז הנה, למדתי.
ורצית לדבר על זה אז.. לך על זה, למה אתה מחשיב אותו כזמר קאנטרי?
ויותר חשוב, איזה שירים שלו נשמעים לך קאנטרי-ים במיוחד שאתה יכול לשים קישור אליהם כדי שנוכל להיווכח בעצמנו?
טענת שאתה לא בקטע של פופ כל כך yet קרי אנדרווד ולוק בריאן הן בחירות די פופיות... מבחינתי גם דולי פרטון היא די פופית אז אולי יש סיכוי שנוכל לגרום לך להיפתח לעוד כל מיני זמרי מיינסטרים...?
או שפשוט ניסית להתאים את עצמך לזרם ואתה בעצם מעדיף זמרים אחרים? אם כן, מי?

קאנטרי פופ או קאנטרי פופולרי?

מבחינתי, קאנטרי פופ זה דברים כמו ליידי אנטבלום. כלומר, אמנים שגדלו על ברכי מוזיקת הקאנטרי ומכניסים מוטיבים שכאלו במוזיקה שהם בעצמם יוצרים.
אבל, וזה אבל גדול, הם לא עושים קאנטרי קלאסי. הם עושים מוזיקת פופ, כלומר מוזיקה קיטשית בסגנונות רכים שיש לה טעם לוואי של קאנטרי.
תורידו את הסליידינג גיטר מהשירים של ליידי אנטבלום ותישארו עם תופים אלקטרוניים, מלודיות די בנאליות שלא שונות בהרבה מתקופות מסוימות בקריירה של מדונה או וויטני יוסטון ומקצבים שאינם רומבה מארש או וולס אלא יותר סווינג ומרנגה שלא לדבר על כך שתוכן השירים הוא רומנטיקה שמאלצית ריקה מתוכן במרבית המקרים, לעומת עיסוקם של זמרי קאנטרי קלאסיים באלמנטים מובהקים מחיי אנשים בפריפריות החקלאיות המיד-ווסטיות של צפון אמריקה (בעיקר, אבל לא רק).
כמה שירים כמו You don't know Jack או Rain is a good thing של לוק ברייאן יש ללידי אנטבלום? בודדים במקרה הטוב. קרי אנדרווד היא באמת בחירה קצת יותר פופית, אבל מה לעשות השוק חלש לאחרונה...
אם מבחינת שם הפורום השיוך פופ מתייחס למי שפופולארי, אזי אין לי בעיה איתו. אני לא אומר שאני אוהב רק דברים שמחוץ למיינסטרים, אבל מה שאני מגדיר כקאנטרי קלאסי הוא בהחלט לא דברים שמגיעים לכדי הפופיות של ליידי גאגא, פרינס בימיו הטובים או אלטון ג'ון נניח.

בהקשר של קאנטרי קלאסי וקאנטרי רוק (ובלוגראס) יש המון אמנים שלא נתפסים כאמני קאנטרי אבל יש להם צביון ברור שכזה.
בון ג'ובי הם דוגמא טובה לקו התפר שבין רוק קלאסי וקאנטרי - בעיקר Lost Highway (בו יש אגב שת"פ עם ביג אנד ריץ')
ZZ TOP הם דוגמא מובהקת (אם לא אבות הז'אנר) של הבלוגראס רוק - רוק כבד עם מוטיבים קאנטריים.
בזירה הישראלית, אריק סיני הוא פשוט דוגמא מושלמת לכך.
זמני מתחיל להיגמר אז אני אתן שמות שירים ואותיר בידיכם את המטלה למצוא אותם ביוטיוב או משהו כזה.
שובי לפרדס, ילד ירוק, העיירה שלי, על עגלה של אספסת, הוא מה יפית ארץ כנען, ועוד כמה אחרים. בכולם יש את אהבת ה'ארץ והאדמה' לא במובן פוליטי, אלא סוג של אהבת הפריפריה החקלאית שכזה. יש בהם סליידינג גיטר ויש בהם מקצבים מתאימים וכד'.

LeAnnDylan

Well-known member
תראה...

קודם כל אם אתה משווה את ליידי אנטבלום ללוק בריאן אז אין ספק שליידי איי פופיים יותר, הן מבחינת פופולאריות והן מבחינת מוזיקת פופ.
עכשיו לצורך הענין, אני אוהבת מאוד את לוק בריאן ומאוד אוהבת את השירים של קרי אנדרווד (במיוחד את אלו שהילרי לינדזי כתבה לה
)
אבל- לדעתי גם הבחירת בלוק היא יותר "מיינסטרימית" מהרבה אמני קאנטרי פופ עכשיווים. אם היית מציין את שני האלבומים הקודמים שלו כדוגמה (Doin' My Thing, I'll Stay Me) הייתי פחות קטנונית. אבל דווקא Tailgates & Tanlines (שהוא אחד האלבומים האהובים עליי של השנה החולפת!) הרבה יותר פופי מכל דבר אחר שהוא עשה עד אותה נקודה (הן מבחינה לירית והן מבחינה מלודית), והיה בקלות יכול להיאמר באותה נשימה יחד עם Own The Night של ליידי איי. בדיוק מהסיבה הזו גם האלבום הזה הצליח הרבה יותר משני האלבומים הקודמים שלו. שים לב שזו גם השנה הראשונה שהוא נכנס לקטגורית האמן החדש של השנה למרות שטכנית עם שני אלבומים ו-ותק של 4 שנים הוא בכלל לא אמור להיחשב חדש, אבל אפילו האקדמיה הכירה בעובדה שהוא היה סוג של "Nobody" בים אמני הקאנטרי הקיימים. יש כאלה שיגידו שהוא היה Nobody מוצלח (אני בניהם!) אבל בכל זאת...
אם משווים את שני האלבומים האחרונים של לוק וליידי איי אני חושבת שאחד הדברים היחידים שהופכים את לוק ל"יותר קאנטרי" מהם זו העובדה שהמבטא שלו כבד יותר ולכן יהיה לו מאוד קשה לפרוץ מחוץ לתחומי אמריקה (קנדה, גרמניה ואוסטרליה שמחבקות מוזיקת קאנטרי כן יכולות לקבל אותו אבל מעבר להן, פופי ככל שיהיה, הוא לעולם לא יזכה לאותה הצלחה של ליידי איי וטיילור סוויפט ש"נהנים" ממינימום מבטא דרומי. ככה שיש שיגידו שהיתרון שלו הוא למעשה חסרון ולהיפך...).

אגב בקשר לתהיה שלך, הפופ בשם הפורום מתייחס לפופולאריות ולאו דווקא למוזיקת פופ על אף שלאחרונה עושה רושם שיש בניהם קשר הדוק.
בנוסף, אני לא מסכימה עם הקביעה שלך שהשוק חלש לאחרונה. דווקא מבחינת זמרות אף פעם אין סוף לזמרות איכותיות. הגעת לפורום חובב זמרות קאנטרי ככה שאני בטוחה שכל אחת כאן יכולה להמליץ לך על לפחות חמש זמרות נפלאות עם אלבומים מעולים! אם תשאל אותי, קרי לא נמצאת בכלל בטופ 10 זמרות קאנטרי מוצלחות שלי (טוב, בעצם אולי בתחתית הרשימה אחרי ליאן ריימס, מירנדה למברט, לי-אן וומאק, פיית' היל, מרטינה מקברייד, גרטשן ווילסון, שאניה טווין. ואם מדובר ברשימת העדפה אישית ולאו דווקא איכותיות אז היא גם תהיה מתחת לג'וליאן האף, שרה אוונס ו-וויטני דאנקן).

מסכימה עם הקביעה שלך שיש אמנים שלאו דווקא נתפסים שאמני קאנטרי אבל בהחלט ניתן לשמוע סממנים קאנטרי-ים במוזיקה שלהם. האחרונה שגיליתי שנכנסת לקטגוריה הזו היא גרייס פוטר האדירה שהסגנון שלה הוא יותר רוקנרול/בלוז/פולק אבל בהחלט אפשר לקבוע שיש לה את איכויות הקאנטרי-רוק-יות של האייטיז.

היי!

קרי אנדרווד ולוק בריאן אהובים מאוד בפורום, אני בטוחה שתתקבל בזרועות פתוחות.
אגב אין שום דבר רע בדיונים חסרי פואנטה על חייהם הפרטיים של הכוכבים. תמיד כיף לדון בבעיות של אנשים אחרים במקום להתמודד עם הבעיות שלנו, לא?

בכל אופן, ברוך הבא לך! מקווה שתצא מהמחבוא שלך לעיתים קרובות יותר

למעלה