טופ 5

DAN1EL

New member
טופ 5

זה הולך ונהיה קשה....
והפעם - מהם חמשת השירים הכי אהובים עליכם של...

כריסטינה אגילרה

אני מזכיר:
אם קשה לכם לבחור חמישה שירים, אפשר לבחור גם עשרה.
אם קשה לכם לדרג, אפשר גם בלי סדר מסוים.
אני משתדל לבחור באמנים שכל חברי הפורום מכירים בשביל הפינה הזו.
או במילים אחרות: אין סיבה לא להשתתף!

RTur

New member
יאללה

אין חשיבות לסדר
&nbsp
קשה לי להסביר למה אבל די מיציתי את הסינגלים שלה ואני לא מוצא את עצמי מקשיב להם כבר תקופה מ-א-ו-ד ארוכה.
יש שלושה שירים מBack To Basics שאני ממש אוהב ששלושתם נכנסו לי לאייפון ואני שומע אותם לא מעט והם משובחים ומדהימים בעיניי:
On Our Way
Understand
Save Me From Myself
&nbsp
מעבר לזה, עם כל זה שהוא צ'יזי ודביק, אני מאוד אוהב את Falsas Esperanzas מהאלבום הלטיני שלה.
&nbsp
Circles מהאלבום האחרון הוא היחיד שנשאר איתי ממנו אבל גם ממנו מתחיל לרדת לי לאחרונה.
&nbsp
אציין גם את Fighter, Ain't No Other Man ו- Lady Marmalade שאליהם עוד יש לי כוח לפעמים

DAN1EL

New member
לגמרי. ואחד הטובים שלה בכלל.

זה השיר שמוכיח סופית לכל המלעיזים שכריסטינה עושה אוברסינגינג כי היא רוצה, ולא כי היא לא יכולה אחרת.
גם Say Something מוכיח את זה, ועוד כמה.

Drunk in Love

New member
יש לה כמות ענקית של שירים מעולים והיה לי דירוג מוכן בראש...

אבל הייתי מוכרח לחשוב על זה שוב וזה מה שיצא:
&nbsp
10 - Falling in Love Again
9 - Ain't No Other Man
8 - Mercy On Me
7 - Bound to You
6 - Hurt
5 - You Lost Me
4 - Birds of Prey
3 - The Voice Within
2 - Fighter
1 - Walk Away
&nbsp
אין על המוזיקה שהיא עשתה באלבומים מס' 2-4 שלה.

antonio44

New member
זה יהיה קשה (בלשון המעטה)

אחת מהזמרות הראשונות שהאזנתי והתאהבתי בהן,אפשר להגיד שהיא אחת הזמרות היחידות ש"גידלו" אותי והעבירו לי מסרים אישיים לפני שנחשפתי לסצנת המוזיקה הבינ"ל
10.Keep On Singing My Song-שיר שהחזיק אותי בחיים במשך תקופה ארוכה
9.I Turn To You-חיבור אישי עמוק,גואל אותי מתחושת בדידות כשאני מאזין לו
8.Hurt-בלתי נשכח,מהעוצמתיים,כואבים והכנים ביותר בקטלוג שלה,לא אשכח את ההשמעות הבלתי פוסקות כשהייתי בסוף היסודי
7.You Lost Me-הפספוס הכי ענק בקריירה שלה.הכישלון הוכיח ששוק המוזיקה הוא שטחי ואטום ולא ייאמן איך לא נתנו הזדמנות להברקה הזו
6.Beautiful-בכל זאת,מקלאסיקת ענק כזו אי אפשר להתעלם,ובנימה אישית הוא לימד אותי לבלוע ארס ולהתגבר על עצמי
5.Genie In The Bottle-מהיציאות החזקות בקריירה שלה,סינגל בכורה הורס,לא יכול להפסיק לשמוע עד היום
4.Fighter-שיר העצמה אדיר,תאווה לאוזניים

3.Mercey On Me-יש בו כל כך הרבה עוצמה,כנות בלתי מתפשרת,צעקה לרחמים וסליחה שלאחר טעות ויש פה המון שאני מזדהה איתו
2.Cruz-יותר מדי יפה מכדי לתאר.שיר פורקן ,שיחרור,פריצת מחסומים רגשיים

1.Walk Away-אין שני לשיר הזה.שיר ששובה את ליבי,מטורף כמה הוא קודר,מת על הנמוכים שלה,החושניות,הגוון האפלולי,המסתוריות,ההגשה האדירה שמביאה לידי ביטוי לכאב והבלבול שנגרמים כתוצאה מהתמודדות עם אהבה הרסנית ובלתי נשלטת,אנשים שלא מתים על כריסטינה הודו בפני שזה שיר בלתי נשכח.כל מה שכתבתי לא מצליח לתאר אותו

2Dirrty4U

New member
מעולם לא הצלחתי לדרג שירים שלה

אז אני אחרוג מהחוקים של הפינה שלך ואדרג את 5 האלבומים

&nbsp
1. Stripped
- מאסטרפיס! מההתחלה ועד הסוף!
2. Back To Basics
3. Bionic
4. Lotus
5. Christina Aguilera
&nbsp
מקום 3 ו-4 לפעמים מתחלפים ביניהם.. תלוי במצב רוח

DAN1EL

New member
אבל כמו שכתבתי,

לא חייבים לדרג (אפשר גם בלי סדר מסוים), ואפשר גם לציין יותר מחמישה שירים.
אבל סבבה. :)

DAN1EL

New member

אוקיי, חכמולוגית, אז איתך נעשה דבר כזה:
&nbsp
הבנו, את אוהבת את כל השירים שלה ואת האדמה שהיא דורכת עליה, והיית שותה את מי האמבטיה של מי שרק טאטא את האולפן בסוף ההקלטות של "סטריפד". סבבה.
עכשיו תדרגי רק את השת"פים האהובים עלייך שלה (אני יודע שהיא שיתפה פעולה עם כמה וכמה ראפרים וראפריות, למשל, שאת מחבבת או אוהבת, לאורך הקריירה שלה).

2Dirrty4U

New member
איזה נסחף אתה

רק האדמה שהיא דרכה עלייה בסטריפד שזה סוף 2002 עד תחילת 2004 ככה

כל השאר זה שקר גס ויש לה גם שירים מעפנים שאני לא מתה עליהם - וואהההה שוק? חח

לדרג שת"פים זאת כבר בקשה יותר ראלית ואני אפילו אדרגגגגג!
5. Just a Fool עם זמר הקטנרי ההוא שהכרתי בדה וויס, בלייק שלטון שמו. בכלל אבל בכלל לא היו לי ציפיות מהשת"פ הזה אבל וואלה התוצאה הסופית מגניבה (אם כי השיר צ'יזי כזה). צחקתי כשבלייק התראיין וסיפר שהוא היה צריך ממש להתאמץ בשביל לשיר עם כריסטינה.. זה היה ראיון מצחיק אבל אני לא מצליחה להיזכר עכשיו מה הוא אמר בדיוק

4. Can't Hold Us Down בשיתוף ליל' קים בתקופה היפה שלה.
3. Tilt Ya Head Back - "אוווו נלי, נלי, יו מייק מי סו סווטי בייבי יאאא יאאא יאאא או!" עם נלי נלי הראפר נלי. שיר אדיר! שיתוף פעולה ענק והעולם ללא ספק צריך יותר שיתופי פעולה כאלה!
2. Lady Marmalade - צריך להוסיף מעבר?..
1. Dirrty פיצ'רינג רדמאן

כמעט נכנסו: Castle Walls, WooHoo & Tell Me.
ותסלחו לי אם שכחתי איזה שיר חשוב.. אני עייפה וזה דירוג מהראש ככה על המקום.

DAN1EL

New member
נסחפתי בכוונה

ותודה על המאמצים, מעריך את זה.

&nbsp
TYHB

Woohoo

2Dirrty4U

New member

אני זוכרת ש-WH היה בין השירים הראשונים שדלפו מהאלבום ובאותה תקופה כ"כ התלהבתי ממנו וחרשתי עליו עד שעכשיו כבר קשה לי לשמוע אותו כי הוא יצא לי מכל החורים

&nbsp
TYHB

אף פעם לא נמאס!

DAN1EL

New member
שלי

אח, כריסטינה, כריסטינה.
מה אפשר להגיד? אפשר להגיד, האמת, הרבה דברים, על כוכבת הפופ הזו, שהיא אולי העוף הכי מוזר מבין הדיוות שעדיין מסתובבות בתעשייה היום (ואלוהים יודע שמסתובבים כמה וכמה עופות מוזרים בתעשייה הזו).
מוכשרת, מבוזבזת, הזויה, טראשית, איכותית, מבלבלת, עצלנית, פרפקציוניסטית, קשוחה, רגישה, חידתית, עצורה, מוגזמת.
הבחורה הזאת מלאה סתירות, ללא ספק. לפעמים זה עולה לי על העצבים, ובא לי לנער אותה, אבל בתכלס, האמנים הכי מעניינים הם אלה המלאים בסתירות קיצוניות (לואיס קרול, למשל, היה גם מתמטיקאי, אנליטי ולוגי להחריד, וגם בעל חוש הומור ילדותי, פרוע ואבסורדי להחריד - והשילוב בין השניים הפך אותו לכותב הגאון שהוא היה), ואלוהים יודע שלא חסרות לנו שבלונות משעממות ונדושות שלא חסרים את התעוזה, למרבה הצער, לקרוא לעצמם "אמנים", בתעשייה הזאת.
כך שכריסטינה, על מגרעותיה, היא די מרעננת ומיוחדת בסופו של יום, ואני לא מתכוון להתלונן על קיומו של אמן מעניין מדי.

אני לא מתכוון לדרג (למרות שכבר עשיתי את זה בעבר, ערכתי מצעד שלה בפורום "מצעדים" בזמנו), אבל הנה כמה שירים שאני מאוד מאוד מאוד אוהב שלה:

Monday Morning - ממתק פופ מרענן, נפלא וסופר-אנדרייטד. זה לא רק שאני שואל את עצמי למה היא לא מקליטה עוד שירים כאלה, אלא שגם אני שואל את עצמי למה כולם לא מקליטים עוד שירים כאלה.
Save Me From Myself - כנראה הביצוע הכי מרגש, יפהפה, פגיע ומיוחד שלה בכל הקריירה.
Ain't No Other Man - הוצפתי באושר שסירב לחלוף ברגע שהשיר הזה דלף במלואו. זה היה כל מה שחלמתי שכריסטינה תעשה כשהיא דיברה על BTB. כמובן שהחזון הזה לא בא לידי ביטוי במלואו בשאר האלבום, אבל בסינגל (האמיץ כל כך!) הזה היא עשתה עבודה פשוט מושלמת בהגשמת החזון המוזיקלי והאמנותי שלה, נכון לאותה תקופה.
Enter The Circus + Welcome - אולי העבודה הכי מרשימה שלינדה פרי וכריסטינה עשו ביחד אי-פעם. שאפתני, מדהים, סוחף ומרגש.
Birds of Prey - גורם לי לפנטז על אלבום שלם של כריסטינה וליידיטרון.
You Lost Me - שיתוף הפעולה הכי מוצלח שלה עם סיה, לטעמי.
Falling In Love Again - עוד שיתוף פעולה מדהים בין כריסטינה ללינדה פרי, בקאבר למרלן דיטריך. לא חושב שיש עוד זמרת פופ מהז'אנר של כריסטינה (יש לה ז'אנר בכלל? תראו איזה דברים שונים ומגוונים היא עושה! עוד לא דיברתי בכלל על שיתופי פעולה עם אנשים כמו הרבי האנקוק והרולינג סטונס) שהייתה מעזה או בכלל מעלה על דעתה להקליט משהו כזה. כריסטינה מוכיחה פה שוב שהיא הרבה מעבר לדיוות פופ סטנדרטית. היא משהו על התפר המאוד מעניין שבין מאריה קארי, וויטני יוסטון, קלי קלארקסון, ביורק ותום יורק (או במילים אחרות: התפר שבין המיינסטרים לאוונגרד/אלטנרטיב).
Elastic Love - עוד שיר סופר-אמיץ וסופר-אנדרייטד שמראה לנו צדדים של כריסטינה שלא הכרנו.
Tough Lover - לא נראה לי שהיה מישהו באולם הקולנוע בו הוקרן "בורלסק" שהלב שלו לא התהפך בהתרגשות בזמן שמהרמקולים בקע ה-note הראשון של הקאבר המדהים הזה לאטה ג'יימס. כריסטינה מוכיחה כאן שהיא לגמרי ראויה לתואר "פנומנלית".
Genie In A Bottle - אהבתי את כריסטינה מהרגע הראשון ששמעתי לראשונה את השיר הזה. הוא לא נמאס עלי במשך תקופה ארוכה, והוא למעשה לא נמאס עלי עד היום, למרות הדרך האמנותית הכל כך משמעותית וארוכה שהיא עשתה מאז (וכמובן, למרות כל השנים שחלפו מאז שהייתי בכיתה ו', למען השם!).

ואני יכול עוד להמשיך ולהמשיך, כי בהחלט ישנם עוד כמה וכמה שירים ראויים באמתחתה, אבל כעת אפנה את הבמה לאנשים אחרים. :)

ערן1987

New member
ביורק? תום יורק? מה?

בכל מקרה, אהבתי את ההסברים שלך על כל שיר ושיר - תודה :)

למעלה