שאלות, חדשות, בקשות

למישהו יש מושג אם אזלה רובינסון(באהבה אין חוקים) טבעונית?

היא מאוד אוהבת בע"ח ומשתפת בפייסבוק שלה הרבה על חיות ודאגה כלפיהם שגורם לי לחשוב שהיא אולי טבעונית.

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
שנה טובה וחג שמח

elall

Member
מנהל
מרלן פאבלה חוזרת לטלויסה

לתפקיד אורח בעונה השניה של "באהבה אין חוקים"
גם קימברלי דוס ראמוס הצטרפה לסדרה.

Rene Zeitune

New member
בשורות רעות להדר ולאוהבי מקסיקניות ואולי גם לויוה

יש שמועות שטלויסה במחצית 2019 תפסיק להפיק טלנובלות רגילות/קלאסיות ורימייקים ותעסוק בסדרות על טבעיות ונרקונובלות. כמו כן שחקנים רבים עלולים לאבד בלעדיות בחברה ורק הראשים הפופולארים והמפורסמים ביותר יקבלו בלעדיות.

elall

Member
מנהל
אין להם כסף, איך יפיקו נרקונובלות?

Rene Zeitune

New member
הבנתי שיש שיתוף פעולה עם שני הפקות והיה שיתוף פעולה מארה"ב

לטלנובלה החדשה של אנג'ליק בוייר יש שיתוף פעולה עם W Studios ומחכים שהצילומים יסתיימו כדי להתחיל עם סדרה חדשה El ultimo Dragon כי Contracara יקרה.

faery18

New member
אם זה נכון שהם יפסיקו להפיק טלנובלות רגילות

בעתיד הקרוב אז ברור שזה יהיה מאוד חבל אבל עדיין תהיה האופציה של אצטקה שלבטח תרוויח מכל העניין.
&nbsp

elall

Member
מנהל
איזה אצטקה, הם כבר התקדמו לסדרות מתח מזמן

מאז שג'ושוע מינץ עבר לשם, הוא כבר פתח שם "סניף" חדש של טלמונדו
אמנם לא נרקונובלות, אבל גם לא קיטצ' טלנובלי שהיה להם פעם.

Rene Zeitune

New member
יש להם בכלל סדרות?

חוץ מרוסריו הזאת הכל שם ריאליטי. מעניין מה עם הסדרה התקופתית של סנדרה אצ'בריה ומרסלו קורדובה. הטלנובלה האחרונה ששודרה שם הייתה לחנך את נינה הרימייק המקסיקני הגרוע והכושל.

elall

Member
מנהל
הם גם ככה לא היו מפיקים הרבה טלנובלות בו זמנית

זה לא שהיה להם כמו לטלויסה 4-5 טלנובלות. הם תמיד עשו 1-2 בו זמנית והביאו טלנובלות זרות (ברזיל וטורכיה). אז עכשיו הם גם במקום טלנובלות משדרים סדרות, עכשיו יש להם את "רוסריו מספריים".
התקופתית שהם הכינו לא ברור אם שודרה כבר, אבל כבר מזמן שמתי פה את הטריילר, והאמת ממש לא נראתה משוכת.

faery18

New member
וואלה?

אם כך אז חבל שעבר לשם

מה למשל הם משדרים כיום? אם זה סדרות מתח אז
אצטקה בעצם הקדימה את טלויסה והמירה את הטלנובלות לסדרות.
&nbsp
עדיין מקווה שטלויסה לא תלך בסוף בעקבותייה(ובעקבות טלמונדו)וגם אם כן אז טוב
שהתחלתי לראות קוריאניות תמיד טוב שיש עוד ז'אנר ביד חח
עם מה שהולך
עכשיו עם המקסיקניות כבר עכשיו מרגישים תפנית שלילית איתם אבל הברזילאיות
והקוריאניות ממשיכות לספק את הסחורה עד כדי כך שרשימת המצופות שלי בשתיהן עולה
על רשימת המקסיקניות.

elall

Member
מנהל
היום יש להם את "רוסיו מספריים"

שזה לכיוון סדרת פשע, על שכונות עוני ומלחמת כנופיות. רגב, זה רימייק של סדרה קולומביאנית, שהם כידוע התחילו את הז'אנר הזה.
יש להם גם קומדיות כמו "שלוש משפחות" ששודרה בשנה שעברה ועשו גם רימייק כושל לקומדיה ארגנטינאית Educando a Nina.
הם גם צילמו או רצו לצלם טלנובלה תנ"כית על מריה מגדלנה (מהברית החדשה).
יש גם את Tres Milagros ששודרה בשנה אחרונה שלא ברור מה זה, כנראה רימייק של "ויקטורינוס" ששודרה פעם בטלמונדו, אבל מעניין או מוצלח זה בטח לא.
היה את Las Malcriadas שהיה נראה לי על סחר בתינוקות.
ויש עוד סדרת מתח שלא שודרה עדיין , אבל כבר יש לה טריילר Desaparecida.
ותקופתית שעוד לא שודרה משום מה La Bandida

evglev1

Well-known member
מנהל
אפרופו קולמביה בעונה הראשונה של "אין שטוחות בגן עדן"

חלק גדול מהעלילה התרחש בקולמביה, האם זה היה עדיין שיתוף בין טלמונדו ל-RTI קולמביה? ואם כן איך הם צילמו את העונה השנייה והשלישית כשהשיתוף פעולה בין טלמונדו ל-RTI קולומביה הפסיק?

elall

Member
מנהל
רק חידוד קטן, "אין שטוחות בגן עדן" המקורית

היא לא מה שראינו פה אצלינו. הגרסא של טלמונדו היא רימייק, במקור שייך ל"קראקול" הקולומביאנית.
ההמשך של טלמונדו זה לא בדיוק עונה 2 או 3 אלא מוגדר כסדרת המשך (sequel) עם שם חדש "Sin senos sí hay paraíso" (יש שטוחות בגן עדן) ולפי מה שהבנתי טלמונדו צילמו אותה ביחד עם Fox Telecolombia.

evglev1

Well-known member
מנהל
ו-RTI וקארקול היו מעורבים בהפקה של הריימק של טלמונדו?

evglev1

Well-known member
מנהל
בתור חובב הסערה של טלמונדו

אין לי שום בעיה עם עלילות על טבעיות. לגבי נרקונובלות אני לא יודע איך טלוויסה עומדים בזה כי בניגוד לטלמונדו ולארגנטינאיות ולברזילאיות הם הקפידו תמיד להעניש את הרשעים שהלם, אז אני לא רואה איך הם מפיקים טלנובלה על דמות ראשית טובה שסוחרת בסמים כמו שטלמונדו עשו במלכת הדרום. גם לרובי שלא הייתה רוצחת הם דאגו לסוף רע ואפילו בטלקומדיה אין טיפשות בגן עדן, הם הקפידו להעניש את אליסיה. כך שאני לא מבין איך הם יכולים להיכנס לז'אנר הזה אלא אם כן בסגנון החיים הכפולים של אסטלה קריז'ו שעסקה בהלבנת הון של סוחרי סמים והדמויות שעסקו בכך היו רעות.

Rene Zeitune

New member
עובדה שבטרסה נתנו לראשית הזדמנות שנייה

אמנם לא ברור אם כולם סלחו לה וזה היה חצי פתוח אבל נתנו סוף אופטימי לפחות עם אהוב ליבה שסלח לה לפי מה שניתן להבין וגם הסוף שהיא קיבלה פחות גרוע מרובי גם אם אהוב ליבה לא היה סולח לה כי סה"כ נענשה על כל מעשיה. לרובי כרתו את הרגל, השחיתו את יופייה, נותרה מרוששת לא מרצונה. טרסה לעומתה יכולה לפתוח דף חדש לפי אחד מסופי האלטרנטיבים והכי חשוב לא נותרה ממורמרת ונשארה יפה ובריאה בניגוד לרובי שנהרסו חייה לחלוטין ןלא התחרטה על כלום וניצלה את אחייניתה לשם נקמה במשך שנים והרעילה את נשמתה.

למעלה